Отговори
# 75
  • София
Здравейте момичета!
Как сте в тези студове и ледове? Днес ходих на очен лекар и каза, че всичко е наред и мога да си раждам нормално newsm44
Утре ми е последен работен ден (всъщност полуден) и съм много щастлива! Утре съм също на ЖК и ще докладвам!
Темата ни отново е супер! Бубе, нямам думи за заглавието просто!
Пухка, Зузулина, много ме развеселихте!
Утре съм на коледно парти на мъжа ми, но ми се струва, че тази година ще пропусна танците  smile3518 а така ги обичам! Не съм танцувала откакто забременях та не знам какъв ще е резулатата, пък и се чувствам като слон! Ще се пробвам, поне малко! Но ме е страх да не направя беля. След миналогодишното парти след танци и хора нонстоп, така ми се възпалиха и двете колена, че до края на януари едва кретах! Тогава ортопедът каза, че трябва да внимавам като забременея да не кача прекалено много килограми, че ще си имам проблеми с колената, поради някаква си там моя особеност и уникалност! За сега нямам да чукна на дърво!
Евелинка, радвам се, че Благун е по-добре! И друго щях да пиша, но забравих...., а да, момичета, правихте ли си Доплер?
Варненки, чакаме снимки и не се съмнявам, че сте си прекарали добре!
Целувки, лека нощ и се пазете! bouquet

# 76
Варненският отбор вече се е отчел , но и аз да пиша.Срещичката беше супер.Добре си побъбрихме, май мъничко снимки си направихме,но нищо, следващият път повече.
Снимките на Илианка и аз нещо не ги виждам. newsm78
Добре дошла на новата мама сиси. Hug
Още веднъж , за неразбралите мами- правете разлика между  еднократна помощ при РАЖДАНЕ и еднократна помощ при БРЕМЕННОСТ.Еднократна помощ при раждане получават всички независимо от дохода-250лв за първо дете, а еднократна помощ при бременност  получават мамите, чийто семейства имат  доходи на член от семейството под 300лв.
Уф нещо не ми се спи, пак ще има да будувам до среднощ.

# 77
Добро утро !!! Прекрасен ден от мен за вас !!!     bouquet
Съжалявам за снимките!  Rolling Eyes
Нямам време да дам линк отново, но за тези които искат да ги видят снимките са в папка Коремчета на Февруарки най-отдоло!
Аз отлитам, че много задачки има днес!!!
Чао мили тумбички! Hug

# 78
Добро утро, само набързо, че ще ходим с Ивенцето  Heart Eyes на училището за мами.

Puhka, честити рожден ден, мила. Много здраве, щастие и любов ти желая. Много бебешки усмивки и две малки ръчички да те гушкат през февруари.    bouquet

# 79
  • Варна
Добро утро мамки  Laughing

Ето снимките от срещата вчера  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202744&photo=2 Да малко са, ама не ме бива много във фотографията за което се извинявам  Embarassed

Честит   party023 на Puhka

Illinka ВПЕЧЕТЛЯВАЩО  Shocked Ами, навих се ще се татуирам  Wink

Успешен ден  Hug

# 80
Добро утро мили момичета   Hug , много ви благодаря за топлите отзиви по повод заглавието ,нали ви казах -толкова сте  готини , чувствам се   прекрасно между вас и.........малко разнообразие  в рими не е зле
Аз снощи сьм заспала кьм 2.00 -такива киселини сьс поврьщане..........на никой на пожелавам ,но сега сьм ок и ще си взема днес нещо против тях . Блягодаря на всички за инфото как се качват снимки   bouquet  Hug
За сега е това -лек и щастлив  и по-малко работлив петьк ....... Laughing
    newsm59 newsm76 ПУХКА  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и ОТ МЕН  newsm76  newsm59  Ще ти сьтворя нещо специално ,
от сьрце  ,но не гениално .
Само малко да влезна вьв час
и ще наредя куплети пак за вас  newsm51

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 08:34 от бубето 29

# 81
 PartyДнес ще се реве. Вече започнах, като видях честитката с Мечо Пух. Alex99, Evil, Бубето, много ви благодаря!  Hug Обичам ви, момичета!

# 82
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Илинка, весело искарване на тези прекрасни празници ти желая! Евелинка и аз се зарадвах много ,че Благун е по-добре. Пухка честит рожден ден и от мен! Най- важното е да си жива и здрава!  bouquet Звездобройка пожелавам ти весело искарване довечера много да се веселиш!!! Лек ден от мен и много целувки!!!

# 83
Добро утро!!! HugКак са коремчетата днес?
Пухка,честит рожден ден!!! newsm59Много здраве,щастие и любов ти пожелавам и едно сладко и послушно бебенце през февруари!  party023 Gift newsm30
Добра дошла на мама Сиси,леко бременеене preggo
Варненки,добре сте си изкарали на срещичката smile3501
Илинка,весело изкарване на празниците newsm68
Ние също заминаваме утре (или вдругиден)извън града и след седмица ще се приберем.  car003 bye
Бубе,и аз бях така с гадните киселини,като легнех вечер и повръщах #Cussing out.Само хапчетата ми помогнаха.От няколко дни обаче пробвах и с портокалите и наистина се чувствам по-добре PeaceПробвай и ти ,дано ти помогнат Praynig
На обяд и аз ще ходя на консултация да видим как е бебка,после ще пиша как е минало.
Приятен и слънчев ден на всички Hug  love001

# 84
Пухче честиит, рожден ден!Жива и здрава да си, много щастие и любов!
Момичета и аз май днес ще пътувам или утре сутринта най-късно, имам доста задачки, така че, ако не успея пак да вляза във форума пожелавам на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!ДЯДО КОЛЕДА ДА ВИ ДОНЕСЕ МНОГО , МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ! И тъй като това са семейни празници, нека да дарим на близките  си много усмивки и любов!!

# 85
ДОБРО  УТРРОООО.....
Пухка newsm59 желая ти много здраве, много щастие, много късмет, много любов и много, много прекрасни мигове с чаканата рожбичка baby mamma smile3510
Варненки - изглеждате страхотно,радвам се,че сте си изкарали супер  love001
Добре дошла на новата мама Сиси - дано при нас да й хареса! Hug
Весели празници на мама avi, Illinkaq, gotika и всички останали,които ще пътуват  Tada santa2- да се пазите,че има още време до февруари...
Звездобройка - приятно изкарване и на теб на партито Heart Eyes

# 86
  • София
  bouquet HAAAaaaaappy HAAAAAaaaaaaaaaaappy Birthday!!!
Специално за Пухчето:

# 87
 Hug Толкова сте милички и ми е толкова хубаво! Знам, че е от щастие, ама защо ми е толкова ревливо днес? Показах на мъжа ми мечопухчетата, а той каза, че имало грешка - трябвало Прасчо да ми пускате като честитка Embarassed

# 88
Кристи - Честит Рожден Ден и от мен. И Февруари да гушкаш най-най-хубавия подарък! Целувки и много приятно прекарване (а ако ти се реве от кеф - пореви си, ще ти стане по добре  Grinning ).

# 89
  • Варна
Пухче честит рожден ден и от мен. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт