Остаряваме бавно, остаряваме бавно, с Фотошоп-а дори....(начинаещи, 7)!

• 16 162
  • 324
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Една на бързо и от мен Grinning

# 226
Имам питанка Flutter
Значи като слагам фон ,понякога размерите са му малки .Отивам на Edit >Free Transform и от там го до нагласям да пасне точно при натиснат Shift ,ама при това разпъване става размазан.Как да го направя та да не е така.И има ли нещо за клониране на елемент .В смисъл харесал си си едно цвете и искаш да го насложиш няколко пъти за да са точно еднакви да го на гласиш на желания размер и да го клонираш Thinking.Много объркано стана ,дано сте ме разбрали ,предварително ви благодаря  bouquet

# 227
  • На края на света !
Имам питанка Flutter
.И има ли нещо за клониране на елемент .В смисъл харесал си си едно цвете и искаш да го насложиш няколко пъти за да са точно еднакви да го на гласиш на желания размер и да го клонираш Thinking.Много объркано стана ,дано сте ме разбрали ,предварително ви благодаря  bouquet
ами аз си правя копие и си го местя където пожелая  Peace

# 228
Добре ама как ?Обясни моля щото съм начинаеща Flutter Hug
Ето и скромните ми първи опити ,приемам критика Peace
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=204657

# 229
Отиваш на Layer - Duplicate  Layer .......

# 230
  • Бургас
Имам питанка Flutter
Значи като слагам фон ,понякога размерите са му малки .Отивам на Edit >Free Transform и от там го до нагласям да пасне точно при натиснат Shift ,ама при това разпъване става размазан.Как да го направя та да не е така.
За да не се размаже задържаш клавиша "Шифт", но въпреки това аз намалям или увеличавам размера с Имейдж сайз.

Бубе, нищо не се вижда. Сложи снимката в темата.
Лекси, много, много сладка рамка!Бягай в другата тема.
Тед, не се сърди, но пак снимките ти са разтеглени, а и този заек /нескопосно изрязан/ и пилето хич не ми се връзват с другите елементи.
Вал-Стеф, Румка - много сладки рамки!

# 231
mle4ko не се сърдя тук нищо не ми се връзва. А снимките ги мъчих да не ги разтегна но не се получи, за сега изоставам фотошопа освен ако не ми дойде изведнъж музата. Нещо е изченала Tired

# 232
val_stef .Лекси много хубави рамки Hug Peace  Вал особенно твоята страшно ми допада.
Румка
Не ми харесва понпончето и снимката в преспектива Rolling Eyes

Ето нещо и от мен Grinning

# 233
# 234
Като за начало нямаш сенки и са разтеглени елементите натискаи  шифт докато разтягаш Peace

# 235
  • На края на света !
DVV много сладко колажче , Hugнаправо ме разнежи  Flutter
аз съм започнала нещо подобно още от 3 тема за фото шопки но си е още незавършено ,дано скоро време го направя Praynigза да се похваля и аз с нещо Mr. Green

# 236
Благодаря  Blush Това е племеницата ми което се роди преди седмица Heart Eyes

# 237
  • Бургас
mle4ko не се сърдя тук нищо не ми се връзва. А снимките ги мъчих да не ги разтегна но не се получи, за сега изоставам фотошопа освен ако не ми дойде изведнъж музата. Нещо е изченала Tired
За да не се "мъчиш" не ги намаляй с Едит Трансформ, а от Имейдж сайз - гарантирано, няма да ти се разтеглят! Peace
Подбирай сходни елементи, за да не се чудиш - връзват ли се или не. По-добре ползвай готови скрапове като за начало.

# 238
  • В света на мечтите
З-ти ден чета и не намерих "-урок за работа с текст-как се инсталират шрифтове,как се пише,как се  променя размера и как се оцветявят буквите,как се превръщат в слой и тн" /копирала съм го от мнение на ani69/
може ли някой да ми даде насоки къде да чета за писането на текст, че не мога да се оправа с него изобщо

невероятни неща правите - Браво!

ДВВ страхотен е колажа с племенницата - да е жива и здрава, голяма сладурана е!

# 239
За да не се "мъчиш" не ги намаляй с Едит Трансформ, а от Имейдж сайз - гарантирано, няма да ти се разтеглят! Peace
Подбирай сходни елементи, за да не се чудиш - връзват ли се или не. По-добре ползвай готови скрапове като за начало.
нещо тези скрабове са ми много мътни, и поради тази причина и не ги използвам, ако някой има нерви да обясни поне малко newsm78

Общи условия

Активация на акаунт