Нова година посрещат най-прекрасните деца - НОЕМВРИйските ЧУДЕСА!!!

• 10 997
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
гласувах. ЗА.

друг път ще ви чета,още по-друг ще пиша....

# 256
Здравейте!

Предполагам обрива се е получил от реакция на ваксината за шарките. Ние ще изчакаме с нея, че чак сега биха на Неда тетраксим. И сигурно трябва да има някакъв период, не знам. На мен главата ми гръмна, защото изведнъж Ран стана целия на екземи и рани и ни поставиха диагноза атопичен дерматит! жас направо...

За априлци съм много ЗА! Този път ще дойда Simple Smile

# 257
  • София - Дианабад
За съжаление в началото на май ние ще бъдем малко заети май Grinning. Иначе бих гласувала със "ЗА".  Тъкмо може да научите новината за следващия член на семейството ни заедно.

# 258
Здравейте,мадамки!
И аз гласувах Simple SmileНадявам се да се съберем повечко и много ще се радвам да се запозная с всички вас Grinning
Цвети,дано малкия скоро се оправи PraynigА сигурни ли сте за диагнозата?
Дребен,добре завърнала се HugКак сте,как е Ангелчо?
Дима относно гърнето - аз за момента съм спряла тази процедура,но постопли ли се малко времето и започваме наново,че за яслата трябва да сме подготвени Simple Smile
Относно ваксината-и при нас не даде реакции и слава богу де!
Фъстъчка,радвам се че си по-добре Hug
Това е за сега!Лек ден Hug
Пети,все забравям да пиша,че Никито е голяма красавица PeaceДа ти е жива и здрава!

# 259
Мами, само аз ли съм така - Лина е постоянно лепната за мен, а откакто и растат зъбии тези 4 дена е някакъв ад - постояно мрънкане и рев през деня, почти не яде, а отгоре на всичко днес се събуди с хрема и кашлица.  Sad Дадох и малко сироп Мукосолвант и Езберитокс, но дали ще се оправи и кога  newsm78

Виждам анкетата, но не разбрах трябва ли задължително да е по тези почивни дни и кога решихте да е в Априлци? Дали ще е удобно за всички?.

Симона, отивам да гледам чак сега снимките.

Маша, аз не слушам радио, но иначе мисля, че сутрин към 9-10 е най-подходящия момент!  Peace

Напоследък започнах да се замислям кога и как и дали скоро ще се отбиваме и по този повод да ви питам:

Самостоятелно ли заспиват дечицата ви или с шише/гърда?
Колко АМ/кърма на ден давате приблизително на тази възраст?
Как се приспивате следобед?

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 15:28 от ronja

# 260
ronja, веднага ти отговарям:
1.Тедката заспива сам и без шише
2.В момента му се събират около 150-200мл АМ на 24часа
3.Следобед се приспива сам в неговото легло

Колкото до анкетата - в момента сондираме мнения, а предложението е за Априлци, за да удобно за всички, т.е. да е долу-горе в средата на България Peace

# 261
  • София, Дианабад
Гери,
и аз ти отговарям веднага!  Laughing
1. Борис заспиваше сам, напоследък иска нашето присъствие или да е гушнат в нас.
2. 150 мл мялко пие вечер.
3. Следобед си заспива сам в неговото си легло след като го разчисти, изхвърляйки всичко отвътре и си гушне възглавницата.  Laughing

# 262
леле, Дени, как ти завиждам за заспиването сам... това ми е най- голямата мъка. В този ред на мисли. Неда заспива само гушната, няма значение кога. Всъщност тя още прави един предиобеден сън- кратък, но все пак го има. Вечер заспива само след като е изпила 150-200 мл айрян, АМ не иска!

# 263
Привет, и аз да надникна за малко през работно време  Mr. Green
Гласувах с ДА, довечера ще говорим с половинката Simple Smile

Стискам палци и се моля всички болнички бързо да оздравяват!

ФъстъчкаHug

Дима, ние с гърнето се справяхме отлично докато да се появи детегледачката, за голямата нужда имам предвид. От как се гледат двамата през деня, някак не вървят нещата, незнам дали го прави нарочно, дали тя не проявява това търпение което аз, но фактите са налице ... Успокоявам се с мисълта, че е още малък и има време и за това  Sick

Отговарям набързо на последните въпросчета на Гери:
1. Алексчето заспива или гушнат или просто двамата лежим и по нкое време отнася плувката Simple Smile Без биба, без шише.
2. Пием сутрин около 300 мл АМ и това е за 24 часа
3. Следобед се приспиват с детегледачката, пак по същия начин както и с нас вечер  Peace

Иначе ние сме ок, Алексчето много ми липсва през деня, но няма как, вечер се гушкаме и си играем заедно докато стане време за сън. Научил се е да дава целувки, само да кажем дай целувка на мама, тати и вирва муцунката да ни целува. Лошото, че на всички ходи и раздава целувки, ама какво да се прави - дащен е младежа Simple Smile

Трябва да ви оставям и да се върна към служебните задължения.
 Heart Eyes

# 264
  • София
Ей какво раздвижване тук направо да не повярва човек Hug
ще гласувам довечера като говоря с Иван, защото правехме планове през тези почивни дни да направиме кръщене на малкия.
на въпросите:
1. Заспива сам в леглото си
2. Не иска АМ, не иска кис.мляко и не пие. Давам го под формата на кис. мляко с бисквити или слагам АМ в попарата
3. Следобед пак си заспива сам почти везнага след като го сложа вечер малко си поиграва и тогава заспива.

Цвети милият Ран Hug

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 16:39 от мама МОНИ

# 265
Роня, Мартин вечер заспива на гърда, а през деня - люшкаме го на възглавница. Ама аз не съм представителна извадка.

ЗА СРЕЩАТА - трябва бързо да се организираме, защото от хотела казаха, че е твърде вероятно да свършат много бързо стаите, защото тогава има много почивни дни. Искат капаро 30% от общата сума.

# 266
Привет от нас отново Laughing
Ние сме добре с Ангелчо, никне му 7-ми зъб и снощи незнам дали от това но от 2 до 6 не е спал и аз съответно, катереше се по кошарата, плачеше и на ръе го носих за да го успокоя...заспа при мене, вече иска да подлага възглавница под главичката си защото все иска да спи на нашите... Mr. Green
Иначе на килца незнам колко е но съсъ сигурност е над 10500, през февруари сме на консултация

Момичета относно Тримовакса и аз изчаках 30 дни за реакция по съвет на педиатърката ни, нямахме обриви, но изчаках в смисъл че не бях му давала мандаринки и портокали докато наблюдавах за рекация за да не се объркат евент. обривите.

За спането, заспива само гушнат, като Неда, т.е кръст и гръб мале мале Blush, само вечер понякога го слагам в човалчето нахранен на спалнята посредата и на нощна лампа и тиха музика от една негова муз. лампа с мекички играчки заспива, ама това когато е много уморен, иначе пак носене, трябва да го свикна сам да заспива знам ама още не съм се стегнала след завръщането...

иначе АМ приема от 2 месеца през нощта Shocked, 240мл, значи с млякото около 300, но не винаги ги изспива, поняго го пресушава на 1 дъх шишето, друг път...различно е Thinking

Сега има една нова зебричка-казва се плюшена играчка за яздене от Хиполенд на колела е и става да се седи отгоре и да се движи с бебешките крачета и сега тя ни е хита, а и едно музикално ТВ пак от там супер е Wink все новогодишни предобивки..

Целувки и до скоро

# 267
Привет от нас, почти сме спрели с дрисъка, но още спазвам нЕква диета...
аз се въздържам от гласуване..малко трябва да помисля точно за ДАТАТА
НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА ПО-НАТОВАРЕНО ПОКРАЙ ПРАЗНИКА?? 

Гери, Дани ми е все в ръцете, дори и сега едва се удържа на пода - занимава се с парфюми...ЗАСПИВА само в ръце, с люлеене и много труд и пот...ЯДе АМ по два - три пъти, понеже не яде сирене. Давам и по малко кисело мляко по две.-три лъжички може би на ден..КОГАТО НЕ БЕШЕ С ДриС де...ЯДе АМ сутрин рано и вечер преди сън, понякога нощем

ЦВЕТИ ще се оправи Ран но е важно да попаднеш на щядящ в терапията си лекар, бих ти препоръчала на лични една добра \и от приятелки препоръчана и от форума\ дерматоложка. Или хомеопатия.

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 17:46 от Кaril

# 268
Роня,не се притеснявай мила,не само Линка иска внимание,Мона е същата особено като ме види пред компа.Децата вече започнаха да се усещат и си искат вниманието и за да не я изнервям гледам по-често да си играем,да четем книжки,да рисуваме.И така хем тя се занимава,хем и аз си почивам.И ние през повечето време все нервничем,ревем за щяло и нещяло,иска все в мен да стои,но си мисля че всичко е от зъбките Peace
Относно въпросите
1.не заспива сама,ни денем,ни следобяда,нито пък нощем,само на ръце,люлеем се,пеем приспивни песнички и така около 25-30мин.И все още търсим много залъгалката.
2.Ам отказа напълно в края на 12мес. и от тогава сме на кис.мляко,само вечер пие около 200мл.

# 269
  • Плевен
За заспиването мога да напиша научен труд Laughing Сега вечер заспива с 300 мл АМ. Нощем като се събуди идва на спалнята при мен. А на обяд пак с шишето заспива и понякога се налага и да е в количката,но се примирих,иначе не иска .
Дажи имаме случка от нощес. Към 2 часа я взех от леглото й ,защото искаше да дойде при мен и веднага заспа. И по едно време усещам че ми дърпа краката.Тя си прескочила леглото и спала там без да я усетя. И в 6,30 като се събудила иска пак при мен. Очаквам да отиде при баща си в другата стя тази нощ Laughing
За срещата ще говоря с мъжа ми като се прибере и довечера ще кажа.

Общи условия

Активация на акаунт