Края на годината дойде, ДЕКЕМВРИйче торта ще яде!"

• 13 196
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Лелеееееееееееее! Един ден да пропусна да вляза тук, и каква новина само!!! !
-напълно съм съгласна! Shocked ShockedВержи, честито, миличка!  smile3501 newsm44Пожелавам ти много лека бременност и живо и здраво бебче на есен! WinkНе се и съмнявам, че ще се справиш- като съм чела колко си борбена, как се разправяше-със социалните, с доктора преди да родиш..Ще се справите с Найден, а нали и свеки вече е тренирана Mr. Green!Колкото до разликата- първите ми братовчедки, с които съм много близка, са точно с такава разлика и са най-добрите приятелки на света и цял живот, от много малки, си помагат много. Мисля , че по- малката разлика е по- добра, защото лудницата е наведнъж, така да се каже- иначе си представи варианта- тамън порастне едното и почваш пак наново цялата психария с новородено, после колики ,зъби, прохождане.. Така тамън всичко ще ти е пресно!
От сърце ти желая късмет...
Ти само  я карай по- спокойно, нали Wink..
Я кажи Найден как го приема?
И честито на всички рожденници, че от вълнение ги забравих Laughing!

# 196
  • Русе
Вежунке,колкото повече,толкова повече !Честито за страхотната новина!Направо върховен форумски коледен подарък! Hug
Честито на всички ,които пропуснах да поздравя през изминалата седмица!На патерици:за рождени дни,именни дни и коледа!Нека доброто е с всички ви ,а щом то е с вас всичко друго ще е наред!
Нашият рожден ден мина много добре!Ще сложа и снимки ,но не съм ги качвала още! Joy Все по рядко ми остава време да пиша.
За раждането си няма да ви разправям ,че то е една дълга и широка и не е от най-приятните истории. Mr. Green

# 197
Хи-хи-хи! Довечера мъжото като пита що пак не му пускам и ще му покажа какво се случва на хората, визирам Вержито! Joy
Вержи, мила, много се радвам! Лека бременност и много, много здраво и прекрасно бебе! Поздрави на таткото и специални целувки за бъдещата кака! И, да си призная, малко ти завидях. Нооо, не дотам, че и аз да избързам да направя нещо по въпроса! Wink
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000, Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита

# 198
Вержи, сега да не забегнеш при августинките или сепремврийките и да ни забравиш? Naughty
Не се тревожи как ще се справиш - ща дойде, ще се справиш и ще замине докато се чудиш. Simple Smile

Ето снимки от рождения ден.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203909&view=1&photo=1
Ето и колко сме големи вече.  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204006
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на kirkorova80, Лора на ivi2000, Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита
Специално честито на Кристиян на Детелини!
Да ви е жив и здрав и мноооооооого да ви радва!!!!!

# 199
Вержи, това е прекрасна новина! Честито и леко бременеене  bouquet

# 200
Вержи, страхотна новина! Предполагам е нормално да ти е малко притеснено сега, но догодина съм сигурна, че ще бъдеш двойно по-щастлива!  Hug

Честит 1-ви рожден ден на Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000, Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита!
  bouquet

Специални поздрави за Кристиянчо на detelini. Много здраве, късмет и весели игри!:

Страхотни са снимките на Нора и клипчето на Лори!  Peace

# 201
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000, Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита!

ЧЕСТИТО ВЕРЖИ, много радостни вести, пожелавам много лека и сладка бременност и дано Лори  се сдобие с братче Hug

Муун, Норка е голям сладур и колко много си приличате   Heart Eyes

# 202
Вержи -   EFP честито ! Лека и спокойна бременност ти пожелавам! Браво за решителноста ти да не махаш бебчето-кураж!  stork-boy Дано щъркелчето донесе братче на Лорка и тя да е една грижовна кака!

# 203
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000, Митко на svetlana, Явор на Bob, Филип на Марита, Митко на Danil, Кристиян на zory5etprova, Деница на rali_m и на Алекс на ejkajujka.   newsm59

ina_nk много ти е сладка девойката. А сукманчето, или рокличката (така и не ги различавам тези одежди)  много ми харесва при условие, че аз се втрисам от рокли, поли и всякакви женски джаджи Grinning

Virginity страхотна новина  Laughing Да сте живи и здрави - сигурна съм, че ще се справиш  Laughing Леко бременеене, безпроблемно раждане и чакаме на есен снимки на още едно чаровно мъниче  Hug

jap4e честити ви ходещи крачета!  nuts Ние имаме още мнооооого време докато се похвалим с подобна вест  Grinning

moonlady страхотна ти е госпожицата. И такава чаровна усмивка има  Grinning

# 204
Честит Първи Рожден ден на Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000
и с малко закъснение на : Лазар на eleazar и  Йоана на STASII, Анастасия на KITTI, Иван на tedy_mishka,  и Теодор на valer
   newsm59 newsm38

Virginity EFP Супер! Да сте живи и здрави, леко бременеене, безпроблемно раждане и вси4ко най-хубаво!  newsm10

Много е хубаво пълна къща! Едно време така е било, нашите баби и дядовци са били много братя и сестри.
Много се радвам, когато 4увам такива работи - с по 2-3 деца, живот и здраве.
  newsm03

# 205
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Митко на danil, Кристиян на zori5rova, Деница на rali_m, Алекс на ejkajujka

# 206
Честит рожден ден на Митко, Кристиян, Деница и Алекс! Да растат здрави и щастливи!
Шемет, готин подпис! Wink

# 207
  • Бургас
Честит 1-ви рожден ден на Митко на danil, Кристиян на zori5rova, Деница на rali_m, Алекс на ejkajujka

Честит Рожден Ден и на kamyst

# 208
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден на Митко, Кристиян, Деница и Алекс! Много здраве и щастливи детски игри. newsm59 newsm67  party023

# 209
Тини и vmitkova благодаря за комплиментите. Grinning
Тини, вие няма ли да идвате насам?
Кундурджиева, вие вече трябва да сте в Бургас, само да сте посмяли с Митето да не се обадите!!! Naughty Hug
vmitkova, и аз не слагам рокли, фиби и т.н., ама за празника как..... Rolling Eyes, нали трябва да сме красиви!!!
Иначе, майка ми и мъжо ме чакаха да вляза в банята и пред рекламите така я офъкали малката....сега е на много къса черта -теп френска  Sunglassesи бретонче, ама много късо. Sunglasses Като каска! Ама на мен ми е много сладка! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 13:10 от moonlady

Общи условия

Активация на акаунт