Отговори
# 45
  • гр.София
Блу тортата не става,прати я у нас най добре ,а ти направи втора  smile3508
  Joy Peace

А-а-а,Марго,те,подаръците са за нас повече.
 Нали ви се хвалих,че С. се задоволява с играчките на Пепи.Ама във вашите къщи надали гъмжи от моливи и фулмастери ooooh! Още ви е далечно като артикул.Е,колкото и да ги крием,тя все докопва нещо и рисува по огледалото,по ръцете си,по мобилните ни.
 И,Марго,хубава прическа имаш!

Елвинг,"затегнахте" ли положението?
 Попара със сирене безотказно регулира стомаха на София (вместо Активия Wink)
 Най-сетне и при нас се показва нов зъб,още сме на предни.

Днес в къщата ми външен човек не е влизал.Верно,че само вие Simple Smile
 На бременните ни мами- Hug

# 46
  • София
Блан, не смея да казвам - повече не е акал от сутринта. Дано да е овладяна ситуацията.

# 47
Марго, радвам се че писа. Не го мисли толкова, и аз съм на този хал и ми е ясно - ФП или не - здраве да е - ако не беше външна подкрепа и ние щяхме да сме без ФП. Важно е здраве да има!
Елена, почивай повече!
Мадона, моя мъж е на същото мнение за мъжкото чадо, той много вътрешно го прие когато ми казаха че ще е момиче Лени, сега вече е щастлив, но тогава беше ужас.
Лени вече е ОК, продължаваме с антибиотика до утре.
И да ви кажа една забавна случка - в спалнята се топлим на маслен радиатор и върху него слагам тавичка с вода да се изпарява. Едната ни котка беше заспала по радиатора и Лени й блъсна водата отгоре. Горката котка беше в шок един час и после се наложи да я суша със сешоар защото трепереше от студ. И друго - Лени се е научила и освен мен гони и котките и ги хапе  Grinning
За подаръка ни за лелята - ние го продаваме  Laughing време за реклама - но сме далеч от София, трябва да проверите в компютърните магазини, но още държат висока цена. Около 170-200 лева са.

# 48
Аааа, мамаМарго, не така - достатъчно интелигентен човек си, за да разбираш, че играчките не се купуват за децата, а за родителите Mr. Green, а пък каква марка са, на малчовците им е все едно (а и на повечето хора). Най-важното е да сте здрави и да посрещнете Коледа като едно истинско обичащо се семейство! Hug

Аз реших дилемата за подарък - ще му вземем един голяяяммм камион, защото това най-много ще го впечатли сега. Днес му взех един дървен пъзел с няколко части и досега го подритва из хола...явно, че още е малък за подобни занимания.

Бебон, много сте сладки като елфско семейство!

blueeye® , не бъди скромна - тортата е супер!

Elwing, дано да се оправите напълно до събота. Hug

Целувки и от нас на бременните ни мамчета! Hug

# 49
А, Блу, така е супер тортичката – не знам кафяво със синьо комбинация сякаш няма да е много удачна. Нежна торта се е получила и красива. И аз залагам, че ще имаме още бременни в отбора скоро. Не зная за някоя конкретно.
Марго, дано в тази година да ти останат проблемите и през 2008 само хубави неща да ви се случват.
Елена, не се притеснявай за зацапването ти, в твоите седмици се случва често. Аз бях така в предната бременност. Пък и покрай моето прокървяване този път изчетох доста неща. Всичко ще е наред, не се притеснявай. Гушки от нас.
За тортите и аз залагам на готовите или на онези на Пепър – помня ги аз, че така ме засили да ходя по никое време в “Пикадили” да търся Йотис ли кви бяха.
Хайде, честито ново зъбченце на С.
Кристиана, и моя мъж така и двата пъти, толкова настроен беше, че ще са момчета, ама нъцки. Може само женски да прави. Сигурна съм и за третото. Ама пък вашите котки много добрички. Не дерат ли?
Ужасна съм, вече не помня от кога не съм извеждала детето на разходка. Все ми е студено и ме е страх да не я скопосам, то милото няма къде да си изразходи енергията и после се чудя защо не заспива никога преди 00 часа вечер. Ей на сега пак откачи.
Целувки и на вас от мен бременната, като ще се мляскаме  Joy

# 50
Лелеее, колко бременни имаме в темичката! Явно съм пропуснала тази радостна част.
Мадонка, Юлиана, Елена, да са ви честити коремчетата. Желая ви лека и щастлива бременност!

P.S. Имам един процедурен въпрос относно справката за доходите за детските надбавки: От кой месец трябва да започва справката, от месеца на подаване или може и от предишния?
Счетоводителите са ми извадили справка от м.ноември и сега се чудя дали да се разхождам до дан.служба със Стефчо в този студ или да поръчвам нова.

# 51

Хайде Нинка почерпи
и не се свени.
Хубав празник имаш ти
и нека сбъднат ти се всичките мечти.

Ира78, желая ти здраве, щастие и късмет навред. И голяма порция лИбоФ.

Днес се набутах в някаква тема с мерена реч в Хобитата и много се кефих на мамите дето стихоплетстват, но пък на мен не ми се отдава, така че само ще ги чета.
Ралка, мерси   bouquet За съжаление не съм наясно със справките.

# 52
  • у дома
IrrA_78, ЧъРъДъ  Hug   bouquet
хайде и от мен много  Hug Heart Eyes и най-вече за бременлийките ни  Hug   bouquet
Andy, просто много ме е яд на себе си  #Cussing out не стана това което исках да стане, не че е кой знае колко лошо това, което се получи Mr. Green

# 53
Здравейте!
Elen@, bebon   bouquet!
Irra_78, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и щастие!
На мене от баницата с късмета ми се падна - Наследство! Богат чичо щял да се появи  Laughing. А, в къщи първи дойде брат ми и аз съм доволна  Grinning.
Мадонка, насреща съм  Hug. А, относно мъжкото кажи му на мъжа ти, че няма гаранция. На един приятел, колегата има шест дъщери, точно защото е карал до мъжко  Laughing.

[май ще си имаме още бременлийки скоро, така ми се струва  Mr. Green  Hug   bouquet
Да не си ти  Mr. Green? А, на тортата какво не й хареса  newsm78? Честита годишнина на родителите ти   bouquet!
Мама Марго, пожелавам ти пролетта скоро да дойде у вас. А, за финансите и на мене ми остана само да се надявам някога да се оправиме  Peace.

# 54
  • софия
ИРА78,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    bouquet!

# 55
  • София
Честит рожден ден на Ира78! Много здраве, любов, късмет и усмивки!

Честита годишнина на бабата и дядото на Ния! Да се обичат още мнооого години и да се радват на много внучета!  Wink  bouquet  Hug

# 56
Здравейте  Hug

Честит рожден ден на Ира78! Много здраве, късмет и незабравими мигове с любимите ти хора  Hug

Честита годишнина и на родителите на Блу - желая им от сърце много здраве и още дълги години да се радват един на друг и разбира се на прекрасни внуци като сладурката Ния  Heart Eyes

Ех, тази adrianska пак се извади късмета с баницата  Laughing Hug А нашто тати 5 пъти я въртя и все му се падаше работа - е, няма такъв карък просто  hahaha

Аз оправих багажа и сега съм в трескаво очакване на утрешния ден. И за да не ни е скучно и да не се отпускаме много се оказа че аз отново съм нахапана от бълхи  #2gunfire Вече ще откача да знаете  Crazy

# 57
Момичета благодаря за топлите думи! Hug
Днес моята (засега  Mr. Green) законна половинка има рожден ден,така че да почерпя и да си пожелая да ни обича поне толкова колкото ние него  Wink
Това е любимата му торта:

Честит рожден ден и на Ира78!

# 58
  • София
Честит рожден ден и на мъжа ти, Марго! Да е здрав, да ви слуша, обича и уважава!    bouquet  bouquet  bouquet

# 59
  • София
Ирра, Честит рожден ден! Марго честито на половинката ти!( Те без нас са си само половинки Laughing )

Нас ни е тръшнал вирус, от вчера повръща , а днес има разстройство. То вирус ли е , зъби ли са?! Не знам вече Sad Снощи имаше Т .Пак ще

пропуснем сбирката, но миличката е много оклюмала.

Общи условия

Активация на акаунт