ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 6

• 17 436
  • 317
  •   1
Отговори
# 180
Баби, започвам да ги стискам отсега! Няма да се даваш - трябва да вземеш черния колан! Нищо, че сме зодия "вермут" с тебе, това е само за заблуда на противника  Wink  bouquet И като мине всичко,  дето казва Мони * - водка със сельодка!  Peace

# 181
  • София

Е , не съм зодия вермут hahaha Водкааааа hahaha
А туй за борбите, ако трябва и на класически стил съм там Joy

# 182

Е , не съм зодия вермут hahaha Водкааааа hahaha
А туй за борбите, ако трябва и на класически стил съм там Joy
Ето ти едно специално Hug

# 183
Бабченце  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed И аз съм зодия водка...  Wink Вярвам в теб!  spoko

И за твоята душичка:

Цветииии не ме настъпвай моля!  newsm56

# 184
  • София
Малиии, вие ме заляхте с някакви такива непознати водки.  Ма ша са напия newsm78

# 185

Водка Доктори и палци имаш от мен.

# 186
  • София
Палците поемам, ама водката не е ли менте newsm78 Потърси някъде , нали съм претенция Мери Джейн /листенцата, боже ква съм гад/

# 187
Палците поемам, ама водката не е ли менте newsm78 Потърси някъде , нали съм претенция Мери Джейн /листенцата, боже ква съм гад/
Е как менте,не я ли помниш,че и витамин С има в тая,аз ще пийна Mr. Green,заради витамините де,вие да не си помислите друго Wink

# 188
  • София
Еееех, туй дете. Все да ме настъпи бе. Ама ние вървим напред, нови технологии, нови марки. Мисли му, да не мина на Смирноф тогава как ша ми насмогнеш Joy Joy Joy

# 189
Здравчееее,това дето си го дала в седмичната е за тук,гимнастика за мозъка ама и за.........очите Wink
А това мога да ти го обясня научно,защо е така Mr. Green

Ето го и линка на Здравчето,плагиатствах Mr. Green
http://eobiava.com/index.php?option=com_content&task=view&am … d=84&Itemid=2

# 190
  • София
Обяснете моля, нещо не разбрах. Това е по интересно newsm78

# 191
  • София
Мила ми бабке хулиганке-бабке герой  Hug
От нашето семейство имаш стискане на всички видове палци в понеделник и от там нататък всеки ден.... ще сме с теб мислено и ще се молим всичко да е успешно и ти да си добър пример за героизъм в семейството ... после наред е Вики. Знаем че ще се справиш и ще ти се радваме всички заедно.
Напиването ще е от нас. А след това и ти ще се включиш активно с подобаваща доза ВОДКА.
Аз съм от породата "вермут" , но вече установих че много добре се комбинира с ВОДКА и затова ще направя коктейл в твоя чест ....

Наздраве мили приятелки ... за всичко хубаво в живота ни и за всикчо хубаво което тепърва ни предстои !!!

# 192
До борец №1 баба хулиганка.
Стискам палци де що имам.Във вторник най-късно ще се чуем.  newsm10 newsm51

# 193
 PraynigДрага хулиганке, няма съмнение, че всички те подкрепяме! Ще мислим за теб, ще ти пращаме положителни енергия, ще стискаме палци и каквото друго кажеш - ще го направим. Ама ти ще имаш в понеделник най-важната подкрепа, свише ще ти дойде, щото си се изхитрила точно на Ивановден да ходиш на преглед  Peace Та като идем да запалим свещички за празника, ще запалим и една специално за теб. И бързо да приключиш, ако обичаш, с боледуването, че следколедния купон от теб зависи кога ще го правим.

# 194
  • София
Е та, аз таз сутрин се сетих за този следколеден купон, който планирахме. И си помислих, че с това гадно приключение го провалих #2gunfire Но смятам, че ние пак трябва да си го направим купончето, щото аз не мога да боледувам дълго. Има няма ден-два и съм на линия, и тогава трябва нещо да организираме, нали ?
  А ти драга Банско БГ - не прочете ли newsm78 Бях на преглед, правиха ми биопсия и на връх Ивановден ша ма клъцнат, та да ми махнат поредното раче, дай боже последното newsm78.
Има едно клише, ще си послужа с него, колкото и да е тъпо - Това не плаши душите наши.
Нанди, благодаря, че ме подкрепяте и ти, и всички останали в темата. Няма да казвам, че няма нужда, щото нужда винаги има. Не е все едно да няма никой до теб или да има много хора, които са съпричастни с това което става. Много по- леко е когато те подкрепят и го знаеш.
Благодаря ви момичета  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт