Колко време кърмихте?

• 26 073
  • 453
  •   1
Отговори
# 270
      Две години.

# 271
  • Пловдив
Не съм кърмила нито веднъж.Що?

# 272
  • София
6 месеца, много хубаво беше Hug

# 273
3 месеца.

# 274
И двамата по 3 месеца

# 275
ти си майка героиня браво

# 276
  • София
Защо, то не е толкова трудно да се кърми, доста по-лесно е от това да бъркаш АМ или да захранваш с твърда храна. Grinning. На мен изключителното кърмене до 6 месеца ми беше най-лесното нещо, и досега ми е по-лесно да я накърмя вместо да й сготвя, ама като съм мързелива.... Joy

# 277
Няколко дни за съжаление

# 278
2 месеца

# 279
  • Пловдив
Защо, то не е толкова трудно да се кърми, доста по-лесно е от това да бъркаш АМ или да захранваш с твърда храна. Grinning. На мен изключителното кърмене до 6 месеца ми беше най-лесното нещо, и досега ми е по-лесно да я накърмя вместо да й сготвя, ама като съм мързелива.... Joy

абсолютно подкрепям  Mr. Green

# 280
Почти 6 месеца. Имах желание за по-дълъг период, но бебето само отказа да се кърми.  Sad

# 281
Две години и три месеца, отказа се сама преди около месец Heart Eyes

# 282
  • София
Още кърмя. На год. и 3 месеца е малкият принц. Мисля скоро да спирам. Незнам, всъщност както дойде Hug

# 283
  • София
Все още кърмя, дъщеря ми е на 8 месеца. Мисля да изкарам до годинката така , пък после както дойде, може и да продължим до две.

# 284
Не знам дали съм писала в тази тема или в темата на ViFresh със същия въпрос, но ще се запиша:

Все още кърмя: 1г., 8 м. Чакам естествено отбиване или някаква супер сериозна причина, за да прекратя взаимното ни и здравословно удоволствие.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт