Нова година посрещат най-прекрасните деца - НОЕМВРИйските ЧУДЕСА!!!

• 11 014
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Весела Коледа!

Много семейно щастие!

Честито и на всички именници!

# 91
  • Пловдив
Честита КОЛЕДА!
Ние преди няколко дена бяхме с лека температура,та се чудех от какво ли е ,след като нямахме признаци да сме настинали,оказа се,че е от зъбите #Crazy излезли са ни цели два кътника #Crazy #Crazy

# 92
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ВАС,И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!!! santa2
ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И МНОГО КЪСМЕТ ЗА НАПРЕД,ОТ НАС СЪС ПОЛИ!!!! cheers newsm10 Tada Close-mas:

# 93
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!!!

Честит празник и на всички именници днес! Нека името ви се споменава само с добро!

Ние бяхме при нашите за Бъдни вечер и паричката както обикновено се падна на баща ми, а от късметите ми се падна пари и бебе! Иначе при нас всичко е нормално Митко е добре все по-стабилен става в ходенето, но от вчера пак започнаха да го мъчат зъбките, така че скоро очаквам ново да пробие!

Лек ден и приятно изкарване довечера! 

# 94
честита коледа!!! много здраве, щастие и късмет на вас и семействата ви!

Ние сме със дрис - и на ...преварен ориз,
температурата ни е висока, но ...сърце да е широко!!
БОГ ЩОМ БДИ - НЕ МЕ Е СТРАХ
той е винаги до тях - нашите мъници смели!!
ПОжелавам ви дебели...
фини кожени портфейли,
Пожелавам ви НОВ ДОМ,
ЗДРАВЕ като расов кон,
ПОжелавам ви ЛЮБОВ,
много хубава година!!
На едниците - ДВАМИНА...
да множат се догодина ...
ЩОТО ЩАСТИЕТО Е В ТОВА- пълна къща със деца bowuu
.... И ОБИЧАЙТЕ  се всички ..."не ни трябва огън, а свещичка" Peace

# 95
  • София, Дианабад
Честито Рождество!
Бъдете здрави,  усмихвайте се непрекъснато и се радвайте на най-безценното нещо на света - децата ни!

Честито на всички именници!
И аз празнувам днес, почерпете се за мое здраве  Laughing

# 96
Весела Коледа и от нас!
Щастие, любов и късмет нека следват Ви навред и Витлеемската звезда нека Ви засипе с чудеса! С радост, здраве и пари нека Господ Ви дари!!!!!!!!

Честито на всички именници!Със здраве да си носят името!

# 97
ВЕСЕЛА КОЛЕДА !!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ !

# 98
Весела Коледа на всички.Ние също си имаме ноемврийче

# 99
Весела Коледа!
Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа и Щастлива 2008-та година!
Добре дошли на новите мами! welcome

# 100
  • Плевен
Поздрав за всички от нас

# 101
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!! НЕКА БОГ НИ ЗАКРИЛЯ И ПАЗИ ВСИЧКИ  Praynig

# 102
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО НА ВСИЧКИ!

Надявам се всички са изкарали един незабравим празник! Болничките, да оставят всички болести в тази година и следващата да няма такива!  Praynig

Ние изкарахме много хубаво, на Бъдни вечер бяхме при родителите ми, на 25ти на обяд също, с бабите ми, брат ми, снаха ми, въобще много народ. Паричката се падна на майка ми, на мене почивка в чужбина  Mr. Green Кати много се радва на подаръците си : лаптоп и ферма с животни. Също получи едно бебе, дето плаче, яде, вика мама и тати, смее се, спи, хърка. Голям майтап е. И дрешки много получи, абе въобще явно много е слушала според Дядо Коледа   Wink

А днес моя любим има рожден ден, става на 33! Черпя ви за негово здраве

Аз му направих едно тирамису за торта, по рецептата, която даде Марианка. Много хубаво стана. Иначе празнувахме снощи след 00.00 часа, много весело беше, прибрахме се в 6.00 сутринта  #Crazy
Добре, че и Кати днес е поспалива, та не си даваме много зор цялото семейство...

# 103
Здравейте, мадамки! Heart Eyes

Коледа вече отминава и сега сме в очакване на Новата година Simple Smile да си призная уморих се от празници Embarassed то не беше обикаляне по бабите, носене и получаване на подаръци, хапка, пийка, излизане по разходки ooooh! ама наистина - уморих се...сега няколко дена почивка и после пак Mr. Green
Иначе вкъщи вече е като магазин за играчки...вече се чудя къде да си слагам newsm78 Сдоби се младежът с триколка, музикална маса, пеещо и танцуващо куче, минипиано, дракон и т.н.

Днес определено му е ден за бели - първо ми прискрипа пръстта на един шкаф, после си оплети краката, в резултат на което падна по очи на ламината и си разкървави носа, а преди малко събори едната тонколона на домашното кино и й счупи една джаджа и сега колоната е на две части...изобщо лудница Crazy

Вчера му постригвах бретона, ама много се изложих...много е крив...прилича на Иванушка Embarassed
Ето снимка да ви развеселя http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204110&photo=6
Направих нов албум тук

Приятна и спокойна вечер! Simple Smile

P.S. mimi87, добре дошла сред нас! Кажи как се казва детенцето ти и кога е родено, за да го включа в списъка?!?  bouquet
Оля, да е жив и здрав мъжа ти! Нека дълги години те обича и те глези! Peace

# 104
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!! НЕКА ЩАСТИЕТО ДА НЕ ИЗЛИЗА ОТ КЪЩИТЕ НИ И ДЕЧИЦАТА НИ ЗА ДЕ СЕ РАДВАТ НА ДОБРО ЗДРАВЕ!!!!

Не съм се вяствала отдавна тук, но първо се претрупах от работа- целия декември беше АД, после децата се разболяха... абе кошмар- повръщане, НЕда си поряза лошо пръста... но за сега всичко е под контрол. Нединка много е пораснала, вече говори- дай, отвори и всякакви думи на най- сладкия бебешки език. Обещавам утре да пиша повече- а сега е то и малко снимки от нас, че не сме се появявали отдавна http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203015&photo=13

Общи условия

Активация на акаунт