Края на годината дойде, ДЕКЕМВРИйче торта ще яде!"

• 13 191
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА EASpirit!!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ЮНАК!

Весело изкарване на всички довечера и много целувки на всички декемврийчета от нас с Алекси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 256
  • Под Сините камъни
Честит 1-ви рожден ден на Георги на EASpirit, Симона на vqra_83, Тихомир на Олелия  bouquet много здраве и весели детски игри

# 257
  • Бургас
Честит 1-ви рожден ден на Георги на EASpirit, Симона на vqra_83, Тихомир на Олелия

Момичета, много съм щастлива, тази сутрин се събудих с две прекрасни новини - компанията ни има две нови попълнения, две прекрасни госпожици са се родили - едната на 30.12 /термин 31.12/, а другата на 31.12 /термин 10.01/ -  Андрея и Ивана. Да са живи и здрави!

# 258
Здравейте момичета
Честито на всички празнуващи и весело посрещане таз вечер на Новата Година
не ми се иска да ви развалям празничното настроение но аз вече изпадам в паника малката ми госпожичка от три вечери насам ми отказва да яде преди лягане ай де време беше да се отбие мама не ми се искаше да е така...вчера се опитах да и дам и Ам но не си отвори устата дори да го опита отказва ми категорично да вечеря и не знам какво да правя дали на не и давам нищо между яденията или да я храня един час преди лягане както прави ме на обяд и ако така я храня какво да и давам...просто вече се паникьосвам и ако и таз вечер при опита ми да я нахраня преди лягане не се увенчае с успех хич не ми пука че утре е 1 ще звъна на педиатърката да я питам какво да правя...но все пак ви моля и вас за съвет

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 14:43 от Black_Kitty

# 259
весело посрещане на Новата 2008 година

# 260
Black Kitty, да не би да й растат на финала зъбчета, казват, че тогава най-хич не им се ядяло на горкичките?

# 261
Весело Посрещане на Новата 2008 Година!
Много здраве, много късмет и много радост да ни носят нашите сладки Декемврийчета!

# 262
Честит рожден ден на Юлиано на Jvd, Габриела на Lia 25, Симона на Vqara_83 и на Тихомир на Олелия! Нека слънчевите им усмивки винаги да радват родителите им  Laughing

Никки, liletka,
честит рожден ден и от нас със Зори! Бъдете много-много щастливи! Толкова хубави пожелания са отправили другите мами, че дай Боже да се сбъднат! То друго просто няма какво да се добави   Grinning

Black Kitty дано да е само период. Току виж и някой зъб е причината. То това с кърменето и отбиването винаги е наопаки на това, което ни се иска. Като няма - зор да ги кърмим, като има - те пък не искат. Абе цирк, ама то май е част от това да си родител  Laughing Продължавай да предлагаш през целия ден пък детенце само ще си прецени. А не е изключено и да е само някакъв период. Дано всичко да се развие по най-добрия за вас начин.

Момичета, весело посрещане на Новата Година! И дано да е пълна с радостни събития, щастие и успехи за всички!

# 263
  • Vaudreuil Canada
Black Kitty опитай се да я нахраниш на тъмно и тихо място. Ние сме ужас около поникване на зъб - дано и при вас да е това проблема.
Това зъборастенето е голяма отврат.
Но ще го забравя за малко за да ви пожелая:
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!
МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ 2008 ГОДИНА И КОЙТО КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕ ДА МУ СЕ СБЪДНЕ  Wink

# 264
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2008!!!
НЕКА ТЯ НИ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО МНОГО ЛЮБОВ!
МИЛИ МАМИ БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНИ И ЖЕЛАНИ!

А ДЕЦАТА НИ- ДА ПОРАСНАТ ЕДНИ ЗДРАВИ И УМНИ ДЕЦА, ВСЯКО ВПЕЧАТЛЯВАЩО СЪС СВОЯТА УНИКАЛНОСТ!
Тук е мястото да Благодаря на всички ви, че повече от една година сме заедно, споделяме болки и радости! Много научих от вас, разплаквали сте ме със своите разкази и сте ме разсмивали с вашия хумор! Наистина Ви Благодаря! bouquet

На патерици Честит Рожден Ден на Никки, liletka!  newsm59

Ние Влади го бяхме командировали на село за Коледа сега пак е там за Нова година-малко ми е кофти,  Sad ама няма как тук в града ще гърмят и трещят пиратки ще вземе да се събуди и да стане посред нощите! Пък така и така всички приятели ще се събираме на кръчме! Blush

Това е засега, повече догодина!

НАЗДРАВЕ!!!  cheers Drunk

# 265
  • Бургас
Весело посрещане на новата 2008 година. Искам на всички от сърце да пожелая:

Посрещнете я с радост, изживейте я с любов, изпратете я с успехи !
Късметът и здравето да бъдат ваша сянка /или постоянни гости в домът ви/

# 266
  • Бургас
Весело посрещане на новата 2008година Наздраве!!!

# 267
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Весела и много щастлива 2008 година!

bouquet

# 268
Честит първи рожден на Георги, Симона и Тихомир!!! Да са Ви живи и здрави и щастливо детство.       И на всички весело посрещане на Новата 2008 г. желая ви само щастливи мигове с нашите прекрасни слънчица. Всички ни здраве и дълголетие! newsm59 newsm59 santa2 baloni                                     

# 269
Честит първи рожден ден на Симона и Тихомир!!!!
  bouquet

Момичета благодаря от сърце на всички ви за хубавите полжелания,да ви се връшат двойно!!! Grinning Hug

Весело посрещане на Новата година!!!
Всичко най-хубаво на вас и семействата ви!

Общи условия

Активация на акаунт