Сливен 21 - В очакване на Коледа

• 13 537
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Под Сините камъни
здравейте мами и на мен снощи много ми хареса чакам с нетърпение другата среща Hug

# 121
  • Сливен
Здравейте и от мен. Cry Много ми се идваше снощи,но ми дойдоха гости и неможах. Как беше? Къде мога да видя снимки?
Лек и приятен ден на всички

# 122
Еве, трябваше да вземеш гостите и да дойдете заедно. Тамън щеше да стане още по-весело Simple Smile

# 123
  • Сливен
Толкова ми беше кофти,но другия път без мен няма да мине,дори и още днес да е.Все не успявам да дойда на събирания на мамите.Другия път жива умряла от сега ме включете в бройката.
ЧАКАМ снимки

# 124
И аз да споделя за снощи  Wink Беше СУПЕР! Направо не усетих кога мина времето  Hug Трябва да ни стане навик  Wink
Моите снимки са качени в албумчето - не са много, ама пък от сърце  Party

# 125
Много се радвам,че дойдох на срещата,беше много приятно и дано повторим!
А съжалявам,че не поговорих с всички,но съм от по- Embarassed,а и ни деляха разстояния Laughing.Нищо,другият път повече!
За снимките,ау каква съм се разпухкавила,уплаших се,ей сега като си дойде половинката и отнася критика моментално,все ме успокоява,че съм слабичка,а аз от 27 номер дънки,вече нося 30 и му вярвам Mr. Green
Пред огледалото си гълтам коремчето и  май съм загубила реална представа,друго е да се видиш в естествено състояние,И така,тая вечер сме семейно на пица,от утре ще си обещая да взема мерки за следващия ден Laughing

Имам само четири снимки,как да ги кача,че никъде не видях такава опция в албума newsm78

Кате за теб знаех,че си ми наблизо,но чак пък да си  в съседния блок не очаквах Grinning

# 126
Милче, трябва да влезеш в албума с името и паролата, които са дадени на първата страница на темата, и тогава може да добавиш снимките.

# 127
Мерси Кате,сложих ги,малко сте ми червенооки,но май не съм включила опцията,че съм малко пишман фотограф Laughing

# 128
  • Торонто/Сливен
Кате, не, в Торонто сме. В Сливен бяхме лятото.

# 129
ЗДРАВЕИТЕ МАМИ ОТ СЛИВЕН
АЗ СЪЩО ИСКАМ ДА СЕ ДОБАВЯ КЪМ ВАС.
МОЛЯ НАПИШЕТЕ МИ КАК ДА ГО НАПРАВЯ
ПРИЯТНО МИ Е НАДЯ

# 130
Хей............как доизкарахте ? Много ми стана гадно че неможах та остана Cry направо ми идаваше пак да се върна. Иво много рева цяла нощ но днес е малко по добре. Praynig
Надявам се и другите болни дечица да се оправят бързо........ Praynig Praynig Praynig Praynig
Чао отивам да гледам снимки

Здрасти на  Надя добре дошла  bouquet

# 131
Срещата мина чудесно според мен , а и без децата е по-добре!
Радвам се че се запознах с peca1218 и милче.
Трябва по честичко да си организираме такива срещички!

Добре дошла на Nadia   Меги или Дитка ще те добавят. Може да разкажеш за себе си,  деца ............. 

eva83, надявам се другия път да се водим заедно.

# 132
  • Под Сините камъни
здрасти на Мама Надя добре дошла при нас.Снощи до кога продължи купона?Очаквам още снимки и други мами щракаха на поразия

# 133
Здравейте, сега разглеждам снимките от купона. Много са хубави...

Добре дошли на всички нови мами. Надявам се да се запознаем някой ден.

Милче, откъде го измисли че си пухкава? Аз си мечтая да се напъхам в 30 номер  Laughing

# 134
Дидке, сега стигнах до тебе. Искам и аз такава китка пъъъъък. Наистина много ми хареса. Ще ми пошушнеш ли откъде да се снабдя? Wink

Общи условия

Активация на акаунт