Нова година посрещат най-прекрасните деца - НОЕМВРИйските ЧУДЕСА!!!

• 11 006
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Айде и от нас малко снимчици
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199546&view=1&photo=25
А това е скромната ни украса
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201340&photo=37

# 76
Здравейте  Hug

Добре дошла на новата мама и адашката Моника   bouquet

Златна, стискам палци и скоро да се похвалиш с 2 чертички  Hug

Моника все още е със сополи, но вече е много по-добре  Praynig И вече ходи  Mr. Green Тя отдавна си ходеше, но я беше страх, а от 2-3 дни се пуска и обикаля напред-назад  Grinning Да минат празниците и ще направим прощъпулник  Grinning

Пожелавам весело изкарване на празниците на всички ноемврийки, ноемврийчета и техните семейства!   Hug

# 77
Весели коледни празници! Да сте обградени от много любов и топлина! Дядо Коледа да ви донесе най-мечтаните подаръци!

# 78
Честит имен ден на всички малки и големи, които празнуват днес - Евгени, Евгения! Със здраве да си носите името! Наздраве!!!

# 79
  • Пловдив
 Момичета ,весело посрещане на КОЛЕДА!Пожелавам на всички сплотеност в семействата ви,здраве и щастие!

# 80
ВЕСЕЛА КОЛЕДА !

С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ПОВЕЧЕ УСМИВКИ, БЛЕСНАЛИ ОЧИЧКИ, МНОГО ПОДАРЪЦИ И СПОДЕЛЕНИ МИГОВЕ ! ПЪЛНИ ЧАШИ С ВИНО, НАТРУПАНА ТРАПЕЗА С ЯСТИЯ И ПЪЛНА КЪЩА С ДЕЦА !!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СПОКОЙСТВИЕ !!!

[/color]

# 81
Скъпи момичета,
нека в тихата и свята Коледна нощ
радостта и щастието бъдат с Вас!
Желая Ви здраве и благополучие
през Новата година.

Ние сме добре. Невъзможно е да седна на комп-а, когато Вики е буден, а се възползвам да полегна когато спи, че все още спя на походното легло и по цяла нощ той мърка нещо. Бяхме болни, първо Вики се разболя, след което успешно ме зарази - болки в гърлото и едни сопооооли... Но с хомеопатичните бързо се оправихме и слава Богу малкия не се влоши. Андрей сега е отпуск до 7-ми и ми е много хубаво, използвам всяка възможност да се гууушим-мушим, когато може  Mr. Green
Вчера гледах по новините майката с едно детенце на 11 месеца и родила друго... бащата бачка в чужбина  ooooh! Леле, не бих имала такава смелост!
Пожелавам ви довечера най-готините късметчета /кой каквото си няма/, а на Златна и ако има други кандидатки пожелавам късметче предвещаващо "бебе"
Целувки и много прегрътки  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes

# 82
  • Ботевград
Весело посрещане на празниците и много, много здраве, любов и късмет!!!

# 83
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА ПОСРЕЩНАТ ПРАЗНИКА ВЪЗМОЖНО ПО НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ НАЧИН, С НАЙ-ЛЮБИМИТЕ ХОРА, С МАЛКИТЕ МУШМОРОЦИ, ДА ИМА МНОГО ПОДАРЪЦИ, МНОГО УСМИВКИ, МНОГО ЩАСТИЕ! И И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

ето моите украсени меденки.... фук... Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201340&photo=40

# 84
И ние почти сме готови с приготовленията тази вечер. Нали си имам и имен ден и ми е много хубаво настроението днес.
Много весело изкарване днес Wink

# 85
  • Отвъд алеята зад шкафа
Незабравима Бъдни Вечер и от мен!!!

Ние вече сме готови с всичко и сега ще приспа Емка и  сядаме Simple Smile)

# 86
  • София
[color=red]ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Желая ви много здраве и късмет, много доброта и топлота !!!!!!!!!!!
[/color]
Ние устискахме до подаръците, но ще чакаме Ники да се събуди сутринта и тогава ще ги отваряме!

За съжаление Ники е малко болничък. Сутринта се събуди с пресипнало гласче. Гърлото му е зачервено, но за сега други проблеми няма. Дано скоро се оправи, че след два дни пътуваме за Разград!

Още веднъж ви желая незабравими празници с малките, големите и още по-големите деца. Дано успеем да се радваме на празниците по детски, защото няма по-голям копнеж от детския за Дядо Коледа. Grinning

# 87
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!! ЗДРАВЕ, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ТОПЛИНА!!! И МНОООГО СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ И МЕЧТИ ЗА ВСИЧКИ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!!!

Нашият тати също има имен ден, така че ви черпим:

# 88

КОЛЕДА е любимото време на децата от цял свят. Времето на добрите пожелания и играчките, на веселия звън на камбанките и песните край елхата.
КОЛЕДА носи усещането за нещо свидно и мило, за семеен уют и тържественост, когато целият свят грее с милиони светлинки и пъстри гирлянди.
КОЛЕДА е топлината на чувството, че си специален и обичан.
КОЛЕДА е времето на ваканциите и ледените пързалки с шумни лудории до припадък. На зачервените бузи и вкусните закуски на баба. На дългите утринни събуждания и внезапните заспивания с любимото котенце до печката. На коледарските дружини и сурвакарските благословии. На дребните завоевания и късметчетата в джоба. На трепетните очаквания и щастливите сбъдвания.
КОЛЕДА е времето на подаръците! Времето, когато даряваш обич и получаваш обич! А кой не е чакал с нетърпение и не е гадал какво ще получи в коледната нощ, кой не е бодърствал в очакване на щедрия Дядо!
Всичко това е част от нашата КОЛЕДА, част от детството и от живота ни, част от вълшебството на празничната нощ, която ще посрещаме всяка година, докато вие, децата, станете дядовци и баби, и тогава ще откривате отново и отново, заедно с внуците си, тихата радост на КОЛЕДА!

ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Със здраве да си носите името! Наздраве

Моя татко също е именник, та черпя за негово здраве -

# 89
ЧЕСТИТА КОЛЕДА !!! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ, И ДА СЕ РАДВАМЕ НА ДОМАШНИЯ УЮТ И ТОПЛИНА!!! НАДЯВАМ СЕ ДЯДО КОЛЕДА ДА ВИ Е ДОНЕСЪЛ ПОДАРЪЦИТЕ  КОИТО СТЕ МУ ПОРЪЧАЛИ  Mr. Green
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС !!!
И ПОНЕЖЕ И АЗ СЪМ ИМЕННИЧКА МОЛЯ ПИЙТЕ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ:

Паричката снощи се падна на роднините Sick. Незнам това хубаво ли е или лошо Mr. Green След цяла ден готвене съответно и остана куп храна, която сигурно ще дояждаме до другата година. Ама винце не остана  Laughing
Желая ви слънчев ден и прекарайте празника с хората, които обичате Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт