Нова година посрещат най-прекрасните деца - НОЕМВРИйските ЧУДЕСА!!!

• 11 068
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от нас!
Simona_S страхотни снимки.И аз искам Laughing
Качих и аз няколко снимки в коледното албумче
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199546&photo=33
Лека вечер от нас! Никол реве и баща и не може да се справи, отивам на помощ

# 241
Добро утро,мадамки GrinningАйде тази сутрин кафето е от мен,че ние сме пак много раннобудни Sad
Да ви се оплача Симито снощи ни побърка-какво и става на това дете незнам,рев,писъци ,през половин час се събуждаше,направо в чудо се видяхме и накрая заспа капнала в три часа тази сутрин и днес незнам как ще се издържа Sad
Дил,честито и тук мила HugЗаслужаваше си чакането,а? Grinning
juju_kiss,ние не сме на кухня,но всеки ден приготвям на Мона различни неща като напр.-супа топчета,пилешка,телешко с ориз,мусака,карт.пюре с някакъв сос,телешко варено с картофки и т.н.каквото ми дойде на ума Grinning
Това е от нас за сега,лек ден и много усмивки Hug

# 242
  • Плевен
Здраейте Simple Smile
Не знам какво му став на това дете. Сигурно е зъб ,но ще изкукам вече. Нощес 4-5 пъти рева и няма успокоение. Всяка нощ се буди,абе бебешка история. Не иска да яде нищо за закуска,каквото и да направя. Вика па-па и като й дам обръща главата.
Много хубави снимки от Египет!

# 243
Уф и нас нещо ни тресе зъбна треска. Снощи пак от нищото вдигна 38,7 температура. Днес сутринта пак имаше 38, 2. Никакви други оплаквания, само зверско чесане на венци и неспокоен сън. Давам Нурофен и вит. С. Дано да е от зъби, че иначеее Tired
Писна ми вече да се притеснявам ooooh!
И сме същите - все па-па и като някой яде постоянно дърпа за крачолите, ама като стане време за нейната храна и се прави че повръща. отказва всякаква сладка храна. но за сметка на това започна да яде попара #Crazy, а досега мразеше сирене. въобще много ми е newsm78 храненето напоследък.
Аз напоследък само с мрънкане се включвам, та затова май само ще чета и ще се зареждам с положителни емоции
много Hug

# 244
  • София
Здравейте мацки! Гледам темичката ни съвсем замряла и както казват другите виновен е Чата, но на мен ми е тъпо така. От две години пишеме тук, заедно бременеехме, раждахме, отглеждаме децата ис, споделяхме всякакви радости и тревоги, а сега все по-рядко някой пише Sick Моля ви хайде всички да се активизираме и по-често да пишеме!!!. А и пускайте повече снимки на децата, че съвсем ги забравих!

Иначе при нас в Люлин както винаги е страшна мъгла, развален ни е асансьора и няма кой да г о оправи. С две думи с малкия сме затворници вкъщи. #Cussing out

Ели, Симона, Нади дано по-бързо избият тези зъбчета, че е голям ад! На Митко днес видях, че му е излезнал шестият зъб, който го чакахме от две седмици. Ясно се виждаше, но не пробиваше венеца. Въобще много бавно излизат зъбките при него - по един на месец и това си е.

Някой беше питал за яденето. Аз правя супа топчета, пилешка, зеленчукова супа, телешко варено, пиле фрикасе и май това е. А сега съм решила да му правя кюфтета със сос. И забелязах, че предпочиат да има застройка от яйце и кис. мляко та така вкарах и белтъка вече.

Маша за предаването - аз лично рядко слушам радио, но когато го правя винаги е сутрин при закуската и акфето, така че аз също като другите съм за този часови пояс, въпреки че знам ли може би вече си има фиксирани предавания тогава, но следобед ми се струав, че много по-малко хора ще го слушат. newsm78А Дил е страшно права - задълбочени теми, а не отгоре-отгоре. Аз и затова вече рядко гледам "Часът на мама" много повърхностно представят нещата!

Толкова за днес от мен! Хайде вие сте наред!   Hug

# 245
  • София
Хайде и аз да драсна някой ред,докато малката спи  Wink
Peti n ,много е нежна Ники-да ти е жива и здрава  Hug
Маша и аз ти пожелавам успех в новото предаване и както са казали другите,наистина темите да се разнищват по-подробно  Peace Дано намерите вашата квартира и да не се налага да я сменяте дълго време  Praynig
Симона забравих да ти кажа,че останах много впечатлена от снимките на корабчето с прозрачно дъно  Grinning Представям си каква гледка е било само на живо...
Отивам да  hang

# 246
Здравейте и от нас  с Поли.Днес бяхме на ваксинация,понесохме я с малко плач разбира се,и след малко вече,бяхме забравили.Докато чакахме да дойде нашия ред при педиатъра Поли не спря да тича по коридора,изглежда в къщи вече и тесничко,а пък навън я е страх да тича в снега,незнам зещо.И ние преди две нощи  цяла нощ будувахме и плачехме,но вече си имаме почти пробило ново зъбче.
В нашата кухня дават на дечицата-ориз с месо,всеки ден супа-пилешка,зеленчукова или със кайма-като супа топчета,пиле с картофи,каша,яхния с риба и т.н.
И аз мисля от есента Поли да тръгва на ясла.
Simona_s  снимките са супер newsm10

# 247
  • София, Дианабад
Здравейте  Laughing
Хайде и аз да се разпиша да побутна темата и да разнообразя работния ден.  Grinning
Пети, много е сладко и нежно малкото джуденце.  Laughing
Дил, наистина много бързо растат и всичко попиват в тази възраст, ама и баба му повече се занимава с него, отколкото ние. Особено сега през седмицата - освен да го гушкаме и най-необходимите неща не знам на какво го учим. може би става неусетно за мен.
Борис тази нощ плака неистово поне 10 минути или на мен ме си сториха толкова, че много ми се спеше, и сега като ви чета си мисля, че май пак някое зъбче ще излиза.  newsm78 И ще погледна тази вечер. Чудихме се дали не се е стреснал нещо, но явно е това. А със заспиването донякъде се примирих, че е по-особен период и се надявам да премине  Praynig И при висчки други незаспиващи сами ноемврийски сладури също  Laughing
За кухнята - аз поръчвам от Ози от време на време, там има относително голямо разнообразие особено откъм видове месо. Иначе, когато готвя гледам да има супа и ядене  - постно и месно. Купих си книжката на Звездев за храненето на детето 1 - 3 години и рецептите стават и ми харесват, че пише колко порции излизат. Аз все не мога да уцеля количстватата за него. Или готвя повече или по-малко. Има и резцепти в Библиотеката на "Хранене с АМ и..."
Ей, много дълго стана - утре пак! Hug

# 248
  • София
Привет и от нас!

Аз съм добре вече, татито много помага, работи от вкъщи, въпреки че е притиснат от някакви срокове за проекти.
Утре идва майка ми, та тя ще поеме щафетата. Този месец ми се очертава доста дълъг.

Иначе Йоанка е добре, не може да стои на едно място, само обикаля из стаите, ама добре че си ходи, че по няколко часа като ни остави сами татито поне се придвижва сама и не е нужно да я пренасям.

Голяма треска ни тресе за тези детски градини Simple Smile То я стане, я не за държавната, ама много късно ще разберем резултата и тепърва ще търсим алтернативи.

Иначе не съм ви се оплакала, ама на нас ваксината за морбили, заушка ни даде рекация, детето имаше пъпки цели 3 дни  и дори я сърбяха.

Ами май това е!

# 249
Фъстъче, на нас в понеделник ни биха същата ваксина. Засега няма нищо, ама педито каза, че реакции понякога се наблюдават от 5-ия до 20-ия ден. Можело да се изразяват в обрив, температура и подуване на задушните жлези. При вас кога се прояви реакцията? newsm78

Благодаря на всички, които досега споделиха мнението си относно евентуално детско предаване по Дарик. Hug

# 250
  • София
Фъстъче, на нас в понеделник ни биха същата ваксина. Засега няма нищо, ама педито каза, че реакции понякога се наблюдават от 5-ия до 20-ия ден. Можело да се изразяват в обрив, температура и подуване на задушните жлези. При вас кога се прояви реакцията? newsm78

Hug

Ами на 9тия ден започна обрива. Ние знаехме за евентуална реакция между 7 и 17ти ден. Температура нямаше, за подуване не съм забелязла, но езичето и беше обложено и имаше странен дъх като на болна.  Мина от самосебе си, ама аз така и така бях при педиатърката (тя ми е личен лекар) за апандесита, та и показах и на Йоана обрива. Каза че е нормално за алергичнте деца да имат по-голяма чувствителност към ваксините и съответно по силно-изразени странични ефекти. Но всичко си било в рамките на нормалното.

# 251
  • Плевен
И Михаела се обрина от тази ваксина. На нас педиатърката ни каза,че след една седмица може да има температура,а на втората обрив и точно така се получи.

# 252
Здравейте, мадамки!

nadi_mishi, и ние минахме през такъв период...само дето събужданията ни бяха почти на всеки половин-един час ooooh! Ще отмине, само търпение и здрави нерви трябват! Peace
masha, подкрепям другите мами за часа на предаването! Simple Smile
Фъстъчка, радвам се, че си добре и е хубаво, че ще имаш помощ...колкото до ваксината, при нас не даде никакви реакции...

Иначе при нас няма нищо ново...онези 4 зъба, заради които изкарахме дълги и мрънкащи нощи още не са излезли...седи си венеца подут и белеещ Tired
Младежът ми разказва играта с отварянето на вратите и незнам по колко пъти на ден ги затварям...ние не сме на парно, а с климатици и коридора не е много топъл, та все се притеснявам да не настине Тедката или пък да падне на теракота...

Мони, много добре си го написала...аз лично пиша в темичката, когато имам какво да кажа или когато мога да изкажа мнение по даден въпрос...и аз призовавам по-често да драсваме по някой друг ред, за да не замре съвсем темичката ни! Praynig

Хубав ден! Heart Eyes

# 253
Привет,да се включа днес и аз.Първо да почерпя по едно кафе
После периода със събужданията при нас стана от време на време,а не всяка вечер.Иначе както при Тедката,и нашите 4 зъбчета само ни мъчат стана 4 месеца и не искат да излизат ooooh!.Мами,мъча се да уча Криси на гърне...да ви кажа правичката,имаше  повече на вън,отколкото в гърнето LaughingПри вас как е?Лесно ли се учите?Иначе като му кажа пиш или ака,си взема гърнето.Изглежда не мога да улуча момента...
От ваксината при нас нямаше обрив newsm78,добре я понесохме.Мисля си и аз за ясла,но в това лошо време не мога да изляза,ще трябва да проверя как стоят нещата като се оправи времето.
Лек и спорен ден на всички мами и малчовци.  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета Здравейте! Много ми липсвахте!
Честита Новата 2008 година на всички майки и бебчета и на семйствата им! Да сме здрави, щастливи, с много късмет и любов да ни дари новата година! Само радостни дни и усмивки, успехи и спокойствие на всички от сърце!

Ние се прибрахме от Поморие преди 5 дни...едвам се върнахме ще ви разкажа после за одисеята ни...
искарахме почти месец там и празниците.
целувки на всички от мене и до скоро  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт