ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 6

• 17 442
  • 317
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дзвер с главни букви  smile3532 .Ама кво да направя като съм купонджийка, то ми иде отвътре Joy Joy Joy

# 166
Здравейте и от мен.
Първо искам да Ви честитя на всички празниците които пропуснах и да Ви пожелая много здраве и щастие както сте посрещнали новата година с усмивки така да я изпратите с много здраве.
Благодаря на баба хулиганка и на Ина че се сетиха са мен и ми се обадиха.
А сега да Ви разкажа както пожелаха те.Ами при нас в болниците всичко е сбъркано и при мен така стана една операция после друга пропуснали да видеят а бе беше доста тежко ,вече ми свършиха и облъчванията та се надявам да съм добре поне така казват.Не ми се говори много че още ми е тежко още се оправя.в къщи вече съм сама разгоних всички мами баби лели и прочие защото много ми досаждаха не ставай,яж това,легни стани,не ппай това,не вдигай тежко и прочие накрая хайде всички по домовете та и аз да се почуствам пълноценен човек.А диагнозата е нещо кото жлезисто ерозио карцинома ин сито което означовало добре няма страшно.поне по думите на лекарите специалисти.
Абе я стига за моето здраве я кажете Вие как сте какво правите дайте нещо весело че ми омръзна само лоши работи.Обещавам да пиша вече всеки ден нали съм си вече в къщи стига да има кои да ми отговаря и за какво да си пишем и да не Ви досаждам.
Ха сега едно наздраве за всички и отворете бара и аз мога по-малко но редовно.
Много ми липсвахте.

# 167
  • София
Поздравявам те първа с добре дошла и ти пожелавам през Новата година много, много здраве на теб и семейството ти  newsm51 
Много се надявам, че проблемите са останали в старата година. Напълно те разбирам, защото съм минала по този път, а и още ми предстои да си походя по него. Вярвам, че всичко ще има добър край   bouquet

# 168
Благодаря ти но се надявам този път по които сме трънали да не е много бодлив .Аз също много вярвам че всичко ще остане в старата година.Как да се свържа с теб и ако мога да дойда да те навестя защото ми липсваше с твоя кураж.Още веднъж на теб успех. newsm51 newsm10

# 169
мими80-баба Ви   ,радвам се че си сред нас Hug
Не се отпускай,ти си силна и ще се справиш,както винаги Peace
За някой от нас годината тръгна зле ,но пък нали я знаете поговорката:Лошо начало,хубав край!!!!!  bouquet

# 170
Бре, тез баби, и от метаболизма на старците се интересуват. Shocked

# 171
Е я стига вълк та като сме баби трябва да сме непросветени ли.Не те виждам да си често при нас е и мен ме нямаше дълго ама то няма как.
Вики и мама благодаря но след всяко зло идва и добро.Вярвам в доброто.

# 172
  • София
Вики и мама, по гаден подарък за Нова година не бях получавала, пък и никой от вас сигурна съм не го е получавал. То пък точно на 01.01  гадно, а. Ама нейсе, ще се справим, нали сме борци. Пък и нямам черен колан още  hahaha

# 173
мими80-баба ви, пожелавам ти бързо възтановяване  Hug

Viki i mama, я да ми разкажете какво става с вас  newsm78

# 174
Viki i mama, я да ми разкажете какво става с вас  newsm78

Нека Баба хулиганка обясни,проблема е около нея,ама нали ми е мама,та и на мен ми е проблем,но все пак ако тя реши да каже...................
На нас все нещо гадно ще се случи,нали знаеш Sad

# 175
  • София
Ами, то моя проблем не е точно за тази тема, но щом искате да знаете , добре.
Преди 15 години ми откриха злокачествен тумор на гърдата. Направиха ми химиотерапия, след това операция. След една година отново ме оперираха, този път премахнаха и двете гърди, направиха ми и коремна операция. Позакрепиха се нещата до къде 6 месеца - рецидивира. Пак операция.След 6 месеца отново ми оперираха пак рецидив. Пак следваше химиотерапия, но този път и лъчетерапия. След което бях добре, толкова добре, че през 2000 година официално ме обявиха за здрава. И наистина така се чувствах, пък и сега. Етоо за това съм обявена за борец - в подписа ми. Това е миналото ми, до онзи ден.
 Пак рецидив, направиха биопсия. Тъй, че в понеделник ще трябва да ми стискате палци и да ми пращате позитивна енергия, защото пак ще ме клъцнат. А след туй ще видим newsm78. Борбата продължава нали, пък и по-горе май писах, че нямам черен колан. Ще се боря за него и зная, сигурна съм, че ще успея щом не се боря сама. Божееее, колко сълзливо го написах. И ся да не вземете да ме съжалявате - ще ви убия #2gunfire
 Та тъй - я да видим кой ще почерпи по едно голямо, че малко не ми се пие. Пък и вие знаете какво питие обичам Joy

# 176
милата ни бабка  Confused
сигурна съм, че всичко ще мине, и ще има хубав край,
сигурна съм, че и този път ще се справиш, и ще бъдеш за пореден път доказан борец,
сигурна съм, че ще има много добър повод за напиване, но не виртуално този път....... Wink
а, в понеделник аз ще съм мислено с теб и ще стискам всички видове палци

На нас все нещо гадно ще се случи,нали знаеш Sad

НЕ, НЕ ЗНАМ
знам само, че след всяко зло идва много добро,
и май, ако не бъркам то ще е през март,
ще чуете най- хубавата новина за Вики,
ВЯРВАМ  Flowers Four Leaf Clover

# 177
  • София
 ЕЕЕ, ЗА ХУБАВАТА НОВИНА , ЗАТОВА СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ЖИВЕЕ

# 178

НЕ, НЕ ЗНАМ