Края на годината дойде, ДЕКЕМВРИйче торта ще яде!"

• 13 193
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожден Ден и на kamyst  newsm59  party023 newsm67

# 211
Тини, вие няма ли да идвате насам?
Тц, няма.  Naughty  А вие няма ли да идвате? Зимата бургазлии идват тука, лятото - обратно. Wink
Уф, Вики пак вдига температура, за втори път този месец, писна ни и на нас, и на нея. Водихме я в Токуда да я прегледат - ами какво да ви кажа - повече информация аз дадох, отколкото получих, да не кажа, че напълно напразно ходихме.  ooooh!  Предполагам, че е прихванала настинка или вирус от баща си, ама очаквах докторите да са по-наясно.
Весели празници!

# 212
  • София
Вержи, не знам как да те успокоя. Моята "кака" е от най-палавите и не може да се очаква много помощ от нея. Но все пак от известно време се заиграват двамата, понякога го гледа и по 1 час, друг път го бие, и му взима играчките и става  #Crazy Shocked Rolling Eyes, но като цяло края на трудния период идва, така че смело напред и ще видиш, че накрая ще си много щастлива!!! Hug

# 213
Честит 1-ви рожден ден на Митко на danil, Кристиян на zori5rova, Деница на rali_m, Алекс на ejkajujka!
Искам да ви попитам, дали  сте махнали преградката на кошарката? В чудо съм се видяла с моето акробатче, само като се събуди и се надвесва от преградката. Вече падна един път и се страхувам.Мисля си че ако няма преграда ако пада ще пада от по -ниско, но пък съвсем без преградка newsm78 Мъжът ме предлага да я махнем но аз още се чудя. Ако някой има нашите терзания нека каже как се е справил.

# 214
Честит 1-ви рожден ден на Митко на danil, Кристиян на zori5rova, Деница на rali_m, Алекс на ejkajujka

Честит празник и на kamyst   bouquet

Муунлейди,малката ти кукличка Норка,да я цунка и прегърнеш от нас.Снощи съм ви сънувала,то с такава прилика и тез сини очички..... Crazy

Благодаря за милите думички за Лорка.Вмиткова,аз не вярвах,че така ще й отива този тъмен за мен лилав цвят.Целият ни тоалет и обувките/ също в тъмно лилаво/ са ни подарък от свеки.Нали сега лилавото било на мода,та искала и внучката и е да в крак с модата Flutter

# 215
  • Vaudreuil Canada
Мерси - мотането по американски форуми така се отразява  Mr. Green 

# 216
  • Русе
Честит 1-ви рожден ден на Митко на danil, Кристиян на zori5rova, Деница на rali_m, Алекс на ejkajujka
Честит Рожден ден и на Камист  bouquet
Днес един приятел ,който се занимава с масажи и рейки идва в къщи и ми направи цялостен масаж.Направо ми светна!Пожелавам го на всеки!
Боцето от вчера се отприщи да върви ,ама яко.От тук нататък ще става интересно Joy

# 217
Veginity, ти хвана първа по пътя на второто бебче! Честито! Много, много сладка втора бременност и Лорка да е жива и здрава, да ти помага, да ти се радва и да слушка коремчето! Ей, развълнувах се!!!

И аз искам, ама засега няма къде да го сложа второто в нашата малка къщичка.

Честито на всички рожденници и на техните мамита!!!

# 218
  • Варна
аааа,не съм аз Laughing ! имаше една мама дето даже годинката не изчака Wink но тя не влиза често Sad

мерси на всички за пожеланията Hug
интересното е, че нямам никакви признаци ни на ПМС ни на бременност newsm78 ?!
с Лора и гърдите ме боляха, и яйчниците, и спазми имах - аха аха и да ми дойде!
а и 3 отрицателни теста.просто не повярвах на 4тия Shocked .
а сега от раз положителен и ми се гади честичко,но пък си хапвам нормално.
докато с Лора нямах гадене, но не ми се ядеше нищо. почти цяла бременност изкарах на домати,и пак качих 20кг Rolling Eyes явно е вярно че една с друга не си приличат бременностите. дано този път поне килца да не кача много, гаденето ще го преживея Joy

като стана дума за ядене - днес Лора си взе едно кюфте от масата и си го изяде като стой та гледай Shocked а вчера яде мусака с вилица!
вече отказва всякякви бебешки и преходни манджи и се хвърля директно на "човешка" храна Rolling Eyes  Laughing
имаме си 10 зъба tooth,но не ходим сами - все още ни е страх Tired

# 219
  • Русе
снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106169&photo=156   Aко иска парола! : kirilov От 20-та страница!
Забравих да кажа ,че снимките на moonlady много ми харесаха.Голяма веселушка е Норка.Много ,много сладка! Heart Eyes
Вержи ,дано тази бременност ти понесе добре ,да е лека,да си хапваш всичко и да не дебелееш! Peace preggo

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 12:20 от Мимак

# 220
мимак, албумът ти е личен, с парола  Sad

Вержи, хайде сложи си лентичка да си те гледкам и до отброявам  Hug

# 221
  • Vaudreuil Canada
мимак, албумът ти е личен, с парола  Sad

# 222
  • Варна
лентичка ще слижа след НГ,доктора каза на 31 да направя втори тест,макар че не виждам смисъл Rolling Eyes и да отида на преглед в първия работен петък,май 4ти идва newsm78 та тогаз вече ще знам за какво точно иде реч и кога точно да чакам природно бедствие Nо2 Rolling Eyes

# 223
мимак, шемет Embarassed

moonlady, Норка е много сладка и голяма скица! Браво, че кърмиш още! И ми даде добра идея за спинкането в столчето за хранене - досега не се бях сещала, а то може да се направи полегато наистина...

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИККИ!!!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО КРАСИВИ МИГОВЕ, ЛЮБОВ, ЛИЧНИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ!!! И ОЩЕ МНОГО НЕЩО, КОИТО ЩЕ ТИ ПОЖЕЛАЯ ЛИЧНО, ЩОТ СА ТАЙНА.... hahaha

Честито на Юлиано и Габриела!  bouquet

Благодаря момичета, много хубаво ми става като ми хвалите така момичето. Blush
В отговор ще кажа, Мимак, вашите снимки са ми особено любими (както подозирам и на много от момичетата), Бойко е боен момък. Laughing Някой път да отидем заедно на скали ми се ще и ние ходим много ама лятото само.
ina_nk с твоя комплимент тъкмо ми напомни да заредя пак филмчето с Лорка да го гледам, че първия път нещо не стана! Да ви е жива е здрава финансистката, от пари да не може да се отърве, че и вие покрай нея!
А между другуто и на мен ми се случва да сънувам някой от вас, съфорумки. Май Магеста и Жижо бях сънувала един път си спомням.
шамЕнет ми че ние без столчето сме загубени направо!!!Ако не заспи на цица това е единствения възможен вариант. През деня спи там, за да може ако нещо я събуди да я залюлея и пак да заспи, а вечер я местя в кошарата. Иначе си се кърмим, ама много ми тежи вече нощното, особено има дни, когато става по 10 пъти. #Crazy Ама още няма нито един зъб. Е, на глей я Лорка на Вержи, кюфтета маа.... Whistling, а ние още кьорав зъб нямаме.... tooth

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 12:23 от moonlady

Общи условия

Активация на акаунт