ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Капка на bybbs, Александър на liletka, Алекс на danielad, Вайана на Адриана Здравкова, Соня на Били хлапето, Деяна на keyana, Димитър на MDM, Йоана на виолета славова!

-нито съм изчистила, нито съм украсила къщата, а за капак поканих бабите на Бъдни вечер у нас(гледайте каква съм патка
Само да кажа че е по добре като мъничък да я изкара шарката, че моят мъж кара рубеола на 24 години и голям ужас беше. Гадно е че е по празниците, но пък на дечицата по бързо им минава, дано сте здрави за Коледа 
Е държи го винаги на опаки ноооо все пак се обажда момичето 

в 17ч. същият ден се появи първата сериозна контракция, различна от тези , които си влачех от 5-ти месец.Викам си това от многото движение днес, въпреки, че моите изчисления бяха различни от лекарските и съвпадаха с тези в които се появи и моята бебунка
От първата в 17ч.до 20ч контракцийките ми бяха на 15 мин. болезнени, но търпими.Решихме, че все пак е време да предупредим лекаря, че ще бъде скоро, а човекът на коледен банкет на "Шейново"Викам си е такъв карък като мен няма-точно сега ли?
Упойчица, която според мен никоя жена, която е тръгнала да ражда не бива да отказва-благодат.След дълги прегледи и чудене и настройка от моя страна през цялата бременност, че ще раждам нормално, нещо нещата все по-не се получаваха 

Дано Кристиянчо се успокои и е в добро настроение вече.