Края на годината дойде, ДЕКЕМВРИйче торта ще яде!"

• 13 186
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • Düsseldorf
Честита Нова 2008 година!
Желая на всички вас тази година да е по-добра от всички досегашни години взети накуп. Simple Smile Това май казва всичко ... Wink Радвам се, че ви има и се надявам дълго да споделяме тревоги и радости!
 Hug

# 271
А ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!!!

В МНОГО ГОЛЕМИ ДОЗИ ЛЮБОВ, РАЗБИРАТЕЛСТВО, УСПЕХИ И ЩАСТИЕ И МНОГО-МНОГО-МНОГО ЗДРАВЕ И НАЗДРАВЕ!!!!!

# 272
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! 
"Честита 2008г. Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!"

# 273
Честита Нова 2008 Година Hug
Бъдете здрави, щастливи, усмихнати и мили. Желаем Ви от все сърце радост, успех и късмет безчет Kissing Heart

# 274
  • Под Сините камъни
Честита Нова Година желая на всички много здраве ,защото е нужно,много щастие,защото без него не може и много пари,защото никога не стигат.Успехи във всички ваши начинания Hug Hug Hug

# 275
Честита Нова Година!!! Пожелавам на всички дечица и техните родители само щастливи мигове през новата 2008!!!

# 276
Чесита Нова Година от нас тримата, с мъжа ми и Роси Hug! Пожелаваме на всички "форумски" мами, бебета,деца и татковци,да са живи и здрави, много усмихнати и щастливи заедно!И да се множим вси повече Mr. Green..

Момичета, някой от вас ще дава ли бебш на ясла от есента-сега, от 4-ти започва записването, а аз още се колебая-вечният въпрос:да дам ли на ясла,ще се справи ли с градината, ако не е била на ясла... Rolling Eyesи други такива-моля, някой с опит да сподели..
Blackittyне се травматизирай така Hug-Роси май също май се отбива,но вече са големи-могат и без кърма, пробвай вечер да й дадеш супа, например..Може също следобедната ви закуска да е късно и тя да не е огладняла вечерта, когато я храниш..Може да е зъб, както всички горе казват..
Пробвай  със супа със сухар 3 часа след следобедната закуска и мляко(или кърма)преди лягането (но по- малко количество)..Дано помогне Hug

# 277
  • Русе
Честита нова година!Бъдете щасливи!

# 278
честита нова година много здраве и щастие ви жлая!

и едно предложение за следващата тема:Новата година дойде и ДЕКЕМВРИйската дружина вече е на една година!

# 279
Честита Нова година!  bigdance2
Снощи бяхме с нашата кума. Двете ми дечица заспаха, но преди 12 часа се събудиха и заедно посрещнахме Новата година. Гледахме фойерверките и слушахме гърмежите около час. Малко по-късно обратно по леглата, но уви сутринта в 7 пак бяха на крак. Tired А Венета като екстра и с температура. Дано бързо й мине! Баткото беше така преди два дни.
Венета няма да ходи на ясла. Най-вероятно ще тръгне направо на градина като стане на 2 и половина, някъде пролетта на 2009-та. Тук в нашата градина ги взимат на 2 годинки, но то ще бъде през зимата и няма да бързам. Пък и разполагам с баба ми, да ми е жива и здрава, която може да я гледа когато аз съм на работа.

# 280
  • София
ЧЕСТИТА 2008 ГОДИНА! ОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ САМО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ДА ВИ ОБГРАЖДАТ!
За яслата не знам още, и аз не мога да реша - мисля си, че наесен ще им е рано, затова вероятно няма да подавам документи. С акъл се бия, както се казва...

# 281
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Всичко лошо да остане в старата, а новата да е изпълнена с невероятни преживявания и незабравими емоции!

Честито и на всички рожденници, които пропуснах, нека децата ни растат весели и с ококрени очи да превземат света, жадни за още и още!

Вержи твоят новогодишен подарък е неповторим, искрено се радвам за теб и твоето семейство, сигурна съм че ще се справиш прекрасно, лека бременност!

Ние се изморихме от многото празници и тълпи от гости - благодаря на всички, които поздравиха Лазар с първата му годинка.
Все още е малко болен, хрема и кашлица и вече не мога да кажа от какво, подозирам зъби, но е така от два месеца вече с прекъсвания. Вярвам, че нов късмет ще ни донесе новата година и ще отмине.

Още веднъж ЧНГ и много целувки!

# 282
Честита Нова Година 2008!

santa2
Да сте живи и здрави и много щастливи, изпълнени с много любов и радост!

newsm10 newsm51 family6 baloni bg

Наздраве!  cheers

А, да не забравя: Честит рожден ден на Юлиано на Jvd, Габриела на Lia 25, Симона на Vqara_83 и на Тихомир на Олелия!  newsm38 newsm59

Честит Рожден Ден и на Никки и liletka!  bdbaloni

Честито и на днешните именници: Васил,  Василка, Василена, Веселин, Веселина и др.   bigdance2

Живи и здрави и много щастливи!  newsm10

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 17:31 от KrisDiMar

# 283
# 284
 Blush Извинете, обърках темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт