Хайде, сладури, събирайте другарчетата - втора годинка празнуват януарчетата!
Ипосле продължаваш в същия дух... 

, за всеки случай,да се знае.
ти за зетя не се притеснявай, майка му хич не го и пита. Таман го някой пожела и ние да се откажем - няма, държим си на думата. Ще ми целува той екрана, а после кой ще го чисти. 
,но при нас беше, защото почнах да му давам Стодал, че от хремата леко и сухо кашляше . Та го отдавам на това ,че почна да отделя храчки.
Та така ,ако не се познавах и не бях там, според нея излиза ,че не се сещам да питам как е детето ми ,а държа за 2лв. В практиката си дългогодишна нямала такъв случай. Излиза "Плащай и не питай!". Какво да ви кажа, не искам да я обиждам, нито пък да излезне,че съм идеална,но не сме на едно ниво. Може би и защото не се познаваме се стигна до тази простотия. В крайна сметка нито аз, нито тя се извини, а и е излишно и щеше да е лицемерно, но замазахме отношенията, поне колкото да не си предаваме мълчешком детето. Не срещнах желаното разбиране от нея, може би и е нужно време - ще видим. Жалко ,че исках да им подаря нещо красиво за празника като благодарност за труда, а сега сърце не ми дава да го направя за едната само, а за другата не искам.
Явно това е мисията ми в този живот!

Тази жена май не е съвсем у ред! Абе карай, не се тормози повече, пък и по-важното е Камен да се чувства дбре там и да не рефлектира цялата работа върху него. Ако обаче пощипват от родителите тук един лев, там - два, не трябва да си траете!
За повръщането, май и при нас ще се окаже нещо подобно - от нещо изядено ще да е, защото на яслата бил съвсем добре. 
Дано този уикенд имам късмет!
Дало при вас е било от ядене.
Брех, да не им се надява човек. Само дето след около 2 часа ще трябва да будя бебо за лекарството и пак ще ми се сърди като снощи (много ми е сладък като си нацупи устничките
), но няма как.
.Само мойте деца бяха най примерни
утре ще кача снимките малко са но поне се забавляваха.На Криси не му хареса защото не бил истинския ДЯДО КОЛЕДА и имам чувството че се усеща
.Но поне я гледаше и ми помагаше за малката ного ми помага това дете ей какво нещо му е инстинкта на батко
А и аз днес си самоподарих шевна машина на СИНГЕР
Как е рожденичката? Усети ли, че има празник? 
Аз от кога се каня и аз да си направя такъв... ама все не идва ред.
Като измайсториш нещо, да се похвалиш, чу ли?
Може и така да е. Мислих си ,че може и професионално да съм деформирана, но за мен бележката е документ, а парите се отчитат до ст. Ако бях мнителна щях да искам да видя 50 лв. ,които дадох в началото на год. как са изразходвани, но не съм и не вярвам,че някой би присвоил нещо, защото аз самата няма да го направя.Препоръчани теми