Отговори
# 150
Хайде, бързо кажете къде беше паричката Wink При нас тази година се падна на Влади. Дано му носи късмет през годината. Той беше супер доволен, че иначе не му идва ред.
Моят ден започна добре и по план и следобяд се срина. Малко си прегорих питката, понеже ходих да купя панделки за подаръците. На мъжете не им е направило впечатление, че мирише на препечено. Не беше болка за умиране, но важно е, че беше вкусна и си я изядохме с удоволствие. Обаче докато вадех тавата от фурната, реших да я хвана с две ръце и жестоко си изгорих палеца и показалеца на ляватна ръка Cry. Сега ме боли, обаче вързах пръстите, за да не ги нараня повече. То като нямам акъл да сложа ръкавици и на двете ръце, така е Mr. Green Празниците ще ги прекарам инвалидизирана, но аз съм на гости в следващите два дни, така че ще пазя пръстите. Отделно Деница се събуди кисела и е една Sick
Валка, Али е страшна мадама Hug
Добре дошли на Бахи и Алекс и от нас Hug Сложете снимки в албумчето Peace

# 151
  • софия
МАЦКИ,ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ!МНОГО УСМИВКИ ДА ГРЕЯТ НА МАЛКИТЕ ЛИЧИЦА,А И НА НАШИТЕ  Grinning!

# 152
Весела Коледа на всички ви!
Скоро ще пиша повече, макар че буца е заседнала в гърлото ми. добре е че ви има!
Ето малко снимки на моя малък палавник:
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197631&photo=96

# 153
  • гр.София
 Карим - spoko

Гледам с децата Шрек,за не знам кой път.Много е разтоварващо.

# 154
  • София
Така, ние нощес със сигурност ще будуваме - Ивчо спа 'следобеден' сън до 20.30ч  Shocked  ooooh! Опитвах се да го събудя - не става. Не ми се мисли кога ще заспи сега.  newsm78
Аз пък не съм гледала Шрек  Blush Но отивам да видя снимките  Peace Али не я пропуснах обаче - прелестна е, като мама  Heart Eyes  bouquet Бахи, ще ни покажеш ли твоя юнак?  Hug 
Карим, много прегръдки и от мен!  Hug

# 155
Честит рожден ден на AIla ! Много здраве и любов!  bouquet

Весело посрещане на Коледа! Много усмивки от малките сладури. newsm51

Ние още нямаме нет и не мога да ви чета.Тази вечер сме на гости и се възползвам да честитя празника на всички! Много ми липсва вашата компания и нямам търпение да ми пуснат нета и да имам време за компютъра,което става все по-трудно.
 Hug за всички сладурчета!

# 156
  • гр.София
Айла,Ч Р Д !Нека се сбъднат всичките ти желания!

Кайли,както казва Елвинг,дано скоро се онетиш!
  Албена,сега трябва напълно да те отменят вкъщи от шетането.

Бахи,добре дошла и се разписвай честичко Hug

Таткото на чадата ми е на работа от сутринта до утре чак, и аз съм волна птичка днес. На "село"сме,слязохме на долния етаж при бабата на Любо ,тя си е сама (свекървата си е при свекъра в Надежда),всичко ни беше приготвила жената и си изкарахме в задушевна обстановка баш по традициите-с кадене с тамян, със забучкване на свещичка в хляба, в питката имаше само клонка,паричка и вълна.Ама се дели на 5 и само вълната влезе в моето минисемейство (баш на мен ми се падна).
 Уж не ядохме 13 ястия,ама едвам се дотъркаляхме обратно на етажа.
 София вечер изпада в много веселяшки настроения,започва да прави маймунджулъци и чак ми е жал да я приспивам,искам и аз да се порадвам на весело дете.
 Утре на обяд сме у майка ми  и пак няма да готвя.
 Но  съм се приготвила да изпека една содена питка (никакви специални месения,най-най-обикновена питчица) ,че да спретнем у нашите един прощъпулник,да го отметна и да не го мисля повече.
 Имам и да опаковам куп дребни нещица за подаръци.

Пожелавам ви любов и разбирателство в домовете,пълни трапези и хубави подаръци!

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 23:28 от blanc

# 157
Честита Коледа!!! Бъдете много здрави и добри!!!

Скромна почерпка за именния ден на моето съкровище утре ако имам време ще черпя както подобава.

п.с късметчето се падна на мъжът

# 158
  • Някъде там...
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Добре дошла на новата мама Бахи и Алекс   bouquet

Валка , а това е  Heart Eyes за Али от Вики  Mr. Green

Аз правих питка , но на никой не се падна парата, в къщата е Simple Smile И да ви кажа много тъпо си прекарах вечерта  Sick Дано утре вечер е по-добре.

Честит имен ден на всички именници!

Иначе Вики е добре, изби му и 2-я кучешки зъб най-накрая  Crazy, но сега пак го мъчи някой. Вчера цял ден обикалях магазините за нещо по-така, че нали на 31-ви ще сме на ресторант, та да се наконта, но нищо не си харесах, само едни ботуши, та пак ще се обикаля тези дни. Навсякаде е няква лудница.

Еми това е общо взето.
Лека нощ и приятно изкарване на празниците! 

# 159
  • гр.Добрич
Весела Коледа!!!

Честит рожден ден на Айла на патерица.
  bouquet

Честит имен ден на имениците.

Добре дошла на Бахи и бебе Алекс.

И ние бяхме на гости у майкини и преди час се прибрахме. Закъсняхме и сестра ми обрала паричките, така че ще чакаме баницата на Нова година да видим какво ще ни се падне.
Ивчо много се забавлява, получи подаръци, от които ми гръмна главата - все музикални и светещи.
Сега ще реанимираме, че утре пак обиколки и софри.
Лека нощ на всички и весели празници.

# 160
  • София
Весела Коледа, момичета! Много здраве, късмет и любов в семействата ви!

В нашето семейство традицията е баницата с късметите да се прави на Нова година, така че тогава ще се похваля кой с какъв късмет е. Калоян пак стана в тъмни зори, а от снощи отношенията са малко хладни, но надявам се, че днес ще изгрее отново слънце.

# 161
Честита Коледа.
И ние вчера успяхме да направим 2 гостита при двете баби.Ядохме и на двете места и направо имах чувството,че ще гръмна.Хем по "Новините" казаха,че е по-добре да се напие човек,вместо да преяде. Shocked Марти изкара до 23.30 супер бодро и днес много се надявах да спим до 10ч,ама не-станали сме в 8ч.Като я сложа да спи в 20.00ч ,пак става в 8ч.

# 162
  • София
Честито Рождество!
Пожелавам на всички много здраве, любов и спокойствие!

# 163
Честито Рождество Христово!Бъдете много здрави,щастливи и нека Бог да ви пази!
И дано днес всеки получи най желания подарък и много любов от семейството си и близките!

Честит рожден ден Мария !Бъди благословена като името което носиш!Пожелавам ти много здраве и любов !

Добре дошла на Бахи!
Отивам да гледам снимки от купона!

Аз вчера се отчетох с питка,стана много дебела и пухкава,чак не повярвах и ние си имахме църковна свещ в нея ,казахме една молитва за повече любов и разбирателство и мирно и кротко си вечеряхме.
Парата се падна на мен  Mr. Green
На масата бях сложила боб с чушки,червени чушки пълнени с ориз и царевица и лозови сърмички и меденки ,мое производство всичко  Embarassed,меденките не ми се получиха като на Блу и Марулка,ама така е аз съм аматьор  TiredИмахме и червено винце,с две думи като по книга,така че беше много приятно,а днес ме изненадаха с бельо от Триумф Shocked( две -три години все не получавах нищо за Коледа и сега наистина ми стана много хубаво)
Децата също са доволни,така че се надявам днес да е чудесен ден!

# 164
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Да сте живи и здрави, много любов и разбирателство в домовете ви, много усмивки и късмет за вас и децата ви!

Честито и на всички именици!  bouquet

Ние бяхме в къщи с моите родители и с на мъжа ми родителите.Пълна къща. Simple Smile Добре си изкарахме.
Паричката се падна на мъжа ми. Simple Smile
Вики още снощи получи много подаръци и просто я хвана "щръклицата", чудеше се кое да вземе да си играе, ту взимаше едно, ту друго. Mr. Green
От едната си баба получи костюм на джудженце, ще кача снимки като остана свободна.
А сега отивам да разгледам вашите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт