Отговори
# 240
  • В ЛЮтеницата
Адрианска - на теб ти се е паднала парата, ама на мен - пак не е  Mr. Green! Та може би ще е по-добре да се видим, за да ходим на ротативки, а аз да ти дам всичките си пари, които съм приготвила да профукам  Joy Joy Joy

Бахи - казвай, че не мога да си легна  Laughing!

# 241
  • гр.София

Бахи - казвай, че не мога да си легна  Laughing!

На опашката съм...

Спинки,ако щат да съобщават,важното е парите да се намерят.
 О-о-обаче,яд ме е,че въобще се стига до там-да се търсят пари-лев по лев,след като има Фонд за лечение(има си име).

# 242
Браво на теzи хора. Каквито и да са мотивите им,важното е,че поне на едно детенце ще помогнат.

Марулка голяма трапеzа,мерси zа почерпката. Дано добре да сте си иzкарали.
Мадонка раzби ме. Седя на компа,чета ти поста и не мога да спра да се смея Joy Яка мадама си thumbsup. Откъде да те почвам сега? Ако искаш песнички,имам много такива,мога да ти пратя по кю сега раzбрах zащо моето цветенце е такова увяхнало. Вzемай Милена,мъжете,децата,друг антураж и всичко каквото можете да носите и идвайте,до Мюнхен да,само на 800км от него. Малката да се оправя,какви са теzи болести? Даваш ли й нещо zа Т? Много се уплаших да не те хване и теб беzсънието като мен и zатова ще раzкрия ника. Ами фамилията на половината от огромния род е Бах и понеже външни хора имат също проблеми със zапомнянето на имената(ососбено на моето) и ни викат Бахи.Та и аz zатова Бахи се нарекох.
Ей не може човек едн тайна да си има zначи.

Много бременни майчета има,не ви ли се раzкаzва как е бременност с малко дете че и аz съм мераклийка.И zа термина си мълчите.
Момичета,вие си направихте срещи,наприкаzвахте се и сега не каzвате какво правят мъниците(а аz съм толкова любопитна). Как са zъбките? Пуснахте ли ги с шейните вече? Какви подаръци получиха? Никой друг освен Елвиня няма проблеми със спането? Елвиня и ние сме така,най_малко 1 час гушкане му трябва докато zаспи и никакви люлки не приzнава.Сега пробвам да му чета прикаzки преди zаспиване,ама и той дърпа книгата,иска сам да чете и нещо не се получава.
УУУ пак се раzписах аz,айде лека вечер

пс а докато го напиша това и вие 3 постинга написахте. Pepper ето мила каzах,отивай да лягаш

ппс и още веднъж благодаря на всички zа това мило и топло посрещане,много ми е уютно сред вас.
Айде вече лека,че ще ме намраzите

# 243
Бланк не се реди,готово е.Отивай да си лягаш и ти

# 244
Бланк не се реди,готово е.Отивай да си лягаш и ти
Ох аз пък го прочетох наобратно и няма да казвам какво си помислих  Embarassed
Мадонке ще направя мускулна треска на корема от теб  hahaha
Браво на тези хора наистина,евала!  bouquet Дано сега чуем и добра новина за детето  Praynig
Да взема да си легна все пак ли....

# 245
Добро утро от нас....
Бахи-ти хубаво каза какво означава ника-ти,ама сега ще ни гложди какво ти е толкова трудно на името,че не могат да ти го запомнят? newsm78 hahaha А за поканата-много ти благодаря,ама съм много трудна с гостуванията ми извън страната.Мразя самолети и предпочитам тук да си стоя!!Ще го мислим лятото,щом имате и басейн. help  sport027
Иначе и с Марти се приспиваме между 20мин и 1.30ч,ама сега ми драпа по клавиатурата и ще продължа след малко. Close

# 246
  • гр.София
 Добро утро.
 аni78,рожденичка днес,не е ли наша мама от В.Търново?
Ако ни чете,да е жива и здрава  bouquet

Бахи, как само сте изопачили великата си фамилия Simple Smile!
  Обичам да чета дълги постове,така че-дерзай!
 И не си мисли,че на срещите ни остава много време да обсъждаме децата,по-скоро търчим след тях.

Успешен ден на всички.

# 247
Добро утро!

Мадонка, тези розови постове ме зареждат с мнооого положителна енергия.Да вземеш да се разписваш редовно и по много. Simple Smile Peace
Бахи, и аз така като Миленка, сега съм любопитна за името... Mr. Green
А за заспиването вече няма да казвам, че колкото пъти се похваля с Вики, толкова пъти ми излиза през носа. CrazyВсе едно знае и веднага ме опровергава, спретва ми нощно надбягване в кошарата. smile3505
Марулка, Блу, хайде отваряйте Блумарул, че да не се облизваме само пред мониторите. Simple Smile
Адрианска, работя в частна фирма, която се занимава с продажба на парфюмерия.Зареждаме цяла България почти и нали се сещате какво става по празниците...някаква лудница настава newsm77.Телефона вече се е срастнал с ухото ми. Tired Simple Smile
А за дарението - браво на семейството!Наистина не е важно кой, защо...важното е детенцето да се оправи. Peace
Отивам да се трудя малко.

# 248
  • по света
Честита Коледа и всички празници които сме пропуснали!!!
При нас всичко е ок,празника мина супер бяхме с наши много близки приятели.Те имат две каки близначки и Прес направо пищеше от радост с тях.Дядо Коледа донесе пързалката и пада голяма игра,научи се сама да се качва.
Не знам как е при вас обаче Пресиана само разхвърля страшна работа ooooh!
Е,това е от нас Wink

# 249
  • у дома
anni78, ЧъРъДъ  newsm51  ura

ЦЪК ето малко снимки и от мен   Grinning

Бахи и аз съм мнооооооооого любопитна Mr. Green

добре, че е кухнята на Ния, иначе да сме умряли от глад с татито вчера и днес  Mr. Green

# 250
  • София
Валка, Heart EyesПърво да ти кажа,че снимката на Али е произведение на изкуството,тя и самата Али е произведение на изкуството Hug.
Сега да честитя празниците на всички от мен и Ина и да ви пожелая страшно много сбъднати чудеса през следващата година  bouquet.
Ние бяхме в Сандански и после си дойдохме и пак на работа.
Гледам да следя развитието на темите и да съм в крак със събитията около вас,но да ви кажа четсно на моменти просто някак си не се чувствам на място и не мога да се включа.
Ина е добре,вчера й биха четвъртия Пентаксим,като допълнително полиомиелит не сме слагали нито преди тази ваксина,нито ще слагаме след нея!За 10 дена й поникнаха 6 зъба,та ни беше адски забавно.Отказва да яде с прибори и иска само с ръце,а резултата после е плачевен.
Мадонка,кошарата не намерихме начин да я обезопасим.Просто падна веднъж и оттогава не се навежда и сама се пази.
Радвам се на всички бременлийки и мъъъъъъъъъничко ви завиждам Mr. GreenСтискам палци при всички всичко да е наред.За сега толкова пък някой път пак Wink

# 251
  • В ЛЮтеницата
Бубче Kissing Heart

Бахи, тъй като вчера ме държа до посред нощ будна и нервна - ще те издам: Казва се Людмила  Twisted Evil! И не беше лошо да разгледате албумчетата, дето ви ги постна и щяхте да разберете и вие Laughing

Мадонка, пиши ти - аз вече тренирам да не пиша - че скоро ще се почва работа  Sick... #Cussing out

Elwing, ама как те докара Бахи - едно такова испанско, а, Елвиня  hahaha? Доня Елвиня, майката на дон Ивчо  Laughing

Блу, Ния е много сладка, но не разбрах от какво ти се доспа на онази снимка- детето ти го гледаха, храниха, а ти си цъкаше фотото само.... newsm78  Wink

# 252
  • В ЛЮтеницата
...
това беше грешка - самоцитирах се вместо да се редактирам  Embarassed

# 253
  • гр.София
Пепър, не че ти пука,но не приемам оправданието ти-както не пишеш,значи отдавна работиш?!
 Виждам Анди тъдява и се сетих-уговаряхме се да те изкараме в хубав слънчев ден на среща,като не щеш в клуб,нека е в градинка.

Елвиня наистина е много хубаво.

Бубче,ами не се включвай по темите.Просто пиши как сте с Ина.Все ще имаш нещо ново да ни разкажеш.

Кофти човек съм аз,много преживявам някой като отпада лека-полека. (Не визирам само Форума)

Доста се чудих дали да не изтрия поста си. Ама и да броя до 10 и после назад до 1 -все тая.  Елвинг ми подсказа,че Отчетните се трият след време.Та децата ни няма да ни четат,Пепър Wink

# 254
Елвинг ми подсказа,че Отчетните се трият след време.Та децата ни няма да ни четат,Пепър Wink
Аааа ще четат, четат ....има Архив за таз работа Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php
ама нещо в момента не работи  Embarassed

Бубче, радвам се че драсна някои ред  Heart Eyes И наистина не чети, ами пиши.... като мен  Mr. Green

Хъммм Елвиня днеска що се губи?!  newsm78 Не е присъщо за нея   hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт