Отговори
# 210
Бахи , много е сладичък Сашко,какви бузки има само! Hug
А украсата е страхотна,напълни ми очите,мерси!
А Марио ми се видя много порасъл ,има страхотна усмивка,сладур!
Въобще заредихте ме положително с тези красиви дечица!

# 211
  • В ЛЮтеницата
Честита коледа! Бъдете здрави и весели, а домовете ви пълни с радостни детски усмивки!

Честито на именниците(днешните и тези, които изпуснах Embarassed)! Да си носят името здрави и щастливи!

Miss_74, да ти честито проходилото дете! И да не му се притесняваш повече за нищо - то си знае кога какво да прави!
Карим, чакам от теб добри и оптимистично звучащи постове  Hug!
Spinki, една година след третата доза Пентаксим - се слага четвърта за реимунизация.
Blanc, вече се чудих ще сколасаш ли за прощъпулник или ще чакаш Софийката сама да си омеси питка  Mr. Green  Laughing!
mmilena, и аз съм такава с подаръците - вече нищо не искам истински и не мога да се зарадвам на някакъв предмет както преди (разбирай преди Лора  Wink). Но пък ми е много по-празнично сега и ми е страшен кеф да крещим с Лора Хоу-Хоу-Хооооу!
Добре дошла на Бахи и като за начало (тъй като долавям добро чувство за хумор) кажи какво означава ник-ът ти  Wink?

Мадонка - много бързо се опитваш да наваксаш временната ти липса и неписането във форума. Пък не стига, че на количество, ама и на качество го докарваш   bouquet  Laughing!
И последно да не забравя да похваля двете майсторки Marulka и Adrianska! След като разгледам албумчето на Марулка - все започвам да ровя в кулинарния, ама си оставам с ровенето  Twisted Evil... А за шиенето на гоблени нямам думи - и Адрианска, и имаше още една от вас Мама на двама, как намирате време, незнам. А и крайния резултат се вижда чак след месеци - аз съм твърде нетърпелива за такива шедьоври...

# 212
  • гр.Добрич
Честит имен ден на Стефчовците и техните производи!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Рepper, за реимунизацията и аз го знам, но някои сега биха само Полио и затова питам, да не объркам нещо.

# 213
Pepper, чесно казано, ако не е шиенето на гоблени, сигурно щях да изперкам. А, като седна да шия и се успокоявам страхотно, идилия  Wink.

# 214
  • В ЛЮтеницата
Spinki и на Лора доктора все иска ми дава дата за ваксина за полиото и като го подсетя, че е с Пентаксим, казва "Аааа, да". В началото на януари ще я боцкат - не съм проверявала, ама дано да има по аптеките ваксината...

Адрианска, аз бих се успокоила по-добре на ротативката, като издрънчат отдолу парите Simple Smile. Ама съм голяма краста и не смея да влизам на такова място. Но може и с гобленче да пробвам - ако има някое мъъъъъничко.

# 215
Честито на всички именници малки и големи!
Аз не пиша не пиша,но като почна пък няма спиране
Бахи забравих добре дошла   bouquet  Сашко е много сладък и украсата е страхотна, в наше село една елха има пред общината и някоя дгуга светлинка  Rolling Eyes Благодаря ви за комплиментите за Марио, наистина тук за 2, 3 месеца много порасна тежи 13 кг и е 86 см, това е ориентировъчно защото не може да стои на 1 място Simple Smile Мама Марго аз съм пропуснала явно,заминавате скоро за Канада ли, много се радвам за вас дано бързо се адаптирате. Карим надявам се при теб нещата са по добре Hug Утре вечер ще излизаме 3 приятелки на следколедно парти, да разпуснем малко Mr. Green, че отдавна не ми се е случвало.Още нещо щях да пиша ама забравих, по късно може пак да се влюча Heart Eyes

# 216
Честита Коледа на всички Hug!Много здраве,любов и блага да има във вашите домове!
Честит имен ден на овенчаната чаровница Стефи,на двамата Стефчовци и на Стивън!Много здраве,радости,игри и смях bouquet.-за теб,Марулка!
Аз съм от забегналите по Коледата!От неделя до снощи гостувахме на свекърите и си беше чудна почивка,дори и не успях да помагам.До компа не можах да стигна от мъжа ми/пазих масата-все хапвах/.Снежина беше в стихията си,все с бутилки в ръцете.Сложих малко нейни снимки в албумчето от декември.

# 217
Честито на всички именници! Да са много zдрави и щастливи!

Благодаря на мама Марго и на Цвети zа комплиментите. Марио много гооолям бе,истински балканец! Hug
Pepper правилно долавяш,но zасега няма да каzвам какво ми оzначава никът.ако има някой,който от любопитство не може да zаспи,ще кажа айде
Карим дано да се оправят нещата при теб. Дани май пианист се очертава? Отива му много пияното.
Ембер направи малко пауzа бе мила,няма ли въzможност zа почивка поне по праzниците?
Бланк zа твоята телефониска нямам думи.Ще zнам вече към кого да се обръщам като ми се раzвали телефона Simple Smile

Да ви питам сега,някоя от вас успя ли да раzреши проблемите със спането. Алекс сам не може да zаспи,все трябва някой да го гушка. И последния месец все с рев се събужда,ама як рев,много трудно се успокоява(а преди така красиво се събуждаше с усмивка).

# 218
  • София
И на нас не са ни били полиото, решихме да сложим през януари Пентаксим направо - да спестим едно боцкане, че и без това голям рев пада. Сефте ни е с него и се чудя как ще го понесе. Но мисля, че не би трбявало да има проблеми  Rolling Eyes
Адрианска, да взема и аз да пробвам твоята терапия  Wink Сега като ме хване нервата почвам да чистя, твоето по-хубаво ми се струва   Peace как прозвуча, все едно само тогава чистя Joy
Значи правилно помня за систъра на Валката  Wink
Отивам да гледам снимки.
Бахи, ние от както се е родил почти имаме проблеми със заспиването  ooooh! Нощем спи неспокойно, върти се, мрънка, буди се - ужас е направо.  Confused Приспиваме се или на ръце, или в една люлка го люшкам по 1ч  Tired Мани, мани. А да си кажа, че Ивчо май е най-шишкав и едър - 13.3кг беше преди 1м, см не можахме да премерим, но носи дрехи за 92см.  Blush

# 219
Ауууу Елфче, ти си цяло съкровище злато, направо съм трогната   bouquet Heart Eyes Hug ...добре, че каза за да видя, че пак джаста-праста я карам  Embarassed

# 220
  • София
Ауууу Елфче, ти си цяло съкровище злато, направо съм трогната   bouquet Heart Eyes Hug ...добре, че каза за да видя, че пак джаста-праста я карам  Embarassed
Blush   love001

# 221
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!     bouquet   bouquet   bouquet

Благодаря ви за пожеланията за Даяна  Heart Eyes,Пепър ама наистина се бях "шашнала",но вече съм спокойна,а и тя тръгна изведнъж без никой да я държи  Laughing
Миленка и аз не съм си купила подарък,поради същите причини,които си написала  Sad,днес пак обикалях и пак нищо не си купих  Wink или модата не е за мен или остарявам вече  hahaha
Цвети много е пораснал Марио  Peace,пиши по-често   Hug
Карим,дано и при теб вече всичко да е наред  Hug Peace

И последно да не забравя да похваля двете майсторки Marulka и Adrianska! След като разгледам албумчето на Марулка - все започвам да ровя в кулинарния, ама си оставам с ровенето  Twisted Evil... А за шиенето на гоблени нямам думи - и Адрианска, и имаше още една от вас Мама на двама, как намирате време, незнам. А и крайния резултат се вижда чак след месеци - аз съм твърде нетърпелива за такива шедьоври...

Joy Joy Joy това все едно аз съм го писала  Mr. Green
Хайде отивам да хапна,после пак съм тук   Laughing

# 222
Ей, честит празник на малката принцеска Стефани и сладурчетата Стефан х2 и Стивън. Щастливо детство и много подаръци желая. И на каката на Валката – честито, добре че Елфчето помни, ама нали е млада-зелена.

Оле, тази игра на Миленка не е за мен, аз какъвто географски инвалид съм, никакви знаменца и градове няма да нацеля и съответно АйКюто ми ще е минусово. Относно подаръците – искам джип, ама няма да ме огрее, хехе. Но пък ще продължа да си мечтая и ще си туря такъв късмет в баницата за новата година, хеле го изтегля пък. Или пък гениалната идея всички късмети да са такива, че 100 процента да ми се падне. Що не си подарите една уикендова почивка и да ергенлувате до насита.
Я, кой се завъртял в темата ни, честит ти ясленец, Цвети. Ама много е пораснал юнака и много прилича на мъжа ти, ако си спомням добре.
Спинки, бавно пиша аз, ама щото бавно сричам, душа. Виж ако те имаше на кю, можеше и да съм по експедитивна, ама явно само за красота държиш маргаритката си на екрана. http://pramed.com/imuniz_kalendar.htm Ей туй изрових аз за ваксините, но май не е по твоя въпрос. Не сме с Пентаксим ние.
Бахи, песничката е като фон на снимките – “Алекс ти пожелава Весела Коледа”. Има няколко Червените ботушки, Чуден празник, Снежен човек и още някаква. Ей тази Снежен човек е за Страхил. Много веселяшка и сме й фенки двете с Нори.
Честито аквариумиЩе на Адито. Поне сега като закъса с манджа бърка там и мята нещо в тигана. Няма да я мисля аз нея.
Ех, че кеф Пепърката да драска, "ай ма какоу давай по-често ма".
Бахи, таз любопитница съм аз, сън няма да ме лови да знайш. Казвай си без бой, че да не идвам на гости, без това се оплака по-горе. Това до Мюнхен ли е? Отивам за билетче.

Днес трябваше да си водя момата да я дупчат пък за ДТК, аз си мислех че е чак към 2 години, но не съм познала. Реших да не я травмирам предпразнично, та януари ще ходим. Това щяло да е последаната ваксина и после чак в първи клас. Ура! От това ходене насам натам по празниците и среща с бацили моята щерка се скопосала. Кашля като дърт пушач и пак влачи няква си температура. Аз тъпа и упорита ако не я видя над 38 и нещо – няма да предприема нищо. Дано не вдига де. Пожелавам си го.

Вече се чудя да не би нещо чужбинско да има в мен – ей ма на все с километрични постове, пууууууу не се написах и туй то.
Ай, мляскам ва и ша ма прощавате за лигавнята днес.

# 223
  • София
Мадонка, по-често да те хваща лигавнята! Hug Heart Eyes Това пък за младото и зеленото как го рече  ooooh! Joy , по-дърта съм от теб, ако помня пак правилно  Wink И да се оправя бързо девойката!
Бременните мами да ви питам нещо - усещате ли вече сладки ритничета? Сори за любопитството, ама ви мисля  Blush Heart Eyes

# 224
По-дърта от мене ама друг път. Ща ма прощаваш и ти. Помня още ника ти Теди79, така че смятам си правилно. Млада си. Оня ден сякаш нещо мръдна, ама то сигурно милото си е разбутвало храната из стомаха ми, че малко папане ли имаше. Уж трябва вече да усещам, но съм дебелокожа и нищо таквоз. Мощен шут ако усетя веднага ще отразя при вас.

Общи условия

Активация на акаунт