Сливен 21 - В очакване на Коледа

• 13 530
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
За дата предлагам към 10 януари. Тамън да изтрезнеем малко след много празници  Laughing. А за място вие предлагайте. Аз предложих миналия път и ми се изчерпаха идеите Simple Smile

# 151
...снимките са качени Peace...а за среща, нека да е към края на януари Wink
Надявам се да се харесате bowuu

# 152
Разгледах снимките. Не се харесах, към кого да се обърна за рекламации  Laughing

# 153
mama Nadia
Благодаря ви момичета,че така мило ме посрещате при вас.Надявам се да се запознаем.
Сега повече за мен.Щастливо омъжена.Две деца-момче Тодор на 12 години и момиче Жанет на 7 години сега е първолаче.
На 33 години съм живея в Сливен.Това е от мен за сега.Пожелавам ви приятно посрещане на Новата 2008 година!Е и после да разкажите кои как е прекарал.    newsm10  love001

# 154
Разгледах снимките. Не се харесах, към кого да се обърна за рекламации  Laughing

И аз тъй  Crossing Arms Хич не се и сетих,че ще се снима и дойдох кат за конкурс "Ела с мен в пещерата да уплашим ламята"   Crazy

Мама Надя,yanka_paskaleva,Liusito  wavey wavey  bye

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 19:02 от вайлет

# 155
  • Сливен
     Здравейте,мами.Днес си пребрахме кислородчето след няколкодневно гостуване на баба и дядо и е една лудница из къщи. Laughing  Много хубави снимки,чак ви завиждам,но на следващите и аз се надявам да съм там.
     Дидке,много хубаво цвете.Като те видях с него започвам да мечтая за пролетта   bouquet
     Добре дошли на новите мами-мама Надя и Люсито,а с Янка се познаваме от близо 7-8 години. Благодарение на нея брат ми е баща на "големия" Георги.Той се води големия Гого,а моя е малкия Гого.
     Янка е снаха ми.
     Утре не се преуморявайте с приготовленията за вечерта да имате сили за купоните.Лека вечер.Утре пак ще се разпиша за последно за тази година. Hug

# 156
 Здравейте момичета!
 Добре дошли на новите майчета! Hug
 Разгледах снимките от срещата. Личи си, че е било весело.
 А аз повече няма да пиша, или да казвам, че ще съм на среща. Колкото пъти се каня, все нещо се случва. Така че вече ще си мълча. А като му дойде времето съм там.
 Иначе децата вече са добре. Обаче голям зор изкарахме.
 Важното е, че ще посрещнем Нова Година в добро здраве.
 И на вас, майчета весело посрещане на Новата Година. Много здраве и късмет на вас и на семействата ви!

# 157
Добро утро

При нас от снощи е празнично....с песни и танци от страна на децата...  ura  ura

Приготвяте ли празничната трапеза  food002

....чаочи за сега...нека денят ви е изпълнен с много позитивизъм и красиви, последни мигове от 2007г.

# 158
Нищо не приготвям, даже не сме пазарили още. Аз и не мисля да приготвям кой знае какво. Едни свински пържоли и баница. Хич не харесвам освинването по празниците.

# 159
  • Сливен
     Здравейте,мами.За нас днес е двоен празник.На днешната дата преди 2 години Васко ме поиска от моите родители и тати каза "има сделка"  Joy.
     Весело посрещане на новата 2008 година.С Гоги ви прегръщаме и целуваме  Hug

# 160
здравейте!
Днес се пада на мен да ви почерпя - имам рожден ден.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2007407

# 161
ще ме извинявате, но незюнам как да сложа снимката за да се вижда!

# 162
  • Под Сините камъни
здравейте мами и аз да се разпиша за последно тази година привет на новите мами ами това е от мен да си изкарате весело довечера и по леко с алкохола че боли глава а утре е ден за сурвакарчета Hug

# 163
  • Под Сините камъни
честит рожден ден на силвина 83 smile3525  party023 newsm59

# 164

оф, пак не стана!

Общи условия

Активация на акаунт