Отговори
# 75
  • Разград
Момичета, благодаря за поканата, но имам доста ангажименти в неделя. Ще идват девера и етървата (май така се казваше newsm78) и трябва да ги удостоим с малко присъствие. На следващата среща обещавам да дойда:peace:.

# 76
Еми този път ще ти извиним отсъствието, но .....следващия път да си на линия Peace.
Само да добавя, че днес като ходих в заведението беше топличко, имаше ученици по къс ръкав , празнуваха новата година  с луди танци #Crazy

# 77
  • Разград
Обещавам  Peace.

# 78
Здравейте  Hug
Утре  по обяд късно ли е да оставя паричките при Мирка,че не мога да накарам пустото му магаре (подразбирайте мъжо) да отиде да ги даде-далеч му било .  Confused
Мерцедес аз така и не ти потвърдих на лични- да не увиснем  Flutter ама нали дадох твърд отговор в темата та затова  Hug

# 79
Бе теб съм те писала, няма страшно Hug, и да кажа, че мойто мъж сигурно ще дойде Peace

# 80
  • Разград
Здравей titania!  Мъжът ми е роден на 15.05.1980 година. Благодаря за топлия прием.

# 81
Мая, ще идваш ли ?

# 82
  • Разград
Съжалявам! Този път няма да мога, но обещавам следващия да съм на линия.

# 83
Руми поразчести  личните   bouquet

# 84
Аз бях запланувала да мина покрай Мирка, ама имам един дълъг списък със задачи и пропуснах. Утре като ходя на кухня трябва да мина на всяка цена. Два лева ли остана сумата?
Лошото е че аз съм малко болна и само да не прихване малката, а и кучешки зъби й никнат и съм малко на тръни. От вчера е изключително крива.
Добре дошли на новите мами
Приятен следобяд на всички

# 85
Руми поразчести  личните   bouquet

разчистих  Simple Smile

# 86
Руми, по 2лв беше.
Всъщност носенето на парите не е толкова важно, колкото да се знае точната бройка, за да не остане някое детенце без подаръче, а пари при Мира има, може и на сбирката да се дадат.

# 87
може и на сбирката да се дадат.
Уф ако става така .....ще съм много благодарна.  Hug

# 88
  • там нейде .............
Здравейте, минавам за малко да кажа нас ни бройте за неделя - аз и малката (тати още се чуди Mr. Green)

# 89
И теб те знаем вече,че ще идваш, Мирката ми каза днес. Peace

Общи условия

Активация на акаунт