Остаряваме бавно, остаряваме бавно, с Фотошоп-а дори....(начинаещи, 7)!

• 16 168
  • 324
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря  Blush Това е племеницата ми което се роди преди седмица Heart Eyes

Много ми хареса и на мен...казвай как го направи......

# 241
  • на село
нещо тези скрабове са ми много мътни, и поради тази причина и не ги използвам, ако някой има нерви да обясни поне малко newsm78
[/quote]

Ами в най- общи линии, това са фонове и елементи, които са еднакви стилово и си подхождат. Има доста сайтове, където могат да се теглят безплатно. В библиотеката има доста дадени линкове. Повечето са във зип - формат. Правиш си папка на удобно място, сваляш ги и си ги разархивираш там.

# 242
Благодаря радвам се че ви хареса Hug

Мама Цоцоланка Толкова нежна и розовка е ,че остен да я бодна на цвете  Thinkingдруго не ми хареса Rolling Eyes
Изтрих около нея с много мека четка и понеже нямаше крачка на снимката копирах слоя и врътнах още едно подгънато листенце. После си поиграх с цветовете и светлината  Peace

# 243
Благодаря  Blush Това е племеницата ми което се роди преди седмица Heart Eyes

Много ми хареса и на мен...казвай как го направи......
вчера гледах урок, бебе в чаша мисля че ще е по сащия начин, ама къде беще този урок newsm78 ако го намеря ще пусна линка

# 244
# 245
DVV, да ви е жива и здрава, ангелче! А ти си я направила перфектно!   bouquet

Лекси и твоята бамбинка много хубава, и рамката също ми харесва много!   bouquet

Румка
, замисъла ти е много интересен, само на основната снимка в дясно ми се струва, че може да разтеглиш нейната рамка още на горе, за да не пада върху главичката на бебка  Hug

^buba^, DVV ти е написала за сенките и според мен с тях ще е по-добре  Peace

Радвам се че рамката ми ви харесва  Hug

# 246
  • На края на света !
Хайде и аз да не остана по назад с цветята ,нали са ми слабост,е не е като на DVV ,ама нали съм от начинаещите Flutter

# 247
  • 2 етажа над тавана
Момичета, влизам само да ви честитя Коледа, да ви пожелая весело посрещане на Нова година и най-страхотните неща да предстоят през новата година за всяка от вас!

Добре дошли на новите запалени по Шопа момичета! Hug

Всички правите, както винаги, страхотни неща! Включване то мен чакайте някъде след 3 януари чак - тепърва трябва да наваксам с уроците от тази тема, за друго творчество време не остава!

Поздрави и прегръдки на всички!

# 248
  • София
Айде и от мен една беба и лека нощ Grinning

И да попитам - кака мога да очертая допълнително контур на изображение? В случая около прозрачните листенца.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 12:25 от Лекси

# 249
  • Бургас

И да попитам - кака мога да очертая допълнително контур на изображение? В случая около прозрачните листенца.
Не казваш дали това е елемент или четка?
Ако е елемент - стъпваш на него - десен бутон - Blending options - Stroke - избираш си цвят от палитрата, местиш плъзгача, в зависимост от това колко дебело да е очертанието около елемента, избираш от малкото прозорче In side - даваш ОК и си готова  Peace

# 250
  • Плевен
Дайте идея откъде да си изтегля есенни елементи.нещо не мога да открия хубави

# 251
  • Варна
Здравейте момичета . Ето нещо днешно:

# 252
  • София
Минавам да ви поздравя!
Честито Рождество и весело посрещане на Новата Година!
Добре дошли на всички ново-фотошопки! Mr. Green
Очаквайте включване с рамка от мен след празниците.
До тогава ще попрочета и ще гледам вашите творения!

DVV да ти е жива и здрава племеницата!

# 253
  • София
mle4ko, мерси много  Hug Не знаех, че има такива възможности. Ще ми е от голяма помощ Grinning

val_stef, ДВВ , много са хубави Grinning
Румка, втората рамка мнго, много ми харесва  Grinning

# 254
Това са моите творения от вчера, обзе ме музата... Wink

Общи условия

Активация на акаунт