Отговори
# 180
Честита Коледа и от мен!
Искам да ви питам на някои от вас да са изписвали "папаверин" за контракции? newsm78

# 181
  • в илюзия
стефинка за го пия още , абе общо взето не съм го спирала.Ти къде ходиш на АГ ?

# 182
ами аз ходя при Михова.
а пък иначе пия "магнерич" и "папаверин", обаче чувам, че не бил особено полезен за плода, ама какво да се прави с тея контракции, направо така ми се втвърдява корема не е истина. Искам обаче да отида и на частно да ми огледат хубаво плода, пък и пола вече искам да знам. Май ще посетя тая новата частна клиника.

# 183
  • Варна
Мамички, честита Коледа и от нас.
Да сте живи, да сте здрави и камиони шоколади... Joy
Черпим с моята принцеса по една сребърна сладка, че да ви е сладко на душицата.
Той бебчо май не е много доволен, защото имам много киселини от тях, но важното че каката си начеса крастата за месенето на сладки  Laughing
Пожелаваме на всички безкиселинни празници и много, много положителни емоции!

# 184
Честита Коледа Hug
Желая ви много здраве, щастие и най прекрасните емоции през април  Grinning
Аз да ви кажа ,че съм вече +13 кг. и ще започна да се ограничавам от някои ненужни и много калорични храни ,защото това на нищо не прилича Embarassed
Иначе засега друго всичко е наред.Бях на преглед -плацентата се е вдигнала ,бебчето се е обърнало с главата на долу / което не е окончателно,док каза ,че може още да се върти/ , на сто процента е мъж Grinning и беше 521гр/ това е преди 6 дена/.
И аз имам киселини и четох ,че ако през бременноста имаме киселини бебчетата ще се родят с коса  Laughing

# 185
Здравейте, като стана въпрос за подаръце- направихме си покупка на нов дом. телефон /стационарен/ . Има опция cаller ID  , но не можем да я активираме да идентифицира повикванията- как става някой знае ли?

# 186
msbilt, пожелавам ти в баницата с късмети да ти се паднат двата най-хубави- здраве и бебе.
На мен точно бебе ми се падна миналата година.

veni-b  , къде ти е аватара ?

# 187
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

аз вече съм добре,в смисъл без болки,но като походя ми се втвърдява корема.ще гледам да пазя леглото,а в петък съм при док.за папаверина-няма никакъв проблем да се пуие,той е като но шпа,но по слаб.аз сега съм като някоя баба,толкова много лекарства пия-витамини,желязо+фолиев,изоптин,гинипрал,магнерот,но шпа и вечер аспирин протект #Crazy

вни,имаш предвид нов апарат ли?

# 188
добро утро и от мен.ние изкарахме много добре с наши приятели.бебка си ритка и се радва.слагам няколко снимки в разни от вчерашния ден.лек ден за сега и до после

# 189
аз продължавам с тъпите въпроси, ама има ли разлика между магнерич и магнерот?  newsm78 newsm78 newsm78

# 190
и двата са магнезиеви препарата

# 191
Весела Коледа, мили априлки!
Пожелавам ви здрави и усмихнати дечица, много семейно щастие и късмет!

# 192
  • София
Здравейте Simple Smile

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО и от мен Simple Smile Пожелавам ви много здраве, щастие и усмивки Simple Smile

Аз също пих Папаверин в началото, но не ми го даваше за контракции, а за болките в корема ниско долу, след това пих магнерич и нош-па. Но след две седмици на нош-па ми каза да го спра, защото той отпускал матката и можело да стане беля, ако го пия продължително време.
Иначе за Папаверина и аз четох някъде че не е много препоръчителен, но щом се налага....пък и то на повечето листовки така пише за да се презастраховат.

Ние днес ще ходим по магазините (ако нещо като Техномаркет или Технополис е отворено) за да си купим абсорбатор Simple Smile

Нашият зайко байко май зе забавлява повече от мен тия дни Simple Smile Аз си го карах по кротко с движенията, но той ... не Simple Smile Мъжа ми каза, че ще го правим център нападател  Laughing Ама верно голямо първенство разиграваше тия дни Simple Smile Абе да ни е жив и здрав, аз нямам нищо против да си ритка,  толкова ми е хубаво Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

# 193
аз продължавам с тъпите въпроси, ама има ли разлика между магнерич и магнерот?  newsm78 newsm78 newsm78

Разликата е, че Магнеричът е българският и по - евтин вариант.
Аз като лежах в Майчин дом ми предписаха Магнерич, но аз казах, че си пия Магнерот и нямаше никакъв проблем. Там предписват и Папаверин, а не Но Шпа. Много често самите акушерки като ми обясняваха каква инжекция ми бият, казваха ту че е Но Шпа, ту че е Папаверин, странна работа...

# 194
Честита ви коледа и от мен  Hug
Много здраве и щастие ви желая и най-красивите и здрави бебета през април!

Общи условия

Активация на акаунт