ДЕЦА С ОЧНИ ПРОБЛЕМИ- 6

• 17 439
  • 317
  •   1
Отговори
# 195
Ето защо моето дете ще оздравее Grinning
http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm

# 196

много хубава статия  Grinning

баба къде е?

# 197
  • София
статията е невероятна

аз обаче се затворих  в себе си и не казвам и думичка на Мария ... смао наум си говоря ...
А когато беше бебе направо си я оплаках жива ....
Много тежка депресия преживах и още не съм сигурна дали съм излязла от нея ... много трудно приемам състоянието й ...

# 198
  • София
Баби, разбира се е тук Peace И още и се купонясва, ама вас ви няма да и правите компания  #2gunfire
 Това за депресията, имате право да се отпуснете в първия момент, но след часовете, които имате насаме, трябва сериозна организация, за да не предадете негативната енергия на това дете, което има нужда от мама. Може да си помислите, че съм изтрещяла баба, но това според мен е правилния път, който трябва да се следва. Статията, която Вики и мама ни е предоставила за четене е пълната истина. Не го пиша, защото тя е моето дете, а защото наистина е така.
 Никога не трябва да се показваме слаби, безсилни. Никога не трябва да оплакваме някой, защото този човек,  поема негативната енергия, която струи от нас. А точно това не му е нужно.
 Децата са си наши, такива каквито са, и ние сме тези които трябва да направим невъзможното възможно, с цената на всичко.
 Има шест прости думи - Не може нещо да не може Peace
 Ние, майките сме тези, които трябва да го направим в името на нашите наистина прекрасни и малко по-различни за другите деца.

# 199
Има шест прости думи - Не може нещо да не може Peace
 Ние, майките сме тези, които трябва да го направим в името на нашите наистина прекрасни и малко по-различни за другите деца.

ех тая бабка бе  Hug

# 200
..........
Много тежка депресия преживах и още не съм сигурна дали съм излязла от нея ... много трудно приемам състоянието й ...

action032 

# 201
  • София
Мони, мецни нещо мила, стига с тези емотикони, или там кво се казваха Joy

# 202
Мони, мецни нещо мила, стига с тези емотикони, или там кво се казваха Joy

е, на предишната страница имаше за тебе нещо  Wink

# 203
  • София
Кво  newsm78

# 204

абе, не дръж на тия неща  Wink
ти как си, де е щерка ти, и що е махнала веселата снимка на Вики  newsm78

# 205
  • София
Е, аз как мислиш, че съм, щом си мисля за купони, танци, алкохол, веселие а , newsm78 Ми, много съм си добре. Що се шашкате, не мога да разбера. Още нищо не е ясно, а докато се изясни има време. И тогавааааа, ще видим Laughing
 А снимката на Вики е новогодишната.
 Къде са твоите фота, които ни обеща, а smile3534

# 206
Добър ден! Ох, да се оплача и аз! Вчера моята мама си замина и с Тери отново сме самички  Sad Доста ми е мъчно, защото не знам кога ще я видя пак! Малкия много се радваше на компанията й, а сега... Знам, че живота е низ от срещи и раздели, но нашия май е с повече раздели...
Е, да не ви сдухвам от сутринта. Хайде черпя по едно кафенце!

# 207
  • София
 Ти сама каза, че за да се разделите, първо трябва да се срещнете Naughty Значи, живота не е само раздели Peace Гледай само позитивно и ще ти бъде по леко. Ами днес се разделихме, но ще дойде ден, когато пак ще бъдем заедно. Пък и предполагам, че се чувате по тел. или скайп newsm78 Страшно няма, имаш най-скъпото да себе си. Само да можех да те почерпя нещо по сериозно, ама още не съм се научила, нищо, че ми предадоха днес някой- друг урок  hahaha

# 208
ама още не съм се научила, нищо, че ми предадоха днес някой- друг урок  hahaha
Пак ли не вдяна бе,тъпчоооооооо Mr. Green,аз за кво се хабя ooooh! Joy

mim40 не тъгувай,нали трябва пак да ти домъчнее за мама,та като дойде отново да се радваш ,радваш ,радваш HugА ние сме тук,когато ти е гадно,ще те ободрим,обещавам Heart Eyes

де е щерка ти, и що е махнала веселата снимка на Вики  newsm78

Снощи имах гости.Имам си една 200 килограмова приятелка,малеееееее не мога да я изгоня ,то стана 12,30 вечерта,тя още хапва ooooh!.А снимката я махнах,щото и мойта мутра беше там Mr. Green

# 209
  • София
А то мутраааа, малеииии  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт