Отговори
# 105
Здравейте!
Честит РД на мъжа на Маргото на патерици!   bouquet
Честит рожден ден на Елиа! Пожелавам й много здраве и както каза blanc, тримата й мъже на ръце да я носят!
Радвам се, че сте си изкарали хубаво на срещичката, надявам се другият път и ние да се включиме  Peace. И нашето парти мина много добре, после ще ви покажа малко снимчици  Grinning.
Миленка, това с тръшкането ми е до болка познато. Боби, ми се тръшкаше и си удряше главата в земята  Shocked. Тя е скорпион и като се ощипе става олеле-майко  ooooh!. То, общо взето има два начина по които можеш да подходиш. Или да я игнорираш, или да я набиеш. Аз съм ги прилагала и двата, но по-голям ефект имаше, като не й обръщах внимание. Но, може би ще трябва и да я плеснеш някой път, за да разбере, че не може да ти се качва на главата. И определено си е период през който минават.

# 106
  • София
Добре де, нали бебешкия пубертет бил на 2г, нашите чеда по-рано ли ги хваща или да се готвя за още по-кофти положение  Confused

# 107
Пак съм аз. Няма ме на линия от около 10 дни. Първо се обадиха от Плевен, че свекърът ми е много болен и миналата събота и неделя ходихме до там с децата, за да го видим за последно. Два дни след като се върнахме се обадиха, че е починал.
 smile3518 Пак пътувахме /вече без децата/, погребение... Cry
Не ми се говори за това. Много ми е криво и не ми се празнува.
Извинете ме, че ви товаря с това предпразнично...

Вчера четох, четох, но нищо не помня Sad
И снимки гледах от последното ви тържество- снимките са страхотни!!!
На всички ви пожелавам весело посрещане на празниците, много обич от любимите ви хора, и здраве. Това да го има, другото все ще се подреди.

# 108
  • София
Елиа, моите съболезнования spoko

# 109
Елиа, мила, моите съболезнования   action032  Hug  Flowers Rose
Ето, малко снимки за разведряване.

# 110
 Извинете,че пиша като гост...

Елиа,съжалявам за свекър ти..Вярвам,че все пак ще се чукнете за твое здраве.(Нямаше да те издам,но ти два пъти публично си каза датата тоя месец.)

Ммилена,мерси за червеното.Обожавам го като цвят,но не винаги ми е добре в него.
 Велмар е много хубава на нейното фото,направено от Нана.
 Милена,абсолютно до характер е това,което описваш.Но и всички около 2-те годинки минават през тръшкане.И аз ползвам методите на Адрианска,понеже не винаги е удачно да четеш дълги лекции на едно дете.
 София ми прави сцени и има моменти,когато реве-пищи,а аз не смея да я доближа,щото знам,че ще я пребия( поне ми се ще).Затварям се за минута в друга стая ,поемам си въздух и после отивам да я гушна.
 Пепи,като се е тръшкал пред хора-грабвам го на ръце и го отнасям нанякъде,а колко синини е отнасял от пръстите ми,понеже съм го стисвала зверски по ръката. ooooh!..

Ей,да не се разбягате по празниците.Да пишете чат-пат.

# 111
Привет и от нас!
Елиа, съжалявам за загубата ви...съболезнования!
Честито на имащите повод с малко закъснение и...много сте хубави на снимките! Ние с малкия сме  лека хрема, но нищо по-сериозно. Настинка ли е...кой кого зарази незнам. Засега давам само Нурофен, витамин С и нищо друго.
Тъжна съм до безобразие. Бракът ми бавно се разпада. А утре е Бъдни вечер... Настроението трябва да е коледно...весело...и на Коледа уж стават чудеса....
Спирам. Не ми се пише.

# 112
Здравейте и от нас с Ицето!
тази сутрин се събудих със зачервено гърло и ако някой има идея какво да пия да казва, че довечера съм на банкет с мамите, с които излизаме но този път без деца  Laughing

Честито на всички имащи поводи през изминалите дни!!!
Ето малко снимки

Относно тръшкането при нас в повечето случай действа погледът Shocked. незнам как го поглеждам, но веднага замръзва и престава да хленчи.

Карим  Hug Hug Hug, ако имаш нужда от нещо, да споделиш, насреща сме

# 113
Елиа, моите съболезнования Praynig
Карим, недей така черногледо.Знаеш - насреща сме в добро и лошо Hug
Хайде - ще се опитам да разведря малко  тук Simple Smile
Цяла сутрин се  мъча да кача клипчета ooooh!Писна ми вече Crossing Arms За сега само толкова, че сайта много умува и се изнервих : http://www.vbox7.com/play:d0a57f9c
http://www.vbox7.com/play:117bbdb2
http://www.vbox7.com/play:b1e9e99f

# 114
Здравейте Flutter
  elia_gg Моите съболезнувания Cry
  Честит рожден ден!   
Честито и на всички празнували!

Тези дни Наско докато си отвори очите и е на компютъра Shocked да гледа филмчета.Въобще не ми дава да бутна нищо друго.И въртим само едно и също вече и аз ги научих на изуст.
 Но поне доста неща научи,че и на английски ги казва.Може и да брои до три Laughing повече не иска.
   С боледуването сме пак зле Sad Отново му текнаха сополи,и докато заспи се дави от тях Tired Притеснявам се и ,че му бихме ваксина Полиомелит,Докторката каза че няма проблеми,но и аз вече незнам newsm78

А за инатите,мога и аз много да кажа Crossing Arms Удря си главата в стената,тръшва се на земята,бие се по главата ooooh! и още доста неща.Надявам се да отмине този период.
Karim Надявам се при вас нещата да се оправят,дано е само моментна криза Hug
 Пак сте се забавлявали страхотно на сбирката Peace
  Ако не успея да се включа отново пожелавам на всички весело посрещане на Коледа Peaceи дано тя ни донесе повече щастие и усмивки Hug Heart Eyes

# 115
Елиа, приеми и моите съболезнования Praynig
И ти желая от сърце всичко най прекрасно за рождения ден!!!   bouquet

Карим, сподели да ти олекне, може и с някои съвет да помогнем  Hug

Отивам да гледам снимки и клипчета  Heart Eyes

п.п. Ааа ето ви една Мерилин Монро само че в кестеняв вариант Simple Smile
http://valstef.multiply.com/photos/photo/42/1

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 13:45 от val_stef

# 116
ЛЕлееее, Валка.Да знаеш че съм влюбена в твоята принцеса Heart EyesСтрашен бонбон е  Hug

# 117
Елиа, моите съболезнования! За жалост е такъв живота, важното е че сте успяли да го видите за последно жив...

Карим  Hug

Валка, наистина е много красива Ая, и ужааасно много прилича на баща си и много ме радва че й казвате така а не Али. Не зная защо не ми допада това, както и не искам на Лени да й казват Ели- незная защо...

# 118
Много ви благодаря и аз съм влюбена във вашите принцеси   bouquet
А до Ая-та татко и така се обръща към нея или Алекс, аз и викам Али  Embarassed и наистина е негово копие изцяло Simple Smile

# 119
Ауууууууууууууууу, Валка, ако Насето нещо почне да изневерява, свиркай насам да се наредим на опашката за Ая-та. Страхотна е!!!

Ицето говори, но нищо разбираемо и ако го карам да повтаря, той съответно не го прави. Едно негово приятелче с няколко месеца по-голямо е пълно с лафове. на Дядо Коледа вика Кольо, на салама -алю, на бибата - байля

А от баницата на Елфчето ми се падна пътешествие. ще трябвад да се запиша на Танцувай с мен 3  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт