Отговори
# 135
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЩАСТЛИВИТЕ МАМА И ТАТКО!!!
Много щастие и здраве и дано да си я гушкате скоро!!!
а на мама бързо възтановяване

# 136
  • Бургас
Яааааа, адашка се е родила! Честито, да е здравичка, бързо да надддава и да се прибира у дома да радва мама и тати малката сладурка!
Честито и на дъртата   bouquet рожденичка Пухка! Много обич, късмет и незабравими емоции през февруари!
 Отчет от мен, и аз барабар Петко с мъжете бях на преглед днес. Най-основното, което обсъждахме и видях на монитора е, че сина ми не си е сменил още пола. При вида на тия люлеещи се мъдурченца забравих да попитам за неща като тегло, размери, пъпна връв и т.н. Разбрах само, че сме идеални отвсякъде - главичка, коремче, бедър, централна аорта, сърдечен ритъм и имаме вече вкостени ребърца. Виси си душицата мамина с главичката надолу най-дисциплинирано и чака ремонта на стаята си у дома да започне най-после.
Баленка, количката е извънземна направо, ще ме поддтикнеш към неблагоразумие, и без това имам зелена светлина от  нашия тати да действам по свое осмотрение.
И на Trollipen, Куини с 4 колела ми допадна доста.....
Колкото повече приближава събитието и пестеливостта ми изветрява Joy
 Бургазлийки, знаете, че за ракия съм винаги на линия.

# 137
Честито на rib4e!!!!!!!!!!!!!!Малката бебка бързо да расте и да е здравичка, за да се прибере по-скоро при мама и тате.
trollipen, Книга за кърменето е супер-възможно най-добрия избор, за другата нищо не мога да кажа. Ако четеш на английски предполагам, че там при вас можеш да намериш книгите на Д-р Сиърс - един от най-известните американски педиатри, написал много книги за отглеждане на бебето и детето - кърмене, захранване, здравословно хранене, приготвяне на храна в домашни условия, възпитание на детето...Баща е на 8 сина до колкото помня, някои от които също педиатри и всичките са кърмени. Simple Smile
http://www.askdrsears.com/store/products.asp?cat=20

# 138
Леле каква новина само Simple Smile Да е жива и здрава малката кукла Вяра и скоро да гушка мама и тате.
Таткото - ти ме разплака. Радвам се за вас, а от думите ти лъхаше толкова нежност и любов. Грижи се за твоите любими жени Peace
Баленка - само ще ти кажа едно..... невероятен предсказател си мила Thinking  Peace
Виви много ме развесели с твоя пост. Браво на младежа - да си стои на топло докато направите ремонта Simple Smile
Бургазлийки какво ще кажете на 28.12 за една среща предновогодишна?
Отивам да се ровя из нета за моята прословута количка.  Hug Hug Hug за всичкииии

# 139
  • Бургас
Да добавя само, че сега надничах при януарки и имат много хубаво подредена и изчерпателна информация за социални помощи, болнични и подобни, много прилежно подредена по стъпки и може ако някой знае как да им я "открадне".
Бройте ме за бургаска среща на 28-ми.

# 140

Чистито ангелче на мама рибка

# 141

е дано съм успяла,
но явно не съм
Благодяра все пак на thedraqonbg за обясненията които ми е дал а,но явно аз нещо немога да се справя. Ще се опитам пак някой друг път.
Лека вечер на всички

# 142

е дано съм успяла,
но явно не съм
Благодяра все пак на thedraqonbg за обясненията които ми е дал а,но явно аз нещо немога да се справя. Ще се опитам пак някой друг път.
Лека вечер на всички

Ето тук виж, мисля че ще ти е полезно и доста разбираемо е написано!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Успех!

Hug

# 143
Честито ни бебче! Да расте и хубавее малката Вяра!

# 144
Честита дъщеричка на Рибче!!! newsm51Да расте бързо и скоро да си я гушкат мама и тати вкъщи smile3522 Kissing Heart
Тъкмо днес гледах януарките колко много бебенца имат вече (цели 12 smile3556) и ето че вече си имаме трето бебче Heart Eyes
Щях да пиша още неща,но сега ми излетяха от главата след тази новина balloon,много се развълнувах.
Баленка,да при д-р Добрева съм .Ти ходиш ли още при нея?
Лека вечер на всички от мен Hug Hug Hug

# 145
Честито бебе на РИБЧЕ ,нека е жива и здрава и по-бьрзо в кьщи  Hug  bouquet
АЛИНА СИ   видя ли снимките , незнам какво е станало ,дано се виждат  newsm78

# 146
Честито бебе на РИБЧЕ ,нека е жива и здрава и по-бьрзо в кьщи  Hug  bouquet
АЛИНА СИ   видя ли снимките , незнам какво е станало ,дано се виждат  newsm78

Не се вижда, иска парола!

Пробвай пак, че това мойто любопитство!

Hug Hug Hug

# 147
  • София
Иха, пак хубави новини! Честито на rib4e!!! Да ти пораства здравичка и да те прави много щастлива!

# 148
Алина ,пробвай сьс бубето  да  напишеш  newsm78   Дано стане ,ако не.........ще пробвам утре пак  Grinning

# 149
Честит бебче на Рибче !!! Много да я слушка и радва.Бързо възстановяване на мама и малката душичка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт