ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 286
  • 264
  •   1
Отговори
# 240
  • там където ме зове сърцето!!!
Весело посрещане на Новата Година!!!!!
Бъдeте     здрави , защото
здравето е залог за радост
радостта е път към щастието ,
а щастието е това което ви
желая от сърце.

# 241
  • София
Честит рожден ден на Лисана и мъжлето на Нуня!
Дано всички пожелания станат реалност и заживеем по - успели! Дано Лили има късмет и да не страдат от тежки болести дечицата! Дано намалее простотията! Дано се шири многотията!
Дейзи, мерси, успокои се Wink, сега се притеснявам зет ти как ще отгледам, че е разбойник от класа и ми прави живота тежък, но славен !

# 242
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИСАНКЕ! ПОжелавам ти да ти се случва това, за което си си мечтала, близките ти да те радват с любов и здраве, да получиш много подаръци и цяла година от хубаво да не отървеш!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪПРУГА НА NIUNIA И МАЙКАТА НА ВИЛИ4КА!!! Пожелвам им здраве и щастие!
За всички рожденици:

Момичета, ВЕСЕЛА И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!! И за мен единственото хубаво от 2007 е раждането на детето ми, беше доста гадна година, но живи и здрави да гледаме с усмивка и оптимизъм напред и да се помолим 2008-ма да бъде изпълнена само с хубави емоции, радост, здраве и просперитет. Аз ще се помоля и да донесе така мечтаното здраве на всички онези дечица, за които си пишем тук и които са в мислите ни непрекъснато! Praynig
ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ВСИчКО НАЙ-ХУБАВО И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СИ СПОДЕЛЯМЕ ДЕТСКИТЕ ЩУРОТИИ! Mr. Green
 Hug  Hug  Hug

# 243
Как върви купонаааа?  Joy  bigdance2

Моето дете за сега заспа, но към 12 вероятно ще стане  Mr. Green

Хайде наздраве!  cheers

# 244
Да е спорна и късметлийска Новата 2008ма Година!Пожелавам на всички и семействата ви да бъдете здрави и много много щастливи!

# 245
честита2008 ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ.ОТ ТУК НАСЕТНЕ БОЛЕСТИТЕ ЗАД ГЪРБА.САМО ЛЮБОВ И ПАРИ    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 246
Здрава,и много щастлива нова 2008г. на всички вас момичета и семействата ви!!!    bg  newsm51 ura

# 247
Честита нова 2008-ма година! Много късмет, сполука и добро настроение!

# 248
Честит Рожден Ден на Юлия, Никола и Мария-Тереса!

Честит имен ден на всички, които празнуват!

# 249
Честит Рожден Ден на Юлия, Никола и Мария-Тереса!

Честит имен ден на всички ВАСИЛОВЦИ И ВАСИЛКИ

# 250
ЗА МНОГО ГОДИНИ, МОМИЧЕТА!!! НЕКА НОВАТА ГОДИНА НИ ДОНЕСЕ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ, А ОСТАНАЛОТО САМИ ЩЕ СИ ГО СПЕЧЕЛИМ!!!  Wink

ЧЕСТИТ ВИ РОЖДЕН ДЕН, МАЛКИ ЮЛИЯ, НИКОЛА И МАРИЯ-ТЕРЕСА!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МАЛКИ ПАЛАВНИЦИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО ВАСИЛ, ВАСИЛКА, ВАСИЛЕНА! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

# 251
Честита Нова Година!
За много години ! Grinning

Нека не броиме дните,
много да са ни парите,
нека да живеем лудо,
нека всеки ден е чудо!
Нека зло под камък спи
и по вода да ни върви!
Честита Нова година!

# 252
Ето едно заглавие хрумнало ми сега ОЩЕ ПЪРВИТЕ ДНИ ЯНУАРЧЕТО ПОЧВА С РОЖДЕННИТЕ ДНИ Peace

# 253
Добро утро, милички!

Как изкарахте - чакаме да споделите!

У нас беше много весело. Али спа от 9 до 12:05 и после като стана направо ахна!  Joy Навън гърми и бучи, баба й и дядо й дзупат дунавско хоро - купон!  Joy Joy Joy И като започна да скача , да танцува , да рови под елхата (имаше там нещо за нея  Mr. Green) и така до 3:00   Crazy След това дружно си легнахме  Simple Smile

# 254
Добро утро, милички!

Как изкарахте - чакаме да споделите!

У нас беше много весело. Али спа от 9 до 12:05 и после като стана направо ахна!  Joy Навън гърми и бучи, баба й и дядо й дзупат дунавско хоро - купон!  Joy Joy Joy И като започна да скача , да танцува , да рови под елхата (имаше там нещо за нея  Mr. Green) и така до 3:00   Crazy След това дружно си легнахме  Simple Smile

МИ Ди заспа още в19.30 та до 8.30 и брат(баща му ми каза  като говорихме по тел) и също инак нищо че бях сама ми беше весело

Общи условия

Активация на акаунт