Края на годината дойде, ДЕКЕМВРИйче торта ще яде!"

• 13 191
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Честит Рожден Ден, Никки! Да си много здрава, щастлива и желана  Hug

Честит 1ви Рожден Ден на Габи на lia25
 Да е много здрава, силна, весела, засмяна и да радва мама, тати, да расте и да се радва на много любов и усмивки[/size]

# 226
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Юлиано на Jvd, Габриела на lia 25

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИККИ!
Пожелавам ти скоро да се радваш на нова бременност - с близначета и поне едно да е момиченце Simple Smile
Пожелавам ти Пешката да спинка сладко през нощта и да е послушен през деня.
Пожелавам ти семеен уют и топлина.
И освен тези пожелания да се сбъдне всичко което другите мами ще ти пожелаят.

# 227
  • Бургас
Честит 1-ви рожден ден на Юлиано на Jvd, Габриела на lia 25

Ей, момичета много ме зарадвахте. Като видях горе в списък с рождениците как съм забутана най-открая и си викам, че никой нема се сети за мен  Embarassed Благодаря и за пожеланията, дано всичко се сбъдне, особено това на шеметчето ......
Почерпете се за мое здраве

# 228
  • София
newsm59   Честит 1ви Рожден Ден на Габи на lia25 и Юлиано на Jvd!   newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НИККИ!

shemet ти е пожелала много хубави неща, присъединявам се  Hug

Вержи, честито и от мен  Hug Страхотна новина, живо, здраво и прекрасно бебче ти желая  Hug
А как ми се прииска и на мен пак корем ...

Днес бяхме на Витоша и беше много готино. Слънце, няма мъгла,  абе чудно. Само ме е яд, че късно тръгнахме и седяхме малко. Пързаляхме госпожицата с коледния й подарък. Успя и да падне в снега с муцунката напред, после имаше здрав рев, явно мокрото и студеното не й харесаха  Laughing

# 229
  • Русе
Честит Рожден ден на Юлиано и Гарбриела.

и най-специално Честит Рожден Ден на Никки!!!

Никки, тортата, която си публикувала, беше 1:1 с тортата за РД на Вайана (която беше поръчана в заведението, където празнувахме)  Shocked

# 230
Момичета,днес имам рожден ден и ви черпя с тия вкусотийки

# 231
newsm59   Честит 1ви Рожден Ден на Габи на lia25 и Юлиано на Jvd!   newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НИККИ!

shemet ти е пожелала много хубави неща, присъединявам се  Hug

Ники,   bouquet!
Лилетка, честит рожден ден и на теб!  bouquet
Ние снощи с мъжото ходихме на банкетче на неговата фирма. Това е второто ни излизане без деца от година насам. Беше много весело и приятно. Е, аз бях малко наблюдател, но пак беше готино. Мъжото много ми се радва, че още кърмя, та да го возя! Joy

# 232
  • Варна
честито на всички рожденици - малки и големи!
специални поздрави на малката Габи и Никки (ха дано успееш да излъжеш Стефан да ти пусне  Wink Mr. Green , нова година-нов късмет!)
ние заминаваме на село,така че весело посрещане на Новата Година!
сигурно няма да можем да минем през Бургас, но другия път обещавам Hug

# 233
Чесито на всички празнуващи днес и специално на Габи и Никки lovekiss-да сте  ни живи и здрави Hug!Шеметката такива хубави ги е наредила, че за първи път нямам какво да добавя.. освен, че аз също ви го желая от сърце Hug!

# 234
Лилетка, честито и на теб! Hug
Желая ти много любов, здраве и една хубава НОВА И ЛИЧНО ВАША къща!!!! Grinning

Вержи, ти хубу й пожелаваш на Никки, Стефан да й пусне, ама мъжа й, който всъщност е Стоян, ако чуе.....тоз Стефан ще го  #2gunfire  hahaha .Ама пък може и да се стресне и той да се заеме с направата на близнаците, знаеш ли.... hahaha
Жалко, че няма да можете да минете през Бургас, после направо с коремчето, за да се запознаем с природно бедствие №2. Hug

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 11:46 от moonlady

# 235
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИККИ И НА LILETKA!!! МНОГО ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ МОМИЧЕТА И ДА СТЕ НАЙ-ОБИЧАНИТЕ МАЙКИ И ЖЕНИ!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ГАБКА НА lia25!!ДА Е ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА И ДА ТОПЛИ СЪРЧИЦАТА НА МАМА И ТАТИ С НЕПОВТОРИМАТА СИ УСМИВКА!!!
ЧЕСТИТО И НА ЮЛИАНО НА Jvd!

Мимак, Бойко е много сладък рожденик Heart Eyes

# 236
  • Русе
 HugЧестит рожден ден на големите декемврийки ,Ники и Лили!Да сте много обичани,желани и щасливи! Hug
Честит първи Рожден ден на Габи и Юлиано!Да са здрави и щасливи дечица!
moonlady ,чудесна идея!Като дойде лятото ,ще го измислим.Ние сме се навили за Арапя ,че има хубави места за гмуркане.Но нас вятър ни вее на бял кон.Все ни се ходи някъде,пък и "едвам ни убеждават"!
понтес ,благодаря!

# 237
Честит рожден ден на Никки!!!! Много здраве, любов и още много деца!!!

Честита първа годинка на сладката Габи на Лиа!!! Да е все така хубава и усмихната!

Честито и на Юлиано на JVD! Много късмет!
Честит рожден ден на Лилетка! Сбъдване на всички мечти!

# 238
Честит Рожден Ден на liletka - да е здрава, спокойна и много обичана!   bouquet
Честит Рожден Ден и на Юлиано на JVD - много да е здрав и усмихнат и да радва мама и татко!  Heart Eyes

moonlady - и аз така още кърмя и през нощта и много ми тежи, затова спим заедно с таткото и тя се разполага като пет пари в кесия..., но докато суче нощем не мога да я вдигам от леглото й, тежи ми, по-лесно е в просъница да дам цица и толкоз. И ние сме зле със зъбите - само два и то наполовина поникнали. Иначе всичко лапа, лигави се като ручейче..., ама не се вижда нищо. Кога ли ще излязат. И да ходи не иска, поне не иска на пода, а на леглото и дивана - ходи по 4-5 крачки сама и тупва захилено!  Laughing

# 239
  • Бургас
Честит Рожден Ден Лилетка

Нека огнище да топли ръцете ти,
Вино да топли сърцето ти,
Обич да топли душата ти
И бог да те закриля в делата ти.

Нашето кърмене, момичета върви към финала си. Все още се кърмим за приспиване, но от 4 дни Пеш категорично отказва нощното кърмене, и отвръща глава с нежелание. То в това лошо няма, лошото е, че като се събуди и не иска да суче просто не мога да го приспя и настава истински ад - рев, рев, рев. Преди беше лесно, събуди се, аз пъхам гърдата и той отнася за секунди, а сега.......пеем песни, люшкаме се напред, назад и така докато се успокои...... Дано бързо да отмине и този период, ако ще се отбива, да се отбива.

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 13:05 от Никки

Общи условия

Активация на акаунт