Отговори
# 255
Хихихи Блу сега видях снимките...много сладка Ния  Heart Eyes
Ама сложете на детенцето нещо в чинийката, че я го виж как ще я изпапка нея  Joy
http://picasaweb.google.com/mrs.hristova/200705/photo#5148961266426013218

# 256
  • гр.София

Аааа ще четат, четат ....има Архив за таз работа Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php

Хъммм Елвиня днеска що се губи?!  newsm78 Не е присъщо за нея   hahaha Joy
За първото-ужас!
 За второто-да,забелязах. Може пък да си пазаруват подаръците най-сетне.

# 257
  • у дома
аз пък си чакам продължението на Бахуто  Laughing

Блу, Ния е много сладка, но не разбрах от какво ти се доспа на онази снимка- детето ти го гледаха, храниха, а ти си цъкаше фотото само.... newsm78  Wink

Pepper, да не мислиш, че ми беше много лесно - по цял ден от масата в леглото и обратно  Mr. Green

val_stef, това й е резервната чинийка  Laughing надяваше се да я пълним и нея, ама никой не й обръщаше внимание  Joy Hug

# 258
  • В ЛЮтеницата
Елвинг ми подсказа,че Отчетните се трият след време.Та децата ни няма да ни четат,Пепър Wink

Вярно  #Crazy? Ужас  Sick! Ами тогава Лора как ще разбере с каква любов съм говорила за нея  Laughing! Ще се оттегля да пострадам  Joy Joy Joy

И естествено, че работя - това майчинството било много тежка работа - дълги години страдах, че нямам дете, но ако знаех колко е трудно - поне нямаше да пускам и сълзи  Laughing.

Ооо Валка - успокои ме - за архива  Laughing

Блу - ама ти на масата на комшиите ли ходеше чак  hahaha?

# 259
  • В ЛЮтеницата
Аууу - някой ме е шпионирал  Wink - в клюкарника има страхотна тема за мрънкането "Народопсихология или синдром"...  Sunglasses

# 260
Честита Коледа и от нас!

Пиша калпазанската, без да съм чела

Хрумна ми заглавие

АвГуСтИнЧеТатА слушали-неслушали, за Коледа всички са подаръци получили

До скоро

# 261
Здравейте Laughing
  bebonмного ми хареса заглавието Peace
 Наско хич не слуша,но всеки ден от Коледа насам получава подаръци Mr. Green

# 262
Ей, Pepper, добре че си ти!Така ме "гризеше" любопитството. Peace
Ти като почнеш работа какво - няма ли да намираш време за нас? Simple Smile
Бубче, не е нужно да ни четеш, поне се разписвай да знаем че сте добре. Hug
Gybka111, как сте с двамата малки мъже?

# 263
  • София
Здравейте!

Днес ми е супер каръшки ден, та ще си помрънкам малко  Mr. Green

Баща ми вместо в 7.20 ч. дойде в 6.25 ч. да вземе Калоян Shocked След това колата се задави и не запали, съответно хукнах мръсна и потна да търся такси Sick След като казах на шофьора, че бързам, защото от 8 съм на ефир, той реши, че може да кара с 20 км/ч ooooh!
Шефът беше пощурял заради убийството на Бхуто...баща ми се обади 200 пъти...сега колата пак не запали #Cussing out, а Калоян ревна с пълно гърло за дядо си...
Сега умувам как да запаля колата и дали да не й ливна една туба бензин отгоре и с кибритчето да я запаля Twisted Evil

А трябва да стигнем до кумовете на гости. Дано поне вечерта завърши по-добре Wink

Велмарче виждам тееееееее Heart Eyes

# 264
  • софия
Ние пък сме болни,но утре пътуваме,за Варна и там ще сме за новата година и дано ни се размине само с тези гадни сополи и кашлица.педката каза,че гърдичките са и чисти,но гърлото е зачервено и да сложа във Виброцила една ампулка Гентамицин,за да може като съм пръскала в нослето да се обливали и гърдичките по този начин ,но още се чудя  Thinking....
И аз най-после качих снимки на Найа в декември  Grinning-много!
Весело посрещане на новата и изпращане на старата година  Hug!

# 265
  • София
Хихи, няма как да не усетите липсата ми, като пиша по 100 пъти дневно  hahaha , а днес не можах. Нямахме нет нещо, после спах с дон Ивчо Mr. Green, че нощес ми е*а мамата, с извинение  Blush
За Архива, Валка, златна си! Сега ще издиря едно инфо, Блан - трепери  Joy hahaha Wink
Мерси на Бахи за новото име!  Hug Аз също видях от сайта със снимките нейното  Wink
Верно, Велмар липсва  Thinking
Адрианска, ще чакаме снимки на аквариума  Peace
Айде до после, че испанския благородник пак ме зове  Crazy

# 266
  • гр.София
 Г-жо Доня,те сега ме ядоса. Ама сама съм си виновна.Онзи пост все пак трябваше да го изтрия (в който  говорех на Пепър).
 Ей сега ще си върна Инфото в профила,дето го изтрих преди две седмици. Не си губи времето. Утре имам РД Grinning

Дани,харесах си много две снимки.На едната Найа лежи и се мръщи шеметно,на следващата е с коса-издухана Simple Smile и рошава. Peace И интериорът си го бива.
 Благодарение на Найа видях и Дани на eli_ym в страхотна носия и много пораснал,и прекрасната руса глава на Даниел на Карим, и малкия читател на Бахи. Peace

Бебон
,заглавието е един път!

Поправка-Найа се прозява,не се мръщи.

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 18:11 от blanc

# 267
Здравейте!
Това Елвиня и мен ме разсмя  hahaha. Ние вчера си поръчахме халки, надявам се сега другите да се появят  newsm78. Вчера подстригахме Сашко с машинката, учудващо седя без да мръдне и без да мрънка. Направо не можах да повярвам.

Адрианска - на теб ти се е паднала парата, ама на мен - пак не е  Mr. Green! Та може би ще е по-добре да се видим, за да ходим на ротативки, а аз да ти дам всичките си пари, които съм приготвила да профукам  Joy Joy Joy
Pepper, става, ама ако нещо не върви, да не ме обвиниш мен после  Laughing  Wink. И съгласна съм, че майчинството е трудна работа, много се дразня някой като каже, че по цял ден си седиме на топло или се чудиме в коя градинка да отидеме. Но за жалост е ниско платена  Mr. Green.
Дани, Гентамицина, наистина може да помогне на Найа. Аз имам рецепта за едни капки с Гентамицин и помагат  Peace.

Г-жо Доня,те сега ме ядоса. Ама сама съм си виновна.Онзи пост все пак трябваше да го изтрия (в който  говорех на Пепър).
 Ей сега ще си върна Инфото в профила,дето го изтрих преди две седмици. Не си губи времето. Утре имам РД Grinning
Аз пък не загрявам за какво говорите  newsm78.

# 268
  • гр.София
 Адрианска,Елвинг ми издирва рождената дата от една седмица .

# 269
Адрианска,Елвинг ми издирва рождената дата от една седмица .
Ясно, ама съм сигурна и че щеше да успее. Тя всичко помни  Laughing  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт