ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 6

• 17 457
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Е, кво  newsm78 След новогодишния купон нещо не можете да се съвземете ли ? При нас беше яко  hahaha И сутринта като станахме, къщато беше....... #Crazy Докато си направя физзарядката, стана късен следобед. Сега вече културно си лягам, че утре пак се започва. Това не ми пречи да ви кажа наздраве за първи път тази година  bowuu

# 151
Честита нова година!   bouquet Hug Да сте живи и здрави - дечица, майки, баби, абе всички!  Heart Eyes
Изтрезняхте ли?  Mr. Green Има ли снимки? Показвайте, че на мен злополучно ми падна батерията на апарата навръх посрещането  Sad Rolling Eyes
Ама верно съм една сеирджийка....

# 152
За много години момичета, да сте здрави, много усмивки и късмет през новата 2008 - ма година.

Давайте снимков материал Laughing

# 153
Честита Нова Година,пожелавам ви само здраве,другото се постига Hug  bouquet
Искахте снимков материал Mr. Green етоооооооо:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206038

# 154
честита нова година и от мен
много, много любов и късмет на всички ни   love001 

п.с. снимките са страхотни  Hug
аз ще се пробвам утре да покажа нещо

# 155

Ехей! За много години!
   Откъде може да се закупи червен нос.

# 156

хи-хи, бабче тебе питат  hahaha

# 157
Ей, страхотни снимки, добре сте си изкарали Hug

# 158
  • София

хи-хи, бабче тебе питат  hahaha

# 159
  • София
Той може и да се направи, ама Вълчо има неправилен метаболизъм и няма да стане, иначе от пазара на Герена hahaha

# 160
ЗА МНОГО ГОДИНИ! ЧЕСТИТА, ЗДРАВА И КЪСМЕТЛИЙСКА НОВА ГОДИНА! КАКВОТО ВИ Е НА СЪРЦЕТО - ДА ВИ Е В РЪЦЕТЕ! newsm51

Ехей! За много години!
newsm78Да, бе?! Откъде?

# 161
  • София
Обяснила съм на предишната страница, ама май не ми се разбира много за кво иде реч hahaha

# 162
  • София
Той може и да се направи, ама Вълчо има неправилен метаболизъм и няма да стане, иначе от пазара на Герена hahaha
Ето, моля  Grinning

# 163
  • София
Честита Нова година и от нас с Мария!!!

Да сме живи и здрави и повече засмени, да имаме поводи за празнуване и страшно много хубави новини за споделяне... да напредват дечицата и да са спокойни душите ни  Praynig Praynig Praynig

Снимките ви са страхотни ... яко сте си изкарали  Hug
НИе също ... с няколко приятелски семейства си наехме вила в Рибарица и бяхме там на 30 и 31.12 .. на 01.01 си тръгнахме с настроение и оптимизъм...
Първата нощ Мария беше с нас и имахем трудно приспиване, но на 31 беше с баба и дядо в Тетевен.... разказала им е играта ... горките трудно са посрешнали нОвата година Sad гоялм рев, голямо пънене... накрая в 2.30 е заспала в прегръдките на чичо си ... всички си мислем че го е сбъркала с баща си  Laughing (нали той нощем я разхожда на корема си) ...
НИе се заблявахме, пихме, хапнахме, пяхме и танцувахме до 3 сутринта... не снимахме с нашият фотоапарат понеже имахем професионален фотограф в компанията... сега очакваме снимките от Варна и веднага ще ви ги покажа...

Очакваме снимков материал и от другите в темичката ни ..... както винаги Цвети е най-сериозна  Hug

Цунки  Heart Eyes

# 164
Ейййнц! Верно Викчо е много сладка с тази празнична прическа! И цялата рода де, но баби обира точките!  hahaha  Hug

Общи условия

Активация на акаунт