Отговори
# 90

Пухче,от сърце ти пожелавам  да си здрава,усмихната,обичаща  и обичана!И през февруари да станеш най-щастливата мама на едно слънчице!

# 91
Честит Рожден Ден, скъпа наша Пухка! Пожелавам ти много здраве и щастие, защото ако това нямаш - сбъднатите ти мечти ще загубят смисъл! Нека през Февруари 2008г родиш най-сладкото пухченце на твоя свят.

Ле-ле, момичета като чета как започнахте да излизате в онези последни 45 дни преди термин и ми става супер мило. След Нова Година още може и да си имаме бебенца (някои от нас)
Силно ви прегръщам и на всички, които ще ги няма около празниците желая всичко онова, за което всяка от нас не може да се наспива вечер. Целувки

# 92

Силно ви прегръщам и на всички, които ще ги няма около празниците желая всичко онова, за което всяка от нас не може да се наспива вечер. Целувки

GALADRIEL,това беше едно от най-хубавите пожелания,които съм получавала напоследък.Благодаря ти!

# 93
  • гр.София, далече, далече на Запад
МИЛА ПУХКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН Hug
Желая ти много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!
Ще се опитам виртуално да ти доставя малко радост с един Мечо Пух - пък дано успея този път! Laughing

Хубав ден от мен на всички Hug

ПС! Боже, упяххххххххххх Laughing ама в доста голям размер май  Laughing

# 94
Честит Р.Д. на Пухка и от мен!!!

# 95
  • ВАРНА
Puhka, Честит Рожден Ден и от мен!!!
Много здраве, много любов, много късмет и много подаръци ти пожелавам. Най-хубавият от тях ще си получиш през февруари!

# 96
  • София
Puhka, ЧРД и от мен. Здраве, щастие и най-сладкото бебче през Февруари.

Да се отчета от прегледа в Сряда. Бебчо е добре и си стой с главата надолу слава богу. Пъпната му връв също се е разплела и не е около вратлето. Аз се бях притеснила, че не се храни тъй като от 20 дни не съм качила и грам и се бях ошашкала. Иначе юнака е 2100 и вече тумбака взе да ми натежава.

Софийските мами няма ли да организираме някоя среща. Ще чакам предложения.

# 97
Puhka, ЧРД!!!

Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 12:48 от Сенди

# 98
Мила Пухка

Когато в празничната вечер свещите трептят, а виното искри,

в таз нощ излез навън, небето звездно погледни

и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми.

Бъди най-щастлива на света!!!
  bouquet

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 12:56 от slanchice1

# 99
Мила моя Пух  Hug с най голямо удоволствие ти честитя рождения ден!
Бъди много здрава, обичаща и обичана, все така усмихната и лъчезарна, неотразима, запази детското в себе си, остани си такава нежна душа!

Бургаския отбор, съжалявам че притесних или натъжих някой от вас, не исках, само ми тежеше и исках да споделя. Обичам ви много! Роси аз точно това предложих още на срещата, нека се видим между Коледа и Нова година!

# 100

ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ,КОЕТО ДА НЕ ТЕ НАПУСКА!ПРЕЗ ФЕВРУАРИ ЕДНО ПРЕКРАСНО СЛЪНЧИЦЕ!

# 101
Здарвейте,
Честит Рожден Ден на Пухка! Най хубави пожелания!

Някой да знае нещо за tedi_ig и mama_nat

Хубав ден!

Hug

# 102
Честит Рожден Ден на нашата сладка Пухка !!! Много щастие и късмет занапред,а през февруари едно малко сладко Пухче !!!
 bdbaloni

# 103
Здравейте сега отново милички. Исках поздрава да ми е отделно.
Относно танците на банкети и поводи - аз снощи бях на такъв. Е не изтраях. Изиграх едно хорце/ бавничко/, блус и едно латино. Но само толкова  Cry А сърцето ми така да подскачаше и да ми се играе. Но да не правя бели преди празниците и да имаме изненади. Милото ми беше забранил дори и това, но още не съм му казала  Blush
Бургазлийки ако има среща ми се иска да присъствам и аз и да ви опозная.
Пухе пак не се отвориха късметчетата, но за това пък и аз намерих другите http://banici.net/
Милички за сега толкова. Исках и нещо друго да казвам но ... знаете как отлитат мислите.

# 104
Честит рожден ден, Пухка....
Желая ти от все сърце здраве, щастие, късмет....и да си гордо мамче на февроарско, малко Пухче....

Варненки, много сте хубави и какви сладки коремчета си имате....пу-пу...
Алинка, преди 2-3 дни говорих с Тедито...Добре е, но горката има много работа в последно време.... Hug
Весели празници на всички мамчета, които заминават....Много прекрасни коледни мигове им желая  и дано са слушкали, че дядо Коледа да ви донесе подаръци.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт