Отговори
# 285
  • гр.София
 Hug Hug Hug Хайде,мили дружки ,бързо по леглата! Hug Hug

# 286
Честит рожден ден на Бланк          bouquet

Пожелавам ти само всички желания да ти се сбъднат

# 287
Айде и аz да се zапиша,че да не ви държа пак будни.
Момичета направо ме скъсахте от смях де,мама Марго да не си помисли пак нещо. Къде ви намерих и аz толкова любопитни.
Elwing иzвинявай,че ти обърках ника Embarassed,ама по спомени ми беше Elwinq и помислих q zа я та така се получи.Но щом ти харесва... Я кажи ти какво ти оzначава ника,че да не го бъркам повече.Паzи го Ивчо никакво раzболяване.Много си го пускала с шейната май? Вие върнахте ли се от Испания?
Бланк те само съседите от селото на свекито така ни викат.Приятелите и поzнатите ни zнаят имената даже и моето
Блу Ния е голяма кукла,най ми хареса снимката на вуйчото Laughing Ния иzглежда много самостоятелна.
Миленка нямаме басейн,даже и къща нямаме.Живеем в апартамент,че да сме у граду.На късметите ми се падана къща с градина, басейн и кво беше още и си викам да не вzеме мъжо пак на село да ме zаведе,я да си я сменя с люлката на Бланк. Ама тя май раzмисли и иска да си zадържи люлката.
Pepper ти не стига,че си любопитна,ами и си конспираторка или раzконспираторка беше?
мис 74 нищо не каzваш,тича ли вече Даяна?
нана77 останах с впечатлението,че си репортерка. Сега,ако кажеш в коя тв или поне кое е предаването, ще мога и аz да си легна,толкова съм любопитна и аz и иzостанала със събитията
дани777к Найа е голяма сладурана,бърzо да оzдравява и приятно прекарване във Варна.
Адрианска браво на твоя Сашо,моят Сашо лятото го постригвах,ама не седи и стана малко прическа а ла концлагер ууупс. Кога ще е великото събитие?
Мадонка стигнах и до теб  Heart Eyes(то zа теб нов постинг трябва да иzпиша). Нямаме нищо общо с компоzитора,просто стара немска фамилия.Терминът ти е на годишнината от свадбата ни и ако го спаzи бебешока,ще праzнуваме zаедно абе има нещо тука.Тъкмо тогава няма вече да се оправдаваш с шкембака. Работим много усърдно и ние zа бебок,ама те хубавите работи не стават лесно.И Алекс много го чакахме,но си струваше. И накрая да ти връча напълно zаслужената титла Шпионин,то не може човек в други теми да пише беz да го раzкрият бе,аман zначи.

С темата zа моя ник малко се обърках,zначи Блу  беше написала,че чака продължение от Бахуто (кое продължение бе мила? и после чета нана77 пише zа убийството на Бхуто и направо тъч.Не че дотогава не бях умряла от смях,ама пък чак в убийство да ви обвиняват? Но после се сетих,че сигурно става въпрос zа пакистанската преzидентка.Тук й каzват Буто,че h нали не се чете.

И как да пиша по_малко като сте толкова много?Надминавате и семейството на мъжо даже. Докато ви мина всичките и то роман станало.

Заглавието на бебон и на мен ми харесва.Пускайте нова тема,че таzи я иzписах,zа Душко даже не остана място.
Лека нощ момичета и хубаво да се наспите

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 04:04 от Бахи

# 288
Мадонке zабравих да ти кажа zа температурата (и zа нея цял роман мога да иzпиша). Педиатърка от една от най_добрите болници в Г ми е каzвала,свещички от 38,5 нагоре да слагам. А вие с 39,4 почвай да я сваляш. Ако й деистват мокри кърпи,лед,белтък,мед и всякакви такива бабешки,по_добре с тях. Само мокрите кърпи да са с хладка вода(не студена) и само на челото,китките и прасците,иначе има обратен ефект.А лед само под мишниците.Ако качи много бърzо още по_висока,можеш да дадеш един ксеналгин.Бърzо оzдравяване на малката красавица.

# 289
  • гр.София
 Доня Елвиня е много виновна,че още не спя.Търся си аватар за един ден-дето да не съм бяла,ами много черна.Отказвам се,след многобройни опити да нацеля допустимите размери.

Бахи, Нана работи в Дарик. А ти откога не си в България?
 Виж,ще те разпънем на кръст,докато не разберем максимум за теб.
 От много време насам тук само се вясват нови майчета,казват " Ще ни приемете ли?" и изчезват яко дим.А ние се скъсваме да ги приветстваме. Гостоприемни сме си Grinning и туй то!
 Ти не само не бягаш , а и списваш цели страници. Hug
 Люлката от късмета ти я давам тутакси, без замяна.

А Беназир Бхуто е убита в Пакистан.И не е шега.
 А аз се чувствам адски стара,понеже помня и убийството на Индира Ганди.
 Но пък съм...два пъти по-млада от шефката на Елвинг Joy. Значи жената,милата,е на 80 някъде.

Благодаря за милите думи.

Честит Рожден ден,Лорекса!color]    bouquet За съжаление, тъкмо започнах да пиша при августинки преди година -и тя спря.

# 290
Здравейте готините,

честит празник на Блан и на Лорекса, две много яки майчета   bouquet Да сте здрави и силни, да не се спирате пред нищо и нищо да не ви възпира!!!
Миске, честити краченца на малката принцеска, оттук насетне се почва една нова фаза на самостоятелност за твоето детенце! Но я пази много, че моят хубостник тича като изоглав из стаите и на ден поне няколко лоши падания ни се случват, точно пред очите ми! Май скоро ще почна с валиума  ooooh!
Бахи, willkommen und fühl dich wie zu Hause! Блан, и аз съм от гостоприемните   bouquet
Опитах се да чета назад, ама нъц, много сте писали, ще си оставя за домашно!
На Дани приятно изкарване във Варна и на ВСТ - в Испания!!!
МИЛИЧКИ, весела и щастлива Коледа и от мен, че пропуснах, когато му беше времето!
FUN

# 291
  • София
Честит рожден ден, Блан! Да си жива и здрава!

Честит рожден ден и на Лорекса! Много щастие и любов!

Бахи вече са ти отговорили  Hug

Мадонче запали тя мам..а й и кола, ама трябваше кумът да дойде да дърпа. Накрая запали. Ама ще я сменям. Ядосах й се. Есента като изплатим единия от заемите ще тегля аз един и ще си купя нова. А затова защо ни трябва - принципно отпреди да родя Калоян нещо не ми се пие и предпочитам да си пия кротко количка и да се прибирам с колата, отколкото да чакам таксита и т.н. Та затова Митко е много доволен - хем шофьор си има винаги, хем той си пие. Но снощи кумът ни взе, а кумата ни върна. Та пийнах 1-2 ракийки и малко вино.  Mr. Green

# 292
  • у дома
нова тема - нова късмет

С темата zа моя ник малко се обърках,zначи Блу  беше написала,че чака продължение от Бахуто (кое продължение бе мила?)

не питай
  Mr. Green  Blush

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 09:12 от blueeye®

# 293
НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ СЕТИХА ЗА МОЯТ ПРАЗНИК ВЧЕРА: БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт