Отговори
# 270
  • София
Адрианска,Елвинг ми издирва рождената дата от една седмица .
Ясно, ама съм сигурна и че щеше да успее. Тя всичко помни  Laughing  Wink.
А, не, този път се изложих - залагах на 28ми, 30ти и 31ви  Mr. Green Но сега ще го помня форевър - и шефката ми е утре родена, ама е двойно по-голяма  Wink Нали не се сърдиш наистина?  Sad Praynig

# 271
  • София
Пропуснах - Честит рожден ден на Ани78!    bouquet  bouquet  bouquet
И ние двамата с Ивчо май вървим към разболяване, пием вит.С и осцилококцинум. Дано не посрещнем болни НГ!  Praynig

# 272
Честита КОледа , момичета HugЖелая ви от сърце весели празници и да посрещнете Новата година с много усмивки и любов Hug
НИе утре заминавам за Плевен.Ще посрещнем там  Новата година.Не знам кога ще имам възможност да пиша пак

# 273
Кой ще застъпва караул
в любимия ни БлуМарул?
Аз предлагам да вземете и Вал,
която спретнала е страхотен крокодаЙл!

(таз рима заразна от Блането).

Мерси мацки за хорошиите думи по мой адрес, аз литературен талант нямам, ама имам бръмбари в главата. Удря ме съчмата веднъж годишно, па ме държи 365 дни.
Прекрасна новина за малката Габи. Наревах се от щастие снощи, пък днес от мъка, че милото ми с Ангина и Т 39.4. Но ще се оправи, няма де да иде.
Бахи, голяма прегръдка за теб Hug, ей и гости може да имаш. Дано всичко е наред с Габито. Видях, че си писала в темата в Клюкарника.
Абе, душа, ти от рода на оня Йохан Себастиян Бах ли си? М? Аз до Германско я ида с тоз шкембак, я не. Я хващай ти чартърчето и ела насам. А за бременност ко да ви товаря, то да не ви се е случвало, че да се интересувате. Терминът иначе е 04.06.08. Хубавичка дата, като за мен дето нищо не помня. Айде освен мерака, направи и още нещо по въпроса с твойто Бахче.
Ади, слушай сега. Справедливост трябва на този свят! Щом мъжа ти си сбъдна мечтата за голямото аквариумище, то значи е ред на твоята мечта и на голямото бу. Добре, че ти върви в хазарта, гледам пред казината все някакви си коли предлагат на казинджиите, леле ква дума, та ти пожелавам да те огрее. Бутни някой лев и готово.
Честито на Великотърновската ни мама – Ани78. Как ли е тя?
Ох, така ми се искаше само Пресиана да разхвърляше на Юлиана, ама уви. У нас е същата работа. Ама ти се подготвяй и по-зле ще става след половин година. Аз Нори ще я пратя при Блу. Гледам Ния има напредък в подреждането на играчки. Може и нас да научат.
Бубче, аз пък стискам палци при теб всичко да е наред и не само да ни четеш, ами и да оцветяваш често в лилаво.
Пепърчо, пиша писмо на дядо ти Коледа да ти донесе лаптопче и безжичен интернет, та дето и да идеш да работиш да имаш връзка с августинките. Няма да се изоставяме, я.
Архивите бачкаха до скоро, от там си спомних, как правихме едни отчети с кила по седмици. Кой колко излапал и му се тупнало на шкембето. Ужас.
Бебонке, стана ти навик да идваш на 14та страница с предложение за тема, пиши бе жена. Само скиториш Варна – София. Заглавието ми харесва. Пускайте тема, че ще изпиша тази. Ей на сега като дойде и Бахи и Душето и в ранни зори ни трябва тема.
Нана, да знайш от студа ще е. На кой му се бачка в този студ, че камо ли на колата. Тя просто по-рано запразнила. И за ко ви е кола, като сте на гости и ще има пиячка.
Дани, къде във Варна ще сте. По-добре й дай лекарство, че да не стане по-зле. Я ме виж мене – вчера се хвалех, че няма да дам нищо, докато не видя Т над 38 и днес направо ми изпадаха очите – 39,4. По-заредена съм и от аптека вече.
ЕлвинЯ, прекрасен ник, мда. Питай мен за РД на Блането. Знам я аз, че бяха с Лорекса заедно тези дни. Никакви болести да не съм чула за такова нещо.
Велмар, лек път и приятно прекарване и на теб.
Айде порцията розова за днес я сътворих.

Я да ви питам, вие кога давате лекарства за сваляне на температура? Когато я видите, че е повече от ......... (попълни число от 36,7 до 40 градуса).[/
color]

# 274
И аз като Пепър да се редактирам, писала съм писмо ама пусто писала до дядо Коледа, та него сме го изтървали, върнаха ми писмото, та да я успокоя, че го препращам към Дядо Мраз. По-дъртите го знаем кой е.  Joy

# 275
  • Някъде там...
Мадонке опасна работа си  Heart Eyes

# 276

ЕлвинЯ, прекрасен ник, мда. Питай мен за РД на Блането. Знам я аз, че бяха с Лорекса заедно тези дни. Никакви болести да не съм чула за такова нещо.

Значи утре, утре е рождения и ден на нашата понякога бяла и добра Бланк  Mr. Green Hug Ейййй, ама май пак си извоювах титлата днес....май няма ми я отнемате и другата година Joy

Мадонке, мило мое каква готвачка аз бе чедо, толкоз неука и незнаеща  Embarassed не ме прави за срамотите ами ти хващай юздите и застъпвай в кухните  Mr. Green  Laughing

Оххх не мога да пиша повече мъжо се сърди ай ставам, цунки  Heart Eyes Hug

# 277
  • София
Валка, ама тя Блан си призна по-нагоре  Laughing
Г-жо Доня,те сега ме ядоса. Ама сама съм си виновна.Онзи пост все пак трябваше да го изтрия (в който  говорех на Пепър).
 Ей сега ще си върна Инфото в профила,дето го изтрих преди две седмици. Не си губи времето. Утре имам РД Grinning
Wink
Пак не четеш!  Naughty Heart Eyes
Мадонка, дано момата скоро се оправи! Аз давам нещо свалящо Т като е около и над 38 - така ми рече и готиния д-р.

# 278
  • гр.Добрич
Спирачки нямате брей. Като ви текне мисълта и няма край. Laughing

# 279
  • В ЛЮтеницата
Блан, Честит рожден ден !!!
Бъди здрава и щастлива, обичана жена и мама и  .... брой по-рядко, за да се чувстваш по-добре  Wink!

# 280
Понеже утре пътуваме за севиля и няма да мога да се включа, не искам да пропусна да поздравя една прекрасна мама тук

blanc
честит празник мила! Желая ти много здраве, късмет и хиляди усмивки.

Heart Eyes Hug за всички

# 281
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРЕКСА И БЛАН!

Здраве, любов, добри приятели,
звънлив детски смях, късмет, семеен уют,
топлина, слънце, цветя и красота
да има в живота ви всеки ден.
Бъдете щастливи!

# 282
Щото знам за шоколадовата страст на Блан, за нея е какаото в букета по-горе.   bouquet

А дано мирисът на розите довее старата ни дружка Лорекса в тази тема! Чакам те!   bouquet

# 283
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРЕКСА И БЛАН!
БЪДЕТЕ ЖИВИ , ЗДРАВИ И НАЙ-КРАСИВИТЕ И ПРЕКРАСНИ ЖЕНИ!!!

# 284
Emi az kakto vinagi se izlojih i pak imam propuski  Embarassed Embarassed Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРЕКСА!

Общи условия

Активация на акаунт