Сливен 21 - В очакване на Коледа

• 13 500
  • 283
  •   1
Отговори
# 75

Рени честит нов член на семейството Laughing а каква порода е.?

Kате,недей взима бельо.От София поеха ангажимент да закупят по 3 чифта на всяко детенце  Peace
А кучето е Шар-пей.Едно такова цялото набръчкано  Grinning Щерката преди малко го видя за първи път и полудя.Само да него седи и мине се не мине 4-5 мин. и ни се съобщава какво е направило...прозяло се,напикало се  Laughing ,ядяло,спяло,хъркало....

Весело посрещане на празника на всички!

# 76
Добро утро.
Честито Рождество на всички.

# 77
Весела Коледа момичета!Бъдете здрави и щастливи Hug

# 78

Ренка, честито ви попълнение в семейството Wink

# 79
# 80
А, забравих да честитя на всички именници днес. Да са живи и здрави.

# 81
Честита коледа на всички! Много здраве, щастие и обич.
Честит имен ден на именниците!

# 82
Честита Коледа на всички мами и семействата им!Желая много,мого здраве,щастие и късмет!
Ето го и нашето попълнение  Mr. Green

На мен ми е много тъжно...скоро почина моя близка и ми е много тежко на сърцето.Моля се дечицата и в този светъл празник да са поне малко добре PraynigДиде..няма да те забравя  Flowers Rose Flowers Rose

# 83
На играчка прилича това кученце. Много е хубаво. Аз животните само на картинка ги харесвам, иначе не бих си взела вкъщи.
Рени  Hug, и аз снощи си мислех за едно познато детенце, което почина скоро и все не мога да повярвам, че го няма вече.

# 84
Кате ... Cry Cry много ми е тъжно.Беше страхотен и много добър човек.Отиде си внезапно и още не мога да го проумея  Cry Даже си мислех за Малински тези дни...и тя лятото преживя загуба на приятелка  Cry А недай си боже да си иде детенце.....няма на света такава мъка  Cry Cry Cry

Нека се обичаме много и да бъдем добри хора!  Hug Hug Hug

Пък относно кучето и аз така разправях...Даже,ако ме беше питала 5 мин. преди да го видя и взема..пак щях да ти кажа,че няма шанс да имам дом. животно.Ама това малко чудо ме омагьоса направо  Crazy Вече 3 дена направи у дома и не мога да му се нарадвам  Heart Eyes Точно като плюшена играчка е...

# 85
Момичета, нищо не казвате за срещата в петък. Аз бях обещала, че днес ще звънна да потвърдя резервацията. Преди малко звъннах и потвърдих за 15 места най-много, със свободна консумация.

# 86
Честита Коледа!
Преди малко се прибрахме и веднага прочетох как е минал празника с децата. Hugза всички,които бяха там!
Моля за парола от Дидка,за да видя снимките.После ще пиша повече,че Мила е много крива.

# 87
  • Под Сините камъни
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО на всички мамчета и техните семейства  много здраве щастие и успехи и злото да избягва техните домове Close-mas: Close-mas: Close-mas: Hug Hug Hug   

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 12:57 от peca1218

# 88
Здравейте, момичета! Малко късничко ви честитя Коледата, но тия дни съвсем се побърках от пътувания. Все пак
 ДА ВИ Е ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!! МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ!
Аз съм вече в Сливен, така че с нетърпение очаквам да се видя с всички. Ще следя за евентуални промени в плановете. Засега остава уговорката за 28-ми за 18:00часа, нали? Ако има нещо ново ще се радвам ако някой ми каже. Телефонът ми е 0885/11 64 31.

# 89
Честита КОЛЕДА на вас и вашите семейства пожелавам много здраве и топлина в душите и сърцата нека наистина станем по добри един към друг. Praynig

Тия дни и на нас ни се стовариха много главоболия. Иво се разболя и незнам ако е добре ще се опитам да дойда така че аз съм под въпрос. Просто сърце не ми дава да го оставя за петък Cry

Общи условия

Активация на акаунт