Сливен 21 - В очакване на Коледа

• 13 481
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Тук съм...туку що говорих с директорката да питам всичко ли е наред за утре.Каза,че остава уговорката.За 10.00 горе-долу да ги  очакваме  Grinning
Жената много се радва момичета..постоянно повтаря....благодаря ви,много ви благодаря  Grinning Радва се жената,че някой се сеща за тях  Hug
Кате,браво!Един път си    bouquet
Дидунчо,там ще сме  Hug
Диде   Hug
Момичета,аз утре ще отида в 9.00ч.,за да се запали парното и да се стопли докато дойдат децата.Ако искате,елате към 9.30ч. ?
Милчето дойде по-рано днес и донесе 4 натурални сока и 2 кутии вафли за утре  Hug Hug

# 61
Ох, беше ми изчезнал  интернета точно като обсъждахме дали да правим торбички.А аз от Рени научих,че ти Кате ще ги правиш.Ядосвам се защото купих големи кутии с вафли,а можеше дребни неща да взема.

Милче,едновременно сме писали  Grinning Нищо бе,мила....пак ще си ги хапнат децата  Grinning Ще им ги пратим,ако трябва  Wink

# 62
РЕнка, значи в 9.30 ще съм там Wink

...имам една маска на дядо Коледа дали да не я взема, че както съм и якичка, мога да мина за дядото Mr. Green

# 63
РЕнка, значи в 9.30 ще съм там Wink

...имам една маска на дядо Коледа дали да не я взема, че както съм и якичка, мога да мина за дядото Mr. Green

Joy Joy Joy Дядото вече е уговорен.Ама ако много искаш-няма проблем бе-ще го уредим  Grinning

# 64
Здравейте!

Виждам , че се подготвяте за утре! За съжаление съм на работа. Оставих парички на Рени. Не са много, но са от сърце.

Днес бяхме при Рени на детско Коледно тържество. Беше много хубаво!  Имаше Дядо Коледа и Снежанка. Имаше и джудже! И подаръци разбира се! Велизар макар че много не разбираше пак му беше интересно и дори успя да каже няколко думички от стихчето на Дядо Коледа.

# 65
Здравейте!

Виждам , че се подготвяте за утре! За съжаление съм на работа. Оставих парички на Рени. Не са много, но са от сърце.

Днес бяхме при Рени на детско Коледно тържество. Беше много хубаво!  Имаше Дядо Коледа и Снежанка. Имаше и джудже! И подаръци разбира се! Велизар макар че много не разбираше пак му беше интересно и дори успя да каже няколко думички от стихчето на Дядо Коледа.
Точно отварям да пиша за теб,че си оставила парички,ама ме изпревари  Joy Joy
Радвам се,че ти хареса   bouquet

# 66
Поздравления,за всички,които се включиха!
Момичета,огромно благодаря и поклон  Hug
Вярвам,че успяхме да подарим малко усмивки и шастие на милите дечица   bouquet  bouquet   bouquet

# 67
Здравейте  Hug
Радвам се че сте прекарали добре и децата са се забавлявали.  Heart Eyes

Ние след малко се качваме на Ичера за празниците, така че ви пожелавам:

Весели празници!!!Хубаво посрещане на Коледа и умната с банкетите.  Crazy Crazy Crazy

# 68
Поздравления,за всички,които се включиха!
Момичета,огромно благодаря и поклон  Hug
Вярвам,че успяхме да подарим малко усмивки и шастие на милите дечица   bouquet  bouquet   bouquet

Мерси, мерси....и на теб благодарим Рени Heart Eyes
Много се радвам, че макар и за малко зарадвахме дечицата Laughing

...само се надявам следващия път да има повече ентусиасти, които да погалят нечия ръчичка Praynig

# 69
Значи мина събитието....имаше ли усмивки по лицата им, директорката беше ли?

# 70
Значи мина събитието....имаше ли усмивки по лицата им, директорката беше ли?

Мога да твърдя, че да имаше Wink и директорката бе с тях, качих снимките, за тези, които не присъстваха Peace
Пишете ми на лични да ви кажа парола и име Wink

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 15:53 от ДиДКа КоджаБАШЕВа

# 71
И аз най после да седна днес на компютъра. Много хубаво беше тържеството. Основно на Рени трябва да благодарим, защото без нея едва ли щяхме да се организираме и да зарадваме децата. А толкова малко им трябва за да са щастливи. Накрая как не им се тръгваше, много мъчно ми стана Sad
А сега да питам за срещата в петък някой да иска да се присъедини, или да се е отказал? Защото утре или вдругиден трябва да се обадя и да потвърдя колко човека ще отидем.

# 72
Малко беше тържеството,вярно.. доста поорязана беше програмата,защото другото няма да могат да направят децата,ама пак мисля,че се получи добре  Grinning... мисля,че много им хареса на децата  Grinning
Особено като влезе дядо Коледа  Heart Eyes
Предала съм всичкия багаж,който беше събран като храни,дрехи и обувки.
В мен останаха парите,които са събрани.
Сега зареждам батерията на фотоапарата и ще качвам и аз снимки  Grinning

Момичета да ви се похваля....ненадйно се сдобих с ......куче  Laughing.Ходихме до Метро в Стара Загора и после тръгнахме на разходка из града....и хоп на една витрина на един магазин снимка на 4 кученца,които се продават.Едното вече беше продадено по-рано днес.Та второто си го купихме ние  Laughing Много сладък и сбръчкан двумесечен мъж...та вече нашето фемили има  равновесие на половете  Joy Joy -2момченца и 2 момиченца сме общо  Grinning

# 73
Здравейте, момичета!
 Отдавна не съм писала, но не ми оставаше и минутка време. Първо малката беше болна - не слизаше от ръцете ми, а сега и голямата. Но вече и тя е по-добре.
 Като ви чета, разбирам, че Коледният дух вече е над Сливен! Сещам се за онази песен: " Ако до всяко добро същество застане поне още едно..."
 Нека доброто ви съпътства през цялата година!

А за срещата - аз имам намерение да дойда, дано всичко е наред!
 Пожелавам ви Вълшебна Коледа!

# 74
Здравейте момичета и от мен.
Много съжалявам че неуспях да участвам в организацията на тържеството....но ще се влюча пак в следващото събиране на средства.Тази седмица има на промоция в Кауфланд детско бельо за 0.99 бройката ако кажете да вземем по нещо.... newsm78
Рени честит нов член на семейството Laughing а каква порода е.?И ние си имаме куче и Филипа много му се радва
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт