Отговори
# 105
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПУХКА!!!
ПОЖЕЛАЖАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВО,СЛАДКО БЕБЧЕ ФЕВРУАРИ

# 106
Честит Рожден Ден на Пухка!!!

Пожелавам ти щастие , късмет и здраве и едно сладко февруарско бебче    bouquet  Hug

# 107
Нашата мила Пухка -сладка и незаменима
днес празнува -ден рожден си има !!!
Пожелавам ти от все сьрце
да си останеш сльнчево дете
-вечно влюбено в геройчето МЕЧЕ !!
Само здраве,щастие и радост ,
доброта ,кьсмет и безкрайна младост
да бьдат вечните гости при вас !!!
Нека вдигнем тост вьв този хубав час !!!

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 14:22 от бубето 29

# 108
  • София
Здравейте, най-после и от мен!
Тези дни нещо много ми се насъбра умора и съм лежала. Трябваше да тичам да купувам подаръци за детската на Лили, че пак беше поръчала поредният кон, който едва сме открили!
Отделно и коледни подаръци за близките, че то време не остана, да поспретна къщата за празниците и така. Пък и неразположението не ме подмина, да ви се оплача, в срядата бях като вдървена, правех една крачка около пет минути. Shocked Не знам как се замъкнах на коледното тържество на малката калпазанка. Shocked
Бубето, темичката е страхотна!  bouquet
Добре дошли на новите мами! Hug
Евелинка, бързо да оздравява Благун Praynig!
Баленка, честита количка, със здраве да си я използваш!
Пухка и слънчице, благодаря за късметчетата! Падна ми се шефски пост Wink
Пухка, Честит рожден ден! Пожелавам ти от все сърце много здраве, щастие и късмет в живота!
Честито на всички, които имат повод да се похвалят с хубави новини. Извинявам се, ако пропускам някого! bouquet Стискам палци на болните и тези с лоши новинки да се отърват от тях час по-скоро! Praynig
Ето снимка на количката, но само с кошницата за кола, тъй като всички останали части ги закарахме при майка, че няма място при нас засега. Иначе цвета е Капри и на количката, и на Дрийми-то.

Лек ден от мен на всички!

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 14:29 от GoldenEyeful

# 109
  • Варна
 newsm59 ПУХКА   Нека живота ти е пълен само със слънчеви дни, смях и усмивки, пожелавам ти едно здраво и сладко февруарче и много щастие и любов!!!
Аз се изложих вчера със снимки от срещата, но точно като влизах в заведението изтървах апарата и нещо му се прецака копчето  Blush  В този ред на мисли да кажа на варненки, че мъжът ми още не  е подал молба за развод  Joy Разглобихме   го и го оправихме, сигурно съм му поскъсила живота на апарата, ама какво да се прави, здраве да е, не съм искала нарочно. Много готино си прекарахме вчера и съжалявам, че не успях да обърна много внимание в мамите на другия край на масата, следващия път повече Wink
Бързам, че като последен ден на работа е гърч  Confused

# 110
  • София
Пухка,желая ти от все сърце много здраве, щастие, любов и най-сладкия Пухчо февруарчо   bouquet
аз ако бях на твое място бих си разпечатала пследните две странички от темата за спомен Grinning

GoldenEyeful , честита прдобивка!
Сега да дам и аз отчет- днес бях на ЖК- за сега всичко е наред- бебокът се еобърнал както трябва- с главичката надолу и гръбчето наляво(дано остане така), пола все още не го знаем, тоновете са чудесни, килограми +20  Embarassed, обиколка на корема  116  Embarassedрезултатите от изследванята- чудесни Grinning Само да не са тези болки в ставите!
Ами това е от мен.
Весели празници на момичетата, които заминават да празнуват!
А за пловдивската среща- може ли и аз да се включа Embarassed, Ние ще сме си там за 3-4 дни точно по това време.

# 111
Здравейте пак от мен!
Върнах се от ЖК,сега да докладвам Simple SmileКоремчето ми е 90 см,тоновете на бебка са добри,качила съм половин кг този месец Confused,отначалото станаха вече +7кг.Кръвното ми е 100/60.Продължавам да пия Тарди-ферон 2*1 и Магнерот 3*1.Това е .Следващата ми ЖК ще бъде чак на 16.01. догодина,тогава ще гледаме бебка и ще видим колко е пораснала и още ли е с дупето надолу ThinkingОт 13.01.и аз излизам в 45-дневния отпуск по майчинство Peace
За срещата която ще правят бургазлийки межди Коледа и Нова година ми се иска и аз да дойда,обаче не знам дали ще се приберем дотогава ,а пък и сигурно ще трябва да взема Петьо с мене ,защото ще бъде на детска градина чак на 2.01.
GoldenEyeful,много е хубава количката Peace
Днес времето при нас е много хубаво,само за разходки newsm10,аз вече се разходих и купих последните подаръци за Коледа и трябва да започвам да стягам багажа за утре,че ще заминаваме.

# 112
пух, честито! да си жива и здрава, и много, много щастлива!

# 113
  • ВАРНА
Lady V, успокои ме. Така се бях притеснила снощи за вас, тъкмо се оженихте и сега, хоп този фотоапарат .... добре че сте се разбрали  Laughing Mr. Green  Wink

# 114
Здравейте милички тумбачета.

Първо ще се отчета за прегледа: и този път не видях малкия бебешок, вече станаха 2 месеца  Sad Стана ми много криво, но и моя доктор го нямаше, а другия бързаше да си ходи. Аз си направих устата пред сестрата че вече втори месец не ме гледат, а тя ми отговори че така или иначе се полагали само 2 ехографа за цялата бременност... Другото е че имам някакво възпаление, доктора не ми каза дали е на гъбична основа или не, ама трябва да се мажа с един мехлем - Ломексин, и да си слагам глобули - Клион Д - 10на дни. Дано да има ефект. Следващия път ме викат на 02.01.2008 - за да ми напишат болничния лист (със задна дата, от 29.12.2007), и тогава сестрата ще прави запис на тоновете на бебчо. Иначе на мерки и теглилки нещо ме изкарват все същата - обиколката и този път я измери 82см, какво мери тази жена незнам! Странно ми е да няма промяна за 1 месец. Кантара им нещо въобще не беше верен, така че утре ще си се премеря на този у нашите, за него поне знам че работи и ще си отчета реално колко съм наддала, но е към 1,5кг. Слушаха ми тоновете на бебето, и всичко е наред, и според нея се е обърнал с главата надолу, но гръбчето му беше към предната страна на корема ми. Пратиха ме и при "кръвопийката", бодна ме за кръв, оставих и урина и резултатите ще си ги гледа док. Е - за прегледа толкоз. И все пак ми е криво.  Sad
      Хубавото поне е , че разбрах някои неща за родилното (нали е ново, отскоро го отвориха): 1. Бебетата са при майките, което за мен е супер! 2. Трябва да си нося само личните принадлежности - хавлия, чехли, джапанки, вилица, лъжица и тн..., а  нещата за дечко се поемали от болницата (както каза сестрата, понеже съм здравно осигурена), не трябвало да носим нито дрешки, нито памперси и други неща.
      Прибрах се после у дома след един куп други задължения и обикаляне по аптеките, и ме изненадаха че на Вики се е подуло очето и сълзи гной. Оттам я изчаках да стане и отидохме при очен доктор. След30-40мин. чакане най-накрая дойде и нашият ред, оказа се възпаление. Най-вероятно е тръгнало от настинка, каза лекарката. Ръснах се и там за прегледи и лекарства, и накрая висяхме по студа докато дойде такси на стоянката. Въобще около празниците все така ни се случва, не трябваше да е изненада и този път.
  Е, оплаках се, но на кой-друг да кажа ако не на вас? На татито пръв естествено, и на друг няма кой.
  Варненки - големи сте сладурани, ама цяла вечер сте си крили тумбаците струва ми се  Wink . Пожелавам лека вечер на всички и до утре. Написах цял роман, но ви моля да не ми се сърдите.  Heart Eyes

П.П. Щях да забравя - щракнах си и тумбака, и го сложих в нашето албумче. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169955&photo=107

# 115
здравейте моми4ета,
Дано не сте ме забравили, от толкова отдавна не съм писала, 4е сигурно ве4е не си спомняте за мен... Embarassed
Но аз редовно ви 4ета и се успокоявам когато съм притеснена за не6то... имам по4ти вси4ки болежки които са налице и при пове4ето от вас. Много се радвам, 4е ви има и сте толкова активни  Hug
Добре до6ли на новите мами, това 4е ставаме все пове4е много ме радва, като цяло май в БГ желанието на жените да раждат се увели4ава - няма по-хубаво от това  smile3501
Най-напред честит рожден ден на Пухка, newsm59  party023 Пожелавам ти да си много здрава, оби4ана и 6тастлива, нека винаги около теб има положителни емоции и поводи за радост, а през февруари едно здраво, красиво и послу6но Пух4е !
За протокола аз съм +16 ве4е, бебо е с главата надолу , дано си остане така, но толкова много се движи, 4е направо не знам ... Laughing
Аз съм в 34 седмица а той тежи около 2300 гр. от 12.12.2007 когато бях на ехограф последно. За киселините и аз нямам, но изяждам мандарини в проми6лени коли4ества, и като ви 4ета вас явно в това е клиу4а  Simple Smile Ина4е за болките в кръста и "опа6ната" кост ...много са силни при мен, понякога не мога да стана от болки, но си по4ивам пове4е. За контракциите имам, но не са болезнени и докторката ми не ми изписа ни6то освен май някакъв еквивалент на на6ия бузколизин (само ако имам болка).
Да не се уливам с поста само 6те ви пожелая прекрасни празници и да се наслаждаваме на страхотното коледно настроение, което лъха от на6ата  теми4ка, благодарение на вси4ки вас.
Забравих да напи6а и за варненската сре6та ...много сте готини вси4ки и леко ви завиждам 4е имате възможност да се виждате, толкова съжалявам 4е изпуснах парвата ви сре6та, но .... здраве да е ....

# 116
Днес май всички сме се юрнали по прегледи. Аз ( да напомня) имах големи притеснения относно размера на бебка-последно изоставаше с 2 седмици. Днес отидох при друг лекар, който ме успокои-каза, че всичко е ок. Просто ще бъде мъничка( надявам се при това положение да я родя лесно), то и ние с таткото не сме много височки. Ама за притеснения и дума не можело да става. Детето си расте, дори е успяло да се обърне както трябва( последно беше седалищно). Ама аз много се старах и напук на болките в гърба, все на ляво седях. Док ми се смя на тези мои думи и каза, че бебетата непрекъснато се връткат, така че едва в 9 месец може да се говори за някакво положение на плода. Тъй, че , мами, дерзайте и не си вакравайте излишни паранои като мен....
Бургазлийки, мен ме знаете, че съм свободен електрон-на ваше раположение-винаги....Така, че избирайте мястото и ме бройте....
Аааааа, щях да забравя да поздравя нашата рожденничка-да е жива и здрава, много щастлива и обичана и да си гушне февруари пуФкавото бебе newsm59

# 117
Здравейте и от мен днес.
Пухка Честит да ти бъде този ден и много радости новата година да ти донесе, а през Февруари ти пожелавам едно малко сладко слънчице да те огрее и сладко, сладко да ти пее.
Можели някоя мама да ми каже как се качват снимки и картинки(но не в албумчето),а тук във форумчето Embarassed. Благодяря ви предварително на всички.

# 118
Пухи
желая ти от все сърце цялото щастие на света:) Пожелавам ти след 2 месеца да гушкаш най сладото и пухкаво бебче на света Hug Hug Hug
[/color][/size][/b]

Мами после ще пиша че си довършвам делата в офиса ooooh! Край нямааааа Whistling

# 119
Можели някоя мама да ми каже как се качват снимки и картинки(но не в албумчето),а тук във форумчето Embarassed. Благодяря ви предварително на всички.

Когато дадеш писане на отговор, над полето в което се пише отговора има два реда от бутони: на по долния ред, първия бутон прилича на папка с картинка вътре, цъкаш на него, и между символите [ img ] ххх [ /img ] там където пише ххх въвеждаш линка на картинката която искаш да покажеш. Тя трябва предварително да е качена в нета някъде. Т.е. не може директно от твоя компютър.
Това е, дано се справиш.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт