Отговори
# 120
 Маменца сладки ,след всички обяснения  от професионалисти измежду вас -това успях да направя ,ако не могат да се видят 2-те снимки -кажете ми ,ако се видят -пак си кажете мнението ........  bouquet
Изида   ----радвам се че сьс бебката ти всичко е ок ,казах ти и преди да не се  шашкаш много ,ти си мьничка ,ами аз сьм 1.80 и досега сьм качила 16 кг ,бебетата са по 1500кг и 1300 -миналият пьт ,сега сьм на преглед в понеделник и ще пиша после ...Надяам се че сме зарадвали Пухка   bouquet   

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202886

# 121
 newsm59   ura Честит Рожден ден, Пухка   newsm18 newsm59 Пожелавам ти здраве, щастие, радост, късмет и любов, много сбъднати мечти и едно приказно, пухкаво бебче  smile3525
GoldenEyeful, да ви е честита количката, страхотна е. С радост да си я ползвате  Hug
Изабелка дрешките са много сладурски.
Мама Ави, браво за чудесните резултати от прегледа. И ти ходиш при Добрева, нали? Само да вмъкна, че аз +7 кг. бях 9-та седмица  #Crazy а сега съм... на диета Sad
Да се отчета и аз от прегледа. Бебка е над 1900 грама, с големи, дебели бузи и се плезеше през цялото време. Заела си е милата изходна позицийка и си чака да излезе. Притесни ме това, че пъпната връв е усукана веднъж около вратлето й. Доктора каза, че нямало място за тревога, няма стягане и напрежение и тоновете й са добри, но от  вчера не мога да спра да мисля за това. На всичкото отгоре след прегледа, доктора каза, че има смъкване 3-4 см.  #Crazy  На майка ми също й беше направило впечатление, че коремът ми се е смъкнал надолу...Ох, надявам се да си изкарам спокойно поне до началото на февруари.
Това е от мен.
Пожелавам на всички ви една спокойна и топла петъчна вечер  Hug  Hug  Hug

# 122
Баленка, не се тревожи. Нали така или иначе ще раждаш секцио, тъй, че положението на пъпната връв не е от значение-поне аз така си мисля....
А иначе мерките са страхотни-бузесто бебче.....И моля, те, стискай кълки и трай до февруари... Hug

# 123
Здравейте момичета и малки, големи и още по големи коремчета. Grinning Ето че дойде и моя ред на седна да пиша и сега както винаги, ще забравя половината неща, които искам да кажа.
Първо за поздравя рожденничката! Пожелавам и страха от болницата да намалее и да роди едно здраво и красиво бебе през февруари без дори и да се усети  Wink newsm59
Balena честита ти количка, много е хубава. Преди един месец и аз почти се бях навила да купя такава. Тук съм виждала майки да разхождат бебетата си в такива колички и ми оставаха очите след тях. Много са красиви, а мисля че и качеството ще е на ниво. Аз се отказах от нея, просто защото не се реших да дам толкова пари. Но избора ти е добър и ти пожелавам много и приятни разходки с бебето.
GoldenEyeful Честито ти количка и на теб.Всъщност отказвайки се от Stokke-то аз реших твърдо, че нашата количка ще е Quinny. Мисля че това е най подходящата количка за нас, също и като цена и качество. Тук цените са различни от България и няма как да направя сравнение. В момента само че чудя дали да поръчам модела от 2007 година и новия  за 2008 който е с 4 колела, но не съм виждала на живо.
http://www.pramworld.co.uk/index.html?pageTitle=Quinny_Buzz_4_20 … 3910&brandID=
Искам да попитам да попитам мамите с опит. Разбрах, че повечето не харесвате олекотени завивки за бебета, а какво ви е мнението за спален чувал. Аз мисля да купя 2 такива и да спинка в него бебето, но ме притеснява че ръчичките ще са отвън и се чудя дали ще му е студено на 19-20 градуса в стаята?
В момента имам възможност един приятел да ми донесе от България няколко книги и съм си избрала 2. Едната е "Книга за кърменето" Хана Лотроп и "Какво ни чака през първата година на детето" не съм сигурна обаче, че са най добрите и затова ми питам за мнение. Да не го карам човека да ги мъкне ако не си струват. Мери обръщам се към теб, защото ми допада начина ти на мислене, но също така приемам съвети и от всички други майчета. Добре че сте вие, научих много от всички вас Hug
А сега малко за бебо. Много е добре на мама палавника. Няколко дни беше невероятно ритане и тръшкане из корема ми и тъкмо, когато вече се чудих какво става бях на преглед и лекарката ме успокои, че е много добре и вече се е обърнал с главичката надолу. Кръвното ми е винаги 90/60. Малко ми е отпаднало, но по добре ниско от колкото високо. Изследванията са ми добри но никакви подробности не знам. Нищо не ми дават да пия. Но и аз не се натискам. Щом аз и бебо сме добре, повече няма какво да желая. Нормалните болежки и аз си ги имам както повечето от вас, но приемам всичко за нормално и стискам зъби, че малко остана. Все още си мисля, че има много време до заветния ден, но като се замисля то не останало. Още първата седмица след празниците съм се заканила да купя всичко необходимо, защото взех да се притеснявам вече.
Сега малко по малко приготвяме къщичката си за малкия човек. Хазяинът ни купи миялна машина и нова пералня и аз не спирам да го благославям този човек. Такова прекрасно отношение има към нас и никога не ни е отказвал нищо. Днес бях излязла малко на разходка и когато се прибрах намерих пред вратата 2 пакета. Вътре имаше бутилка вино, шампанско, едно кашонче с малки бирички(20) и една огромна кутия шоколадови бонбони. Имаше и картичка с пожелания за Весели празници и всичко това от него. Толкова мило ми стана. Прекрасен човек. А като се замисля в докато бяхме в България на какви хазяи сме попадали ми става болно.
Много писах...дано се намери някой да ме прочете Laughing
Може и да съм забравила нещо, но карай като се сетя пак ще пиша.
plamplam Тъкмо скоро си мислих за теб. Как е по вашите географски ширини? Топличко и не чак толкова?
Ами толкова от мен.....Пожелавам весели празници на всички мами и коремчета, които заминават нанякъде. Ние си оставаме тук и ще празнуваме най вероятно сами или ще се съберем с приятели. Но при всички случаи тази Коледа ще се запомни. Може да е единствената, когато ще съм  с толкова прекрасно и голямо коремче...знае ли човек Wink

# 124
  • София
Пухка, честит рожден ден!!! Много щастие и здраве, за теб, бебче и всички близки  newsm59

# 125
Милички, страхотни сте всички! Нямате си на представа колко много, много, много ме зарадвахте днес! Това означава много за мен! Обикновено съм много бъбрива, но днес наистина нямам думи да опиша обичта си към вас!  newsm51 Още веднъж благодаря на всички за хубавите пожелания, за мечопухчовците и просто за това, че ви има!

# 126
  • Sofia
Здравейте Февруарски мами,
От името на rib4e ви пише един щастлив татко на една мъничка принцеса!  Grinning След доста тревоги, перипетии и пребиваване из болниците през последните два месеца, на 19.12.2007 г. rib4e роди една малка дъщеричка - Вяра  (1.9 кг. и 43 см.)! След като още в седмия месец момиченцето поиска да излиза, след известни опити да я убедим да поостане за известно време, 45 дни преди термина Вяра за пръв път проплака  baby_neutral

В момента бебчето е в кувьозче, а ние с майката тръпнем в очакване всичко да бъде наред! rib4e се възстановява бавно и славно и аз искам да и благодаря за цялата смелост и геройство които прояви през последните няколко месеца!  Heart Eyes

Желая ви на всички да гушнете скоро вашите бебчета, но нека не бързат както нашата Вяра!  Hug Hug

Поздрави и  Hug Hug Hug на всички от rib4e!

# 127
Ей, страхотна новина!Честито на rib4e и на таткото! Да им е жива и здрава малката принцеса Вяра, да наддава бързо и скоро да се прибере у дома.....
Браво на мама-героиня!
  bouquet

# 128
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА RIB4E И НА ТАТКОТО
бързо да наддаде и да си я приберете,да ви радва и много да лодува

# 129
  • ВАРНА
Честито на rib4e и на щастливия татко. Нека малката Вяра наддава бързо, мама да се възстановява и скоро да са си всички щастливи в къщи!!!   bouquet

# 130
Прекрасна новина  smile3501
Честито на гордите мама и татко  smile3525 Да ви е жива и здрава малката принцеса Вяра и бързо да наддава. Браво на мама rib4e и бързо да се възстановява  Hug

# 131
Ех, че хубава новина.....Честита дъщеричка на рибче и на гордия татко....Да ви е жива и здрава, бързо да наддава и скоро да се гушка с мама и тате....А на рибче и желая бързо вистановяване...Малката бебка има много хубавко име....нека й носи много късмет..... Hug

# 132
Здравейте милички! Hug
Честито на rib4e и щастливия татко.
 smile3525
Честит рожден ден на Punka.
Варненки извинявайте, че не успях за срещата.
От днес официално съм в отпуск. Съжалявам, че не съм писала много отдавна, но последният месец на работа беше кошмарно. А и нали съм ръководител ... никой не се съгласява да ме замести .... абе ужас, никой не иска да се пече на моя огън.
Желая на всички, които ще пътуват за празниците да прекарат незабравимо :drunk Drunk
За сега лека вечер на всички, желая ви да спите добре и ви целувам по тумбачетата.

# 133
Честита Вяра на rib4e и таткото!
Да ви е жива и здрава и бързо да расте, много да ви радва и да се усмихва да се усмихвате и вие!

Хубава вечер!

Hug Hug Hug

# 134
  • Варна
Ихаа прекрасна новина   bouquet
Нека колкото е бързала малката Вяра да излиза на бял свят така и бързо да наддава  и да се прибира при мама и тати да се гушкат  Grinning Да е жива и здрава!
Честито на  rib4e и на таткото и благодарим за хубавите новини Wink
pile_5 радвам се че се появи  Hug Как си ? Как е бебо? И да си изчистиш пощата тук във форума  Wink

Общи условия

Активация на акаунт