ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 6

• 17 393
  • 317
  •   1
Отговори
# 225
  • София
 Joy Joy Joy оказах се зодия Водка..... а баш на нея не издържам..... само от нея се напивам от раз  Embarassed

Бебоче , най-сърдечни поздрави от мен и продължавай с разходките  Hug

# 226
  • София
Joy Joy Joy оказах се зодия Водка..... а баш на нея не издържам..... само от нея се напивам от раз  Embarassed

Та, тази напитка била най-чистата, тъй съм чувала от специалисти. Пък то зодията не ти определя вкуса. Пий каквото ти харесва и понася Joy

# 227

Та, тази напитка била най-чистата, тъй съм чувала от специалисти.
Айде,айде,не се оправдавай Mr. Green

# 228
  • София
Кво, бе . Мойта зодия не е водка, ама като си я обичам #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 229
Честит празник на всички които празнуват днес да сте живи и здрави.  bouquet
Днес е празник и всичко при баба хулиганка ще мине добре Вярвам в това стискам и палци. newsm10 newsm51
Ина пиши как е минало.
bebo4e как си.Радвам се за теб. Hug Heart Eyes

# 230
Бабо хулиганке успех! Ние сме с теб!  Hug

# 231
Отложиха я за четвъртък, тя ще пише по късно

# 232
Отложиха я за четвъртък, тя ще пише по късно

четвъртък,четвъртък, пак ще стиска ме Peace

# 233
  • София
Момичета, баби е тук. Аз си мислех, че ще направят операцийката амбулаторно, а то не става. Трябвало да изчистят по-голям участък и ще се наложи под анестезия. Всяко, зло  за добро. Та в четвъртък   bouquet

# 234
  • София
    Здравейте, и аз стисках палци -от тази нощ пак се върнах в темата... Те минали стотина страници докато се разсейвам...
Бабо хулиганке, възхитих ти се преди 3 месеца (на протеста пред Министерството). Деца, внуци, настроение- всичко! А най-много на взаимоотношенията ви!
 Viki i mama, браво за всичко и на теб!
Успех на всички поколения в семейството ви!

# 235
  bouquet Честит празник на всички именници!
Баба хулиганка, неприятно е, че напрежението ще продължи още няколко дни, ама това отлагане може пък да е било за добро. Знаеш ли ги докторите до колко са купонясвали снощи на Йордановден и дали не са се почерпили за Ивановден още отзарана newsm78 Пък ние палци ще стискаме и в четвъртък.  Hug

# 236
# 237
# 238
вече не ми трябва  badcomp

# 239
  • София

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Туй за мен,  баси каръка, нали  newsm78

Ама не ми е за първи път, та май съм свикнала, ама беше отдавна.
 Не искам да ви разстройвам, ама при една от операциите, ме свалиха от масата, щото нямало кислород? Оперираха ме на следващия ден. Но това беше, пак казвам отдавна. Та баби тренирана, ама не е хич гот, щото трябва и друга тренировка. Таман се настроих, че ще ме кълцат и те  ша ми проверяват емоционалната подготовка. Ся трябва да измислям други методи, та да се заблуждавам. Ама ще се справя, вече го замислих smile3532

Общи условия

Активация на акаунт