Отговори
# 60
ЧРД,Нинче!Бъди много обичана и щастлива жена,съпруга и майка  bouquet!
ЧРД на половинката на Марго!Да бъде винаги добър и обичащ съпруг и баща!
Честита годишнина на родителите на Блу!Да са здрави и щастливи с децата и внучката си!/не се критикувай за синята торта,те знаят,че си вложила сърцето си,а за тях това е най-топлият подарък/.
Вчера брата на мъжа ми дойде вкъщи-доволна съм.От няколко дни Снежина ляга вечер с голям рев и ако не я взема на спалнята,не млъква.После докато я сложа в кошарата,пак заревава и така отново между нас-тръшка се на главата ми,странично ляга,а аз не мигвам и чакам да стане поне 6ч.Миналата събота ходихме в службата на баща й.Ходи като изтървана из коридорите и след батковци студенти.
Вчера от баницата ми се падна Приятелството-зарадвах се истински/вече нямам толкова приятели след няколко ревизии през годините назад,познатите-не ги броя/.
ВСТ,леко пътуване и супер прекарване в Испания!
Нори,дано по-леко и бързо да премине Hug!

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 15:33 от megishik

# 61
  • София
megishik дано ! Мен ме е яд, че детето изпусна кукления театър, а тя много се впечатлява от него и Дядо Коледа изпусна днес  Sad и

сбирката ще изпуснем, но по -важно е да е здравичка.

Ще ви подсетя пак за предаването Embarassed

И Бравос за темата  smile3501

# 62
Честито на бабата и дядото на Ния, да им се родят още много внуци и внучки.

Адрианка, не ми се мисли на горкия баща с толкова много женски в тях. Той колега на Хачо Бояджиев, хихи. Той май 7 имаше?

ВСТ80, няма ли как като заминете за Испания и да извикате онази фирма с бълхите? Хууууууууубаво да изчистят, ако трябва няколко пъти. Ако имаш на някой доверен човек да оставиш ключ?

Честит рожден ден и на татито на Еличка и Ники! Да угажда повече на жена си и на мъниците си.

Бързо оздравяване на Яна на Нори.

Меги, хубаво клипче е измайсторил тати ви.

Аз днес бях на женска консултация. Нещо кантара им не е верен, показа само две кила отгоре, а у нас машинката съвсем други стойности отчита. Сега по новому имам право на биохимичен скрийнинг, включен в консултацията. Взеха кръв и резултат ще има догодина. Мисля, че всичко ще е наред. Видеозонът отново потвърди женското в мен.
Да ви се похваля Нори вече измайстори първото си изречение. Е, верно от две думи, ама какви. Та от седмица вика: “МИЙ ДУПА”. Личи си кой е лъвът в семейството нали с този заповеден тон. А незнайно защо на памперса вика “ТАПА”, то вярно че е точно такова за дупето й, но откъде го е измислила идея си нямам.

# 63
А незнайно защо на памперса вика “ТАПА”, то вярно че е точно такова за дупето й, но откъде го е измислила идея си нямам.
Joy
Нори ,много  Hug,ох дано не забравя да ви гледам  ooooh!
megishik хубаво клипче  Grinning

# 64
Честит рожден ден на IrrA_78!
Здрава, щастлива и мнооооого обичана!!!

MamaMargo, да ти е жив и здрав мъжо, да те обичка и носи на ръце цял живот! 
dancing
И много красив аватар извади  Grinning

Нори, да оздравявате!  Hug

Мадонка, има снимки бе злато ама сега да се показвам пък не бива  tooth
Айде пак честита ти момичка, ейййй отмъкна и втория красавец на Гъбка. ейййй  Flutter ама то до последно не се знае  Mr. Green
За думичките Али знае ужасно много и църцори постоянно, но най дето не ми се вързва е ОБИЦА вика и - ДЕЙ-БУКА  Shocked Колкото пъти и кажа да каже обица и тя все това повтаря как не я забравя тая ДЕЙ-БУКА не знам  ooooh!

Блу, абе много грозни торти правиш бе злато, де и аз да ги правех като тебе  Flutter  Hug
Честита годишнина на вашите и от мен! Wink

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 20:54 от val_stef

# 65
Честит рожден ден на IrrA_78 и на татито на Ники и Ели!

Мами, имам нужда от съвет. Дилемата е следната: свекито дава едностаен под наем в Люлин, 52 кв, за 200 лв. Има нови наематели от няколко месеца, с които се бяха разбрали да направят освежителен ремонт за около 200 лв, но те купили възможно най-скъпите материали и така сумата се увеличи до 400 лв, като се приспада от наема. Та въпросът ми е сега коректно ли е да се увеличи малко наемът, защото все пак ако искахме подобен ремонт, щяхме да го направим преди да се нанесат и съответно наемът щеше да е по-висок. newsm78

# 66
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!  bouquet ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ  bouquet

# 67
  • София
Честит рожден ден на IrrA_78 и на татито на Ники и Ели!

Мами, имам нужда от съвет. Дилемата е следната: свекито дава едностаен под наем в Люлин, 52 кв, за 200 лв. Има нови наематели от няколко месеца, с които се бяха разбрали да направят освежителен ремонт за около 200 лв, но те купили възможно най-скъпите материали и така сумата се увеличи до 400 лв, като се приспада от наема. Та въпросът ми е сега коректно ли е да се увеличи малко наемът, защото все пак ако искахме подобен ремонт, щяхме да го направим преди да се нанесат и съответно наемът щеше да е по-висок. newsm78

Ако имате договор, няма да можеш да увеличиш наема за периода на споразумението. Ако нямате договор - тогава просто нямаш проблем. Като наемодател и собственик можеш да си определяш ти цената. Още повече такъв наем в София от 200 лева за едностаен просто няма. Цените започват от 200 евро.
Разбира се от морална гледна точка е хубаво да ги предупредите за повишаването на наема поне месец по-рано.

Честит рожден ден на Ира 78 и на мъжа на Мама Марго!

Аз съм за последно на работа и от утре почивка чак до следващия петък. Сега чакам и заплата предколедно и съм решила от работа директно в магазина да си купя дънки. Защото иначе никога парите не стигат за мен. Та ще си направя коледен подарък сама Wink

# 68
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Irra_78 и на половинката на MamaMargo! newsm59

Честита годишнина на Бабата и Дядото на Ния!  bouquet

# 69
  • по света
Честито и от мен на всички празнуващи!!!  bigdance2  ura dazzler1

# 70
  • София
Къде сте всички?  Rolling Eyes
Аз да питам за срещата, въпреки че не знам дали ще дойдем - за 2ч ли е резервирано мястото? От 10.30 до 12.30ч? Може да е коментирано, но не помня  Blush
Нори, да оздравява сладурката бързо!  Peace
Искам и аз дънки!  Crossing Arms Laughing 

# 71
  • Някъде там...
Честито на празнуващите днес Simple Smile
  bouquet   bouquet   bouquet

Днеска цял ден реанимирам, снощи се прибрахме към 3 без нещо и Виктор ме посрещна с рев, та до 4 часа се приспивахме Crazy
И сега се дере ама не заспива и вече лудвам. То не бяха песни, какво ли не и не иска да спи.
Иначе за бърборенето -не спира, все нещо си намила. Иначе казва "Не Така" Simple Smile А на маймунката казва бабучи  newsm78

Vst80 много ти завиждам за Испания  Peace. Приятно прекарване там!

Всички болнички бързо оздравяване!  Hug
Айде ставам, че направо орева всета Вики..

# 72
  • гр.Добрич
Честито на всички, празнуващи днес.    bouquet

Мадонке
, харесва ми положителната ти нагласа. Изследванията ще са наред. Hug

ВСТ приятно изкарване и много незабравими моменти в Испания.

Анди, след като ще се приспада сумата от наема, защо да се увеличава. Така или иначе ще си го изплатят.

За тортите на Блу нямам думи. В моята кухня е такъв кучи студ, че влизам за секунди - добре че има кулинарни магазини. Laughing Днес си капарирах новата мечтана фурна, така че в новата къща ще се развихрям кулинарно.

Ивчо от 2 дни не иска да яде на обяд, а сега като няма кухня 7 дни какво ще готвя? Дайте идея, защото не ми се дават купешки пюрета.В този студ по цял ден стоим вкъщи и малкия направо ще откачи. При нас няма такива клубове, където да отидем и да оставим децата да се позабавляват.

Лека нощ на всички.

# 73
  • София
Вст, кога тръгвате? Лек път и весело изкарване!  Hug Peace Много подаръци и хубави емоции на цялото ви семейство!  Heart Eyes
Спинки, ние сме предимно на купешки пюрета, така че не мога да ти дам идеи. За скуката вкъщи  - достатъчно интересни места има за Ивчо, но все трябва да ходя след него. Добре, че и нашите са близо да сменяме обстановката. На клуб не съм го водила така просто, без повод. С играчки не се заиграва, но много обича да зяпа ТВ, да пее и танцува, че после си и ръкопляска сам  hahaha
Мимс, браво за партито.  Peace
Анди, моята логика е детинска, не съм попадала в реална такава ситуация, но ми се струва, че не е редно да плащат пак за нещо, дето те са направили.  Rolling Eyes Иначе май наистина е нисък наема.
Нищо никой не казва за партито. Дано сутринта има инфо.  Simple Smile
Лека нощ!  Hug

# 74
Анди, моята логика е детинска, не съм попадала в реална такава ситуация, но ми се струва, че не е редно да плащат пак за нещо, дето те са направили.  Rolling Eyes Иначе май наистина е нисък наема. 
и аз така мисля Peace
ВСТ80 лек полет и много хубави емоции в любимата ми Испания! Hug
Спинки и ние сме на пюрета ,когато съм готвила нещо ,което не става за нея  Wink
При нас Бейби Дулитъл и Ники убиват скуката(и нервите ми) Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт