Отговори
# 75
Благодаря ви милички за пожеланията - наистина очаквам една вълшебна Коледа  Laughing
Elwing пътуваме утре в 16 ч., та това малко ми дава надежда, че Лоринка може и да проспи полета и да мине добре  Peace
MamaMargo ще поздравим Испания специално от теб  Peace Hug

Ние сме си предимно на пюрета  Embarassed Embarassed Embarassed - само че ги правя вкъщи и не ги пасирам, а ги мачкам. Няколко пъти съм й правила картофки във фолио с шунка, сиренце...Харесаха й  Peace Или пък малко задушени картофки с масълце и копър и пилешко филенце на грил тигана   chef И с това се изчерпват моите кулинарни възможности  Embarassed

Утре сутринта сигурно ще се включа пак, а се надявам да намирам време да се включвам и от там и да ви пращам и по някоя и друга снимчица  Laughing, а и ще ми бъде мъчно за вас, ако не ви чета редовно - много се привързах, да знаете  Embarassed
Преди да тръгнем ще дойдат да пръскат и за пореден път за гадинките  Confused Ще бъдем голяма картинка с куфарите вън чакайки да свършат  Laughing
А, и да не забравя - да си изкарате много хубаво на срещичката и да не забравите да направите многоооооо снимчици, че да ви се радвам от далече  Heart Eyes

Hug Heart Eyes

# 76
Милички, записче!
Татито ни е от седмица много грипозен и болен, още се влачи като парцал на работа. Малкото пак има ларингит от два дни и нито спим, нито ядем, нито живеем напоследък. Добре че поне се оттървах от присъствието на висшата сила, този път направо ми скъсаха нервичките и ми ги изпилиха след това, така наречените мои втори ПЪРВИ родители. Така че Дани, мацко, присъединявам се към алкохолния ти делириум, от няколко дни съм на бирички, мартинита и шампанско, иначе няма да се съвзема психически.
Иначе заформихме яка компанийка за празниците, дойдоха ни кумците на гости от Кьолн, тук е и братовчедът на кумицата ми с жена си, мнохо хубава компанийка стана и така ще посрещнем Коледата.
Браво на Мадонката за момата и на Джулиана за младежа! Чакам и Елена да каже след нова година какво ще е вторичкото   bouquet
Марго, не се връзвай, дарлинг! Ще отшуми и ще утихне положението, а за Захера - определено вкусна тортичка  Laughing Честит му рожден ден!
Честито и на Ирка - много здраве и щастие, миличка!
Мадонке, слънце, интервюто мина и замина, имам още няколко набелязани неща, ама чак след празниците, сега не ми се занимава, пък и не ми е зор, да ти кажа  Sunglasses
Анди, не мога да те посъветвам, мила!
ВСТ80, айдеееее Испания ВИ ОЧАКВА С ПРИВЕТЛИВИ ТЕМПЕРАТУРКИ!!! Да си изкарате вълшебно!!! МUCHOS BESOS   bouquet

# 77
Добрутро, мацки!

Елфче, аз мисля, че клубът е запазен точно за това време. Нали ще дойдете?
А за наема явно не съм обяснила - имах предвид, че се приспада, т.е 2 месеца не плащат наем.

nana77, сега са без договор, но и за това ще се погрижа тези дни. af
vst_80 , очакваме включване и от испанска земя. Laughing

Хайде ние да се опрявяме, че в тези задръствания..... #Crazy

# 78
  • София
Добро утро!

И ние се оправяме и след като си изпия кафето ще взема Дидка 25 и Ники и идваме.  Grinning
Доколкото разбрах от Велмарчето клуБът е запазен за 2 часа. Т.е ще дължим по 7 лева.

Ами това е засега.

# 79
Добро утро!

Момичета, приятно изкарване на срещата.И да направите мнооого снимки! Simple Smile Peace

Vst_80, весело изкарване в Испания!Много положителни емоции и една незабравима Коледа!Ще чакаме снимки. Hug Simple Smile

Аз съм на работа, ще работим без почивка до 31 декември, а така ми се спи. Tired
Днес чакаме и моите родители да дойдат, хаоса ще е пълен тези няколко дена.

Лек ден на всички! Simple Smile

# 80
vst_80, хубав престой в красива Испания....направо искрено ви завиждам много я харесвам и съм убедена, че ще останете очаровани  Peace  Ще чакаме с нетърпение снимчици Hug   bouquet

Спорна работа на всички работещи мамчета  Hug

spinki
, Али яде от нашите неща, само със солта и подправките не прекалявам  Peace Вчера даже правих прословутия крокодил и от него си куса, защото яде при нея е силно казано   Mr. Green

Искам и аз дънки!  Crossing Arms Laughing 
И аз, и аз...Нанче купи ни по един чифт и на нас   Whistling  Hug

# 81
  • София
Момичета, приятно изкарване на срещата.И да направите мнооого снимки! Simple Smile Peace
и от мен!
мислех да дойдем, но плановете ми се провалиха  Sad а на всичкото отгоре и пътуването на свеки пропадна, та не знам как ще се тъприм два дни  Confused

# 82
Привет и от нас....
Честито,на всички празнуващи вчера ..
Аз снощи бях на фирмено парти ..... и сега съм снощна  Sick Май попрекалих с всичко  Crazy  Embarassed
Иначе щях да присъствам на днешната среща,ама нямах сили за обличане и извеждане.Сигурна съм,че си изкарвате страхотно и чакам горещи снимки.
ВСТ-приятен полет и весело в Испанско. Peace

# 83
Здравейте  Hug
Последно включване от българска земя за тази година  Wink Laughing

Надявам се да сте си изкарали много хубаво, ще чакам снимчици, да не забравите  Naughty

Ние потегляме към летището и се надявам всичко да е ок, че умирам от страх от тези самолети - ама като че ли сега ме притеснява как ще се държи Лори - дано да слушка

Целуваме ви и ви прегръщаме силно   bouquet

# 84
  • гр.София
 А-у-у,никой от срещата,не ви ли замръзнаха д-тата да се шматкате?

Беше много хубаво. Велмар,мерси за организацията  bouquet Hug(че ти изчезна много бързо за да ти кажа)

Сигурно знаете ,какво е по София- голяма ТАПА. (Сещам се за памперса на Мадонка Joy)

ВСТ80, весело изкарване и много хубави емоции в Испания!!

Нана, беше ли с нови дънки?! Да знаете,обаче,че има много готини цайси.Много хубава рамка. Моите диоптри намаляха след като се изучих, минусови са,но си падам по рамки.

Днес бяха по-гласовити хлапетата-имаше и крясъце ,и рев.Накрая,на общата снимка вече всички ревяха и бяха кисели,след като се посбиха за едно сгъваемо столче.

София си хареса едно пиано,та си имам идея за бъдещи подаръци.

И изядохме всички кроасани на заведението.

ЧРД, ИРА 78!-на патерица. Бъди много щастлива с близките ти хора!

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 16:29 от blanc

# 85
Искам снимки!
Нали бяхте източили апарата ? Crossing Arms
Браво на вас и на децата за търпението!  Laughing

# 86
  • София
Блан, добре че си ти - да дадеш малко инфо  Wink Много ме е яд, че не дойдохме.  Close Днес ми е много за'лупен ден.  Confused

# 87
  • гр.София
 Мама Марго,аз да не съм Блу,че да съм толкова бърза със снимките. Но имаше много снимащи.Така че,очаквайте Simple Smile
 И,Марго,ЧРД и на твоя мъж-мно-ого добро настроение му пожелавам,че да е спокойно в къщата ви.

Елвинг,съзирам те,как е Ивчо? Освен вас,и Весика не дойде(нали и тя си има Иво,ако не греша)

# 88
  • София
Ивчо уж е по-добре, капем си капки. Не заради него не успяхме да дойдем.  Confused Както и да е. Чакам снимки и аз. И дано след НГ се организираме пак.

# 89
  • София
Ето мееееее

Бланк благодаря  Peace И аз си ги харесвам много Wink
Не бях с дънки, още не съм стигнала до магазина, ама утре ще стигнаааааа Mr. Green

Валко аз отивам в магазин за дебелани, няма да мога да купя ни за теб, ни за Елфчето   love001

Мдааааа сега качвам снимки, ама ще почакате малко, защото съм натворила над 100 кадъра и смятам да ги кача всичките Joy

Общи условия

Активация на акаунт