Нова година посрещат най-прекрасните деца - НОЕМВРИйските ЧУДЕСА!!!

• 10 994
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  Страхотна коледна темичка!Дени, HugНямам много време напоследък за нашата си темичка и започнахте да ми липсвате.София най-сетне проходи!!!Сигурно в неделя ще направим прощъпулник.Баткото написа писмо от нейно име за бебе в количка и това ще е нейния подарък за Коледа,само "дядо Коледа" още не го е купил.В събота може и да идвам в София,та бихте ли ми казали къде се намира "Джъмбо" и някой от вас посети ли го вече?
 Карилче,Гадамер,подкрепих ви!

# 16
Дени, страхотна тема!

Петя, дано Моника се оправя по-бързо, че да е здравичка за срещата с дядо Коледа.

Аз съм все така претрупана с работа и само ви чета.  Hug

# 17
# 18
  Hug
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4747213

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 17:43 от dil

# 19
 smile3502

Macki, tuk sme...i e mnogo  cold

strahotni snimki ot Bibliotekata..

do skoro!  Heart Eyes

# 20
ееее, Роня, весело да си изкарате !!!

# 21
ДениHug !!!

Алекс мисля, че вече е здравичък, за щастие много бързичко ни минаха болежките Simple Smile
Дано всички дечица се оправят бързо като нас и да посрещнат Коледа здравички  Praynig

Heart Eyes

# 22
Много коледно настроение струи от новата темичка, Дени   bouquet Hug Специални поздрави за теб !

Нека всички дечица посрещнат здравички Коледа  Praynig.

Карил, Гадамер, и аз гласувах за вас  Peace Успех!

Ивиче, снимките ти както винаги са върха  Mr. Green.

Ани, обади се когато можеш. Аз всеки ден съм при мама.

# 23
И аз да се разпиша, че напоследък не съм много активна ... нито тук, нито в чата. Моето момиченце напоследък се събужда доста често и през деня е крива .. май ще ни растат предкътниците вече. С татито сме вече гроги от недоспиване, но да са ни живи и здрави дечицата  Heart Eyes

Роня, пазете се милинка. Гушкай ми Линката да й е топличко и да не настине  Hug

Дени,   bouquet

# 24
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дени направила си темата много много хубава  и празнична.......благодаря ти!

# 25
Сега прочетох назад в темата .. за стафилококите.

Момичета, на Боарон има гранулки Стафилококус - точно за тази бактерия, питайте вашите лекари хомеопати да ви изпишат подходящата потенция и курс на лечение  Peace

# 26
Привет,не мога да не се включа в тази прекрасна тема,Деничка  love001 Flowers Bouquet
Имам си малко проблеми напоследък и не ми остава време да пиша,но ви чета.Радвам се че поне не са свързани с Криси PraynigБързичко оздравяване на болничките и много радост и усмивки по празниците

# 27
  Днес кафето е от мен  Wink

От сърце ви желая да  влезе пръв в дома ви здрав, добър, работлив и богат човек, та да ви е успешна, спорна и богата годината!
Иве, адмирации за невероятния снимков репортаж от библиотеката    bouquet  Ако има номинации за най-добър фото ловец, ти си моя фаворит  Hug
dima 1980, дано проблемите ти се разрешат бързо и по най- добрия за теб начин  Praynig
Дано всички болни дечица се оправят бързо  и да посрещнат коледните празници здравички  Praynig
Успешен и усмихнат ден!  Hug

# 28
  • Пловдив
Добро утро  food010
Малкия вчера дигна 38.2 температура и сега съм в чуденка дали е настинал или е от зъбките или от ваксината.Нямаме сополки или кашлици,ама вчера си направихме рзходка около час и половина ,та затова се чудя да не е настинал нещо?Вчера уж беше слънчево,но студено?Лек ден на всички 

# 29
Добро утро, мадамки! Kissing Heart
dil, благодаря за кафенцето! Hug Аз вече изпих едно, че от 6ч. съм на крак, ама още едно не ми е излишно Simple Smile Тедката се събуди рано и съответно сега пак се приспива...
Днес мисля да поизлезем на разходка с него, че скоро не му се е случвало...Пък и аз да свърша някоя друга задачка Wink
Радвам се, че ви е харесала коледната темичка Grinning
dima1980, стискам палци проблемите да останат скоро зад гърба Praynig
Бързо оздравяване на всички дребосъчета, за да бъде Коледата още по-вълшебна! fingerscrossed
Ивеsmile3501 за снимките! Както винаги са  coolcool

Днес моя мъж има имен ден ( за кой ли път ) ...та казвам  newsm24 за негово здраве!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес - Игнат и Пламен! Със здраве да си носите имената!  bouquet

Освен че трябва да внимавате кой ще влезе днес пръв в дома ви, не трябва да давате или да искате нищо на заем, а ако съседката ви поиска сол, жар или огън - откажете й тактично Mr. Green

Хубав ден! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт