Сливен 21 - В очакване на Коледа

• 13 479
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Милче,шампанско аз имам...ама не съм сигурна дали позволяват на децата да пият газирано  Rolling Eyes Затова по-добре само 2-3 кутии натурален сок да се вземат.
Кате,ако искаш ги доведи,няма проблем.Те децата,които ще идват не са от тези,които са много,много зле,така,че няма проблем.
А за това дали да купуваме за всички деца-не знам честно казано..защото ако купуваме за всички това са 52 лв. За същите пари можем да им вземем по 2,е дори и по 3 чифта гащички и поне ще имат какво да носят за 1-2 месеца.Иначе,ако кажете-ще купим на всички  Hug
Само да предупредя,че днес ще смъм в "къщата" от 10 до към 13.30-14 ч.
Милче,какво се е случило вчера?

# 46
Добре,сок ще купя няколко кутии.За торбичките,наистина ми е много трудно да преценя как е най-добре.

# 47
Ами то ще е хубаво и гащички да се купят. Обаче пък няма ли да е кофти само дечицата които дойдат да усетят, че е празник, а за другите да няма нищо Sad Ох, наистина няма никакво време, а не сме решили нищо още.

# 48
Сега се сещам,някой беше предложил да организираме акция само за събиране на бельо,може да е веднага след Коледа.Все пак са деца и колкото и да е практично,не вярвам да се зарадват на долни гащи Sad

# 49
Ами добре ..да вземем тогава торбички..ама как да го направим?Готови,или ние ще правим? Че 52 торбички...доста работа ще ни се отвори  Laughing и трябва да ходим да пазарим.

# 50
Пък за гащичките....сега говоря с една мам от София,която прави акция за купуване на бельо за домовете с най-голяма нужда.Та и Медвен е в списъка вече...така,че наистина няма нужда...тя ще ги вземе на най-добри цени  Peace

# 51
Ами чудесно тогава. Значи остана торбички. Аз нямам против да се заема и да ги направя. Ще взема да купя продукти и да напълня 52 торбички. Ако някой има желание ще даде някой лев, ако ли не от мен ще останат. Казвайте, че да отивам да напазаря.

# 52
Момичета,аз тръгвам.Ще се включа към 17ч.Ако има нещо,можете да ме откриете на номер сл.номер: 630-637 -Ирена.Ако има за купуване нещо и мога да бъда полезна-там съм.Защото,ако се взимат торбички аз работя със склада на Еко Асорти и може направо да се отиде до там и да напазарим на едро.Така,че каквото и да се сети някой и мога да съм полезна с транспорт,или каквото и да е-да звъни.

# 53
Кате,аз ще дам пари.Как да стане?Ако искаш след малко като изляза от къщи да дойда до някъде да ти дам пари?

# 54
Пари може и утре да ми дадеш, не се притеснявай. Въпроса ми е да купувам ли и да правя торбичките?

# 55
А,направи..нали така решихме  Peace
Значи аз тръгвам пък утре ще се оправим.
Ще се включа по-късно  Hug
Пак казвам-ако има нещо-по-горе ми е тел-а.
Кате,само като ги правиш гледай да са завързани така,че да не могат да се изсипват нещата отвътре,че вчера на едно парти с торбички беше някакъв кошмар.Тия ми ти торбички едва сме ги закрепили да не се разсипят из чувала на Дядо Коледа.Пък после и като се транспортират ,ако не са овързани става сложно да не се изсипят и смесят нещата  Laughing

# 56
Кате, и аз ще ти дам парички за торбичките, колкото кажеш  Peace
Иначе и аз ще гледам да взема някакви сладки нещица, може би някакви снаксове, царевични пръчки - неща от този род.
Утре ще гледам към 10, 10 без нещо да дойда в "Къщата на приказките"  Peace

# 57
Торбичките са готови. Направих 56, че да има в повече, ако се случи нещо с някоя торбичка. За 70 лв излязоха нещата, има и касова бележка Simple Smile Тъй че ще видим колко сме и ще разделим сумата. Ама това е най-малкия кахър. Важно е да се зарадват децата.

# 58
...ехо, тук съм Hug

И аз съм насреща за парички за торбичките Wink
Аз днес успях да взема 2 тарелки със дребни сладки и една кутия малки вафлички, чудя се друго да взимам ли newsm78

Кате, браво на теб  bouquet

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 16:40 от ДиДКа КоджаБАШЕВа

# 59
Ох, беше ми изчезнал  интернета точно като обсъждахме дали да правим торбички.А аз от Рени научих,че ти Кате ще ги правиш.Ядосвам се защото купих големи кутии с вафли,а можеше дребни неща да взема.

Общи условия

Активация на акаунт