ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 6

• 17 386
  • 317
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Малеее, пак не разбрах, ша са пиша у пенциите и ша са махам, щото нещо не разбрах и ша ми са смейте hahaha Баси скрулозата / тъй вика зетьо/ Беше ми трудно да изпиша думата, ама той много умен бе newsm78 , кви сложни думи знае smile3534

# 241
Дръж го бе,все ша потрябва Joy

Баби,много ти е кеф днес Mr. Green,почти като на мен hahaha

# 242
  • София
Що бе , не ми е кеф. Мислех, че ще се свърши newsm78

# 243
Къде сте нещо се загубихте днес.
Бабо хулиганке на теб се надявам да се включиш че младите нещо ги няма а и да се почерпим ли с теб незнам ама не е лошо.Хайде мацнете. Hug #2gunfire Mr. Green

# 244
 Praynig Дайте нещо за отпускане на нервата, че не се трае от напрежение. Още малко и ще яхна метлата, та не знам докъде ще стигна  #Crazy

# 245
Praynig Дайте нещо за отпускане на нервата, че не се трае от напрежение. Още малко и ще яхна метлата, та не знам докъде ще стигна  #Crazy

явно е нещо по въздуха,
аз от вчера съм луда    Crossing Arms

на Вики майка и да идва и да сервира нещо алкохолно, че ептен ще полудее ме  Whistling

# 246
  • София
Кво ви стана бе моми  newsm78 Уж аз съм алкохолното петно тук, пък тази вечер ме преварихте hahaha
А мен днес ме надупчиха яко, направо на решето ме направиха. Кой не ме видя,
той не тръгна заплашително със спринцовката Joy
И нешо и на мен ми е сдухано, сипете нищо Praynig

# 247
Кво ви стана бе моми  newsm78 Уж аз съм алкохолното петно тук, пък тази вечер ме преварихте hahaha
А мен днес ме надупчиха яко, направо на решето ме направиха. Кой не ме видя,
той не тръгна заплашително със спринцовката Joy
И нешо и на мен ми е сдухано, сипете нищо Praynig

ти кажи какво става с теб  Thinking

# 248
  • София
В четвъртък ще ме оперират. Вчера и днес ми правиха изследвания. Всичко е в норма дотук. Аз си миислех, че ще мина по тънката лайсна, само амбулаторно, но нямало да стане. Ами квото, такова, няма да ми е за първи път и това ще преживеем Peace

# 249
.............................. и това ще преживеем Peace

а, после какво черпене те чака, малееей  smile3555

# 250
В четвъртък ще ме оперират. Вчера и днес ми правиха изследвания. Всичко е в норма дотук. Аз си миислех, че ще мина по тънката лайсна, само амбулаторно, но нямало да стане. Ами квото, такова, няма да ми е за първи път и това ще преживеем Peace

Стискаме палци, дано всичко е наред Hug Praynig

# 251
  • София
До черпнята да опрем и няма да е виртуално Peace

# 252
  • София
Браво на теб мила бабке хулиганке  Hug щом всички резултати са добре, значи и всичко друго ще е добре.
Кефя ти се страшно много на куража, на положителното виждане за всичко и сега ми става ясно защо Цвети е толкова борбена майка и вярваща в добрият изход на всичко от всичко - тя го е наследила от теб  Heart Eyes

И аз ще се включа в пийването ... сипвам си едно за здравето на всички в темичката ни, за нашите дечица, внуци, семейства , близки и познати и за всички лекари свързани с нашият живот!!!!
Наздраве!

# 253
Нанди за всички доктори свързани с моя живот не бих си сипала за пийване.Повечето са за  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Разбира се има и някои които не са загубили човешкия си облик,на тях казвам мерси.
Но на акушерка за сега не мога да кажа мерси.Стана малко тъжно, а е празник. За това да честитя на нашите баби - героини,че без тях сме загубени.Те тук ми дават много кураж.
Честит празник и на мойте баби в къщи,много ми помагат за Петя.

# 254
  • София
От името на бабите благодаря. newsm53
Онзи ден ми обясняваха как да черпя виртуално, ама нали съм тъпчо..... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт