ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 292
  • 264
  •   1
Отговори
# 225
Привет в последния ден от годината!

От многото емоции/приятни и не дотам/ не ми остава време да се разпиша.

Два дни преди РД на Дари вдигна 39.5,доста се притеснихме с баща и но с оцетени чорапи и Калпол овладяхме ситуацията/за през ноща,не че много спахме де/.На другия ден пак имаше висока Т а в дежурния център зад блока към 20 деца болнички чакаха.. ooooh!Отидохме в най-близкия дежурен ц. в Люлин и с/у 30лв. се успокоих,че я е прегледал лекар и не чакахме!
РД естествено мина без деца,само дърти роднини. Mr. Green Но пак му беше забавно на детенце,радваше се въпреки че не беше разположена си хапна малко"тота"."Тия дни около Нова година" Mr. Green ще кача малко снимки.
Получи и доста"набараци"-къща,количка,ходеща кукла,замък,прахосмукачка.. Crazy Да ви кажа ако не се радваше толкова на тях щях да ги прибера,сега на всичката теснотия като ги разпъне и не остава място за нас! ooooh!

Новата година ще посрещнем тримата в домашна обстановка/най-много да се донесат комшиите или кръстниците на Дари/.
Преди два часа оперирах една пуйка,заших я и я метнтах във фурната.24ч.стоя в марината,и понеже за сефте правя такова нещо,се надявам да се получи. Rolling Eyes

Rosita ама и вие "чудесна" коледа сте изкарали.. Confused Дано никога не се повтаря! Praynig Как е Бояна сега?
Дес мила не се обвинявай че сте я заразили Вярка,и сезона е такъв.. Дано поне има апетит,казваш че си хапва а това е важно за по-бързо справяне с вируса. Hug

Лека вечер мами /ако има будуващи още/ Wink

# 226
petenceto, качих няколко снимки от Трявна в албума.
DIVA_ORHIDEQ, между вас нали всичко беше наред?Извинявам се за любопитството, но не се стърпях като видях тъжните емотикони в поста ти Cry
ДА всичко е наред но ми се искаше  да сме заедно искренно се надявам даси дойде.Аз не отидох защото майка ми не е добре.Неговата пък сам сама горе на село е грехота да стои .Тя не може да дойде защото има малко животни.Но    няманачини той искаше да мсе заедни на Н.Гно  няма начин Rolling Eyes

# 227
Честит Рожден Ден , Лисана! Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и весел празник!

# 228
Деска, как са кукличките днес?

Орхидейка, не се тревожи - татито и Крис добре ще си изкарат Simple Smile

Бодливка, много съжалявам, че така се е разболяла Дарито  Cry Дано вече е по-добре и да се радва на всички "набараци"  Joy Hug

Анту, ами то сте заформили чудесна компания за празника - няма как да не е весело  Hug

galita, как е "ергенския живот"   Mr. Green Peace

# 229
ЛИСАНКЕ,ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!
Много да те слушкат мъжете ти и весел празник!

# 230
  • Варна
Честит рожден ден, Лисанке!!! Бъди здрава и много щастлива!!!

Моите маймунки са по-добре, щуреят за световно ... отново. Но нека така да е.

На всички пожелавам весело изпращане на старата и посрещане на новата година!!!

# 231
  • София/Овча купел 2
Честит Рожден Ден,Лисанке!
Всичко най-най ти желая!

Благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден.Сега ще почерпя и за него,а и мъж ми днес има РД Mr. Green.

# 232
Днес си имаме рожденичка Grinning

Лисана, пожелавам ти здраве, да си обичана и да раздаваш обич!

Neda, успокой зетя и Твоя милост! GrinningДобре е снахичката ти, даже и подутина няма.И за да се уверя, в момента опипах главицата й- немирна  LaughingСега ще разгледам снимките на зетя Peace

БОДЛИВКА, неприятно е, че Дари е била болничка, но важното е, че сега е здравичка и е прекарала РД приятно Hug
Ние хапнахме пълнена пуйка за Коледа, също беше 24 ч. в марината(от сока на 2 лимона+1 портокал).На нас ни хареса.Дано и вие останете доволни Peace

DIVA_ORHIDEQ, важно е, че в семеен план всичко при вас е ОК.Хубаво е да сте заедно на празници.Няма ли начин свекърва ти да дойде при вас и да остави животните за един ден.Едва ли ще им стане нещо?

Дес, как сте днес?

# 233
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден,
Лисана!!!
Желая ти
Най-скъпото-ЗДРАВЕТО , най-светлото-НАДЕЖДАТА,
Най-нужното- ВЯРАТА ,Най-желаното-ЩАСТИЕТО  и
 най-хубавото-ЛЮБОВТА
Н А З Д Р А В Е !!!!!

niunia, ДА Е ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МЪЖЪТ!! УСПЕХИ И КЪСМЕТ!!!  bouquet

# 234
niunia, честит Празник на половинката ти!Да е здрав, много да те слуша и обича!

Благодаря за почерпката!

# 235
ЛИСАНА, честит рожден ден!!! Бъди жива, здрава и мноооого обичана!   bouquet

niunia, честит празник на половинкатата ти!!! Пожелавам му само положителни емоции!!!Нова година ще празнуваме вкъщи с още три семейства с по едно дете  #Crazy Mr. Green Очертава се голям купон  Laughing

Дес, дано сте по-добре! Praynig

Бодливка, важното е че малката се оправя и сега ще наваксате на празника  Hug А от "додадъци" и на мен ми писна  Sick Вие да не живеете в Люлин (че и аз съм от "квартала на успелите в живота"  hahaha)

Дива Орхидея, гадно е да сте разделени по празниците, но после ще наваксате  Peace

Морска, добре че са се оправили мълчуганите  Wink

Дейзи, Неда сега ще хвърля по едно око на снимките. Сигурна съм, че са страхотни   Heart Eyes

Илиндичка, той мъжа ми наистина има чувство за хумор, ама като е на мой гръб  ooooh! Joy

Анту, харесва ми вашата идея за спокойно семейно празнуване, ама при нас пак се отложи. Хубаво изкарване!

На всички вас и вашите семейства и близки пожелавам весело изкарване и една много успешна и спокойна година!  Hug Heart Eyes

# 236
ЛИСАНА

# 237
  • Madrid
Лисана,честит празник!!!Бъди здрава,щастлива и доволна от живота!Наздраве!

Патенце,важното е,че е забавен!  LaughingИ моя мъж е майтапчия,обожавам позитивното му отношение към всичко,което го заобикаля! Heart Eyes
Нюня,весело изкарване и на вас пожелавам!!!  newsm59 newsm38
 Ще пробвам да разгледам снимките в албума!

# 238
Честит Рожден Ден,Лисана!Бъди здрава,весела и много обичана мама и съпруга!

При нас незнам точно какво е положението,не е вдигала Т досега само нощес и дадох панадолче че имаше.Абсурд е да и я премеря,пищи като че я колят ooooh! Но аз я виждам весела,танцува на любимите си народни песни значи няма Т.Щом оклюма и почне да се гуши е почнала да грее вече,та термометър не ползваме Mr. Green Сега и взех Мултисаностол и един сироп на Др Тайс защото я чувам че покашля,голям съм доктор назначих и лечение Embarassed.
Най-лошото е  че чувам и беба да прокашля от време на време доста подозрително и направо незнам какво ще я правя,милата ми дано не се разболее.
Оххх искам да се маха тази 2007,защото няма да я запомня с нищо хубаво,освен едно де Wink

# 239
Здравейте, момичета!

Омесихте ли питките  Joy

Деска, недей така, бе, душа! Ще са здравички и весели двете принцеси, не се тревожи!  Hug

petenceto, наистина ще е много весело у вас!  Joy

niunia, честит празник на мъжа ти!  newsm59

Ние вчера бяхме на рожден ден на майка ми  Mr. Green Беше много весело - освен Али, дойде едно момченце на 1.5 год., едно момиченце на 6г. и едно момченце на 14г.Алекса като се разтанцува на едно сиртаки - умряхме от смях - тя скача, въртя дупе, тича и най-накрая на това бързото като падна на колене и почна да се пляска по краката с ръчички направо изпопадахме  Joy Joy Joy

Искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година! Нека бъде топло в душите ви и весело на сърцата ви! Да сме живи и здрави всички, да се радваме на весели, здрави и палави дечица и много да се обичаме!

Наздраве с по едно малко за отскок:

Общи условия

Активация на акаунт