Отговори
# 135
  • София
Добро утро момичета!

ЧРД на Айла! Много радост вкъщи, много любов, здраве и щастие!

Бахи добре дошла  Hug Разкажи повече за Александър. Кога е роден?

Ние както обикновено не спахме до късно тази сутрин. Затова слагам кафенцето и отивам да готвя Grinning

# 136
nana77, страхотно кафенце си сложила... Laughing

Айла, ЧРД! Пожелавам ти много здраве и щастливи мигове със семейството ти!

Бахи, разбира се, че има място за още един сладур! Hug

val_stef, и аз незнак как ще опазите с таткото тази мацка. То сега хубаво се разбирате със сватовете, ама ще видим след няколко години! Wink

Elia_gg, моите съболезнования за свекър ти! Пожелавам ти много здраве, късмет и успехи!

Ние днес сме при свекитата, утре при нашите, така че ще имам време да пиша и няма да избързвам с пожеланията. Wink

# 137
Добро утро и от мен! Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Aila!  bouquet Много здраве, късмет и пълна къща с детски смях!

Бахи, добре дошла! Simple Smile

Аз пак съм на работа  Tired , Вики сутринта се разплака като тръгвах...не мога да си видя детето тези дни. Confused Ще намразя всички празници. Crossing Arms Добре че татко й си е в къщи с нея, майка ми и баща ми и те са тук та я занимават по цял ден.
Айде оплаках ви се. Blush
Пожелавам ви лек и слънчев ден!

# 138
Честит Рожден ден ,Айла.Бъдете винаги здрави и усмихнати с малките госпожички и таткото.

Бахи-добре дошла и от мен.

# 139
Честит Рожден Ден на Айла!
Здрава, щастлива и много обичана мама и съпруга да си миличка!

Добре дошла на Бахи и малкия ни адаш Алекс   bouquet

И момичета да ви пожелая от сега един прекрасен бъдни вечер!
Да си прекарате страхотно, да получите мнооого подаръци!
Да сте с любимите си хора.... да сте много щастливи и обичани
и си намислете желание, защото по коледа стават чудеса   love001 Обичам ви!!!

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 10:58 от val_stef

# 140
  • София
Честит рожден ден на Айла! Бъди здрава, обичана, щастлива и усмихната!

Не съм чела нищо.
Блан, имам една идея  Whistling  Wink

# 141
Айла, честит рожден ден!   bouquet Пожелавам ти здраве, много сбъднати мечти и още повече незабравими мигове с цялото ти семейство!

Добре дошла на Бахи и Алекс!

Не знам как се подготвяте за празника, аз от снощи нещо съм се скапала- адски болки в корема, разстройство Crazy
Добре, че празникът ще посрещаме в майка ми, та нямах спешни задачки за днес, че в това състояние едвам се вдигнах от леглото в 13 ч.
На всички вас: весело посрещане на празниците!

# 142
  • София
Добре дошли на Бахи и Александър!  Hug   bouquet
Ние минахме вече с трапезата - Бъдни обяд си имахме.  Crazy На Ивчо се падна учение и парички, а баш парата - на таткото.  Peace На мен пак нищо.  newsm78
Тези дни съм в кофти настроение, нямам и време да пиша.
Желая ви весели празници и много хубави емоции!  Hug Heart Eyes

# 143
Момичета, желая на вас и семействата ви здраве, любов, късмет и сбъднати мечти!
Весело посрещане на Коледа и мноооого подаръци несамо за рожбите ви, но и за вас!

# 144
Момичета, весело изкарване на Бъдни вечер и посрещане на Коледа!  bouquet

Пожелавам ви много здраве и късмет, повече поводи за усмивки и радостни моменти!

# 145
Здравейте Laughing
   Айла Ч.Р.Д. и много сбъднати желания ти пожелавам!
  Бахи,добре дошла на теб и Александър!

Пожелавам на всички весело посрещане на празника!

# 146
Момичета най_сърдечно ви благодаря zа топлото посрещане. Направо съм трогната.
А Александър (или Сашо) е роден на 29.8.2006 в 8.29ч след 29ч чудене да иzлиzа ли или не. Почти с името си дойде(нали на 30.8. е Александровден).Голям дивак,но напоследък откакто татко му си е повече вкъщи,zапочна да се поуспокоява. Много обича да помага в домакинството Laughing Много добре си хапва,има си и буzки. Иначе инат като много от августинчетата тук (сигурно е от месеца). Като не стане на неговата,хвърля се на zемята,блъска си главата,скуби се и т.н. Но е и много любвеобилен,все иска да го гушкат и целуват,самият той също много гушка и целува. Абе душичка голяма.
Сега ги чакам да се събудят с баща си,че да отваряме подаръците.
Още веднъж весело иzкарване на всички и да не zабравите да си пожелаете нещо като видите падащи zвеzди.  Party

# 147
Сложих и моите снимки /вчера нямахме интернет/
Видях, че има рожденнички - ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МОМИЧЕТА!  bouquet
Не съм чела повече, така че само ще ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И МНОГО ХУБАВО НАСТРОЕНИЕ!  bouquet

# 148
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЙЛА - БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА    bouquet   bouquet   bouquet
Добре дошла на Бахи  Hug,а Алекс е роден на същата дата на която и Даяна  Heart Eyes
Ние след малко тръгваме да празнуваме бъдни вечер и коледа при майка ми и баща ми Laughing

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА НА ВСИЧКИ,ДА ПОЛУЧИТЕ МНОГО ПОДАРЪЦИ И ПРЕЗ ПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ ДА ИМАТЕ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ  Hug Heart Eyes

Доскоро и ще ви мисля  Party

# 149
  • гр.София
 Ехо-о,аз си вися тука.Мързи ме да пиша. Може като си пийна червено вино,разредено с лимонада( така си произвеждам шампанско) да ми дойде музата.
 Приятно изкарване на всички Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт