ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 6

• 17 460
  • 317
  •   1
Отговори
# 135
А кво му се викаше зълва newsm78

на либето- сестра му
и аз съм зълва  Mr. Green

# 136
  • София
Ми аз за съществото намеквам де Joy Пък ние си оформяме един купон върло семеен - сите бугаре заедно Joy Joy Joy  Нали сме едно голямо задружно семейство /което е истина/ ще се съберем, ще си похапнем, ще си попийнем, ще си поиграем, общо взето всички екстри. Това е най хубавия празник за нас. Не, че не сме винаги едни до други, ама в този ден сме наистина голямото семейство, благодаря на бога, че го имам Peace

# 137
Ми аз за съществото намеквам де Joy Пък ние си оформяме един купон върло семеен - сите бугаре заедно Joy Joy Joy  Нали сме едно голямо задружно семейство /което е истина/ ще се съберем, ще си похапнем, ще си попийнем, ще си поиграем, общо взето всички екстри. Това е най хубавия празник за нас. Не, че не сме винаги едни до други, ама в този ден сме наистина голямото семейство, благодаря на бога, че го имам Peace

много е хубаво това, дано винаги да сте си заедно  Hug
и супер да си изкарате, после ще си показваме снимки

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 21:50 от Мони *

# 138
  • София
Мене нема да ме гледаш, щото като се налюскам, не съм за фото Joy Joy Joy Не ми вярвай, щото почти не се случва, ама ми е гот smile3532

# 139
Мене нема да ме гледаш, щото като се налюскам, не съм за фото Joy Joy Joy Не ми вярвай, щото почти не се случва, ама ми е гот smile3532

дреме ти ,
 нали си наща бабка  Wink

# 140
Ааааааааааа ако знаеш кво ти мисляяя smile3508
Колко снимки ще има самооооо, вие почакайте и ще видите Mr. Green

# 141
  • София
Еееее, неееее , не съм бабкааааа hahaha hahaha hahaha Средната внучка днес каза - Бабо , ти си най-младата , най-красивата и най-слабата баба в нашия клас  newsm62

# 142
Наздраве на всички Ви.
Желая  новата година да е изпълнена със много здраве и да се случат чудесата , за които всички ние си мечтаем.

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 12:21 от denica

# 143
 ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА !!!! НЕКА НОВАТА ГОДИНА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ.НАЗДРАВЕ. Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 144
  • София
Мили мои   love001 достойни за възхищение МАЙКИ. Искам да ви пожелая весело посрещане на Новата 2008 година. Нека тя да Ви донесе само чудеса и усмивките да не слизат от лицата Ви. Нека да Ви донесе само радост, щастие и любов. Нека дечицата Ви растат все по-здрави, весели и щастливи за радост на МАМА и ТАТИ  newsm51

# 145
И от мен весело посрещане на 2008 г.,дано тя ни донесе неподозирано щастие и късмет за всички ни  party006  party006  party006

# 146
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ И ОТ МЕН!  Hug ДАНО НОВАТА ГОДИНА НИ ДОНЕСЕ МНОГО ПОВОДИ ЗА ЩАСТИЕ И РАДОСТ!  Hug

# 147
Айде и от мене:
ВЕСЕЛО, УСМИХНАТО, СУПЕРСКО ПОСРЕЩАНЕ НА 2008ма!   bouquet Hug
За мен изминалата година мисля беше добра. Дано идната да е още по-хубава за всички ни!
Наздраве!!!!!

# 148
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  newsm51
Нека да е много щастлива  Peace

# 149
Честита Нова Година!!!
Бъдете здрави и се обичайте...

Общи условия

Активация на акаунт