Края на годината дойде, ДЕКЕМВРИйче торта ще яде!"

• 13 202
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Честит Рожден ден на  : Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000
и с малко закъснение на : Лазар на eleazar и  Йоана на STASII, Анастасия на KITTI, Иван на tedy_mishka,  и Теодор на valer !    bouquet

Вержи ЧЕСТИТО !    bouquet  bouquet  Peace Вержи ЧЕСТИТО !    bouquet  bouquet  Peace  БРАВО, БРАВО ! Вержи ЧЕСТИТО !    bouquet  bouquet  Peace  ГОЛЯМА НОВИНА ТОВА ТВОЙТО !!!  Hug   

# 181
ЧСТИТА КОЛЕДА И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ВАС И НА ВАШИТЕ И РОЖДЕННИЦИ И ИМЕННИЦИ, КОИТО СМЕ ПРОПУСНАЛИ!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И МНОГО ВЕСЕЛИ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ ДА ИМА ВЪВ ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

Не можем да  се спрем от ходене по тези празници, но сега като чета много интересни работи са се случили тук.
Вержи,честито - когато хората казват всяко зло за добро, май е имало за какво!  ylinfant newsm51 smile3525.Пожелавам ти от все сърце наесен да гушкаш най-сладкото детенце, а на Лори да е една найстина много щастлива кака.
Като стана дума за похпването и ние по тези празници си опитваме мноооооого нещица, само се надявам накрая след консултацията да нямаме проблеми с кантара.
И понеже пак заминаваме сега при другата баба искам на всички Ви да пожелая ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2008 Г!

[/url

# 182
  • София
Верджи, честито!  bouquet
Моите са с почти същата разлика, ще се справиш! Peace

# 183
Вержи, честита ти радост! Пожелавам ти лека бременност и на есен да гушкаш сладкото си бебче newsm51
Аз имам същата разлика с брат ми и беше много хубаво. Ще се справиш с предизвикателството!
На мен ми се иска сега и трето да родя, но не ни остава време с мъжа ми Mr. Green От ангажименти с децата и работата и вечер си лягаме и заспиваме Embarassed

# 184
Няма по хубава новина от тази на Вержи.Честито миличка,леко бременеене Hug

hbdayМартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000 Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита  happy bd baloni

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 11:39 от ina_nk

# 185
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН наМартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000    bouquet
леле, вержи, това е страхотно! поздравявам те за куража и ти пожелавам лека бременост Hug

# 186
Вержи, честити две чертички  Simple Smile Пожелавам ти лека бременност и раждане!

Честито на рожденниците днес!!!

# 187
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на kirkorova80, Лора на ivi2000, Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита!!!

И най-специални поздрави и целувки на Кристиян на detelini!!! Да расте здрав и щастлив и много да радва мама и татко!!!

# 188
  • Под Сините камъни
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000, Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита честито Вержи и леко бременеене  Hug

# 189
ВЕРЖИ,СТРАХОТНА НОВИНА.ЧЕСТИТО МИЛИЧКА Hug

# 190
  • Варна
Шемет  Shocked няма празно викаш при таз мома Joy
Клеми,да бе верно, те твоите с колко са? 1г.10м май Thinking слуша ли каката? и изобщо минава ли й сигнала за какво иде реч Thinking

я ме успокойте мамите с малка разлика, че малко ме тресе шубето Confused
в никакъв случай не се оплаквам и няма да го махам,
защото знам хората по колко време чакат за бебе, то ще е грехота направо,
при положение че имам и физическа и финансова възможност,
а и никой не ми е виновен че съм си лягала без гащи Mr. Green
ще си ги гледам живот и здраве, НО просто не знам какво да очаквам и ми е притеснено Rolling Eyes

# 191
Честито на празнуващите днес!
Честито на Кристиян на Детелини!
Верджи, честито EFP Hug

# 192
  • СОФИЯ
             Здравейте!
            Благодаря за поздравите !
   Рожденият ден мина много добре, с нетърпение очакваме 5 януари да го отпразнуваме пак. Йоана получи много подаръци, в момента  у дома е лудница от кутии и играчки,вече незнам къде да ги подреждам. Брат ми се шегува, че вкъщи е завод за играчки Mr. Green

За моето раждане,няма какво интересно да кажа,мина много леко от колкото си го представях Embarassed.
   На 27 декември ми беше термина и се бяхме разбрали с доктора да мина да ми види тоновете. Отивам аз на 27.12 в Шейново една лудница след почивните дни и докато се освободи апарата,док. реши да ме прегледа Confused и само ме погледна учудено  с думите:
- Ти нищо ли не усещаш? Нямаше ли контракции тия дни? Ти раждаш ,ставаи и отивай в родилно.
Но аз реших да отида да си взема багажа Embarassed Бързо се върнах и след това редовните процедури в болницата,включиха ми и система.
И така стана 19.00ч. апарата ми отчита контракции на 1 мин,разкритие 7 см,аз нищо не усещам,но си настоявам да ми сложат упойка Laughing Направо се побърках в предродилно,оставих си и тел.в гардероба Sad  покъсно помолих док.да ми го донесе,та проведох 2 разговора да мине малко време.
Но лошо ми стана,когато ми казаха,че сигурно трябва да ме режат,защото бебето тръгва да излиза и се връща,съмнявали се за пъпна връв и т.н  ирешиха да ми направят изледване да видят дали  пъпната връв спира бебето. След две изследвания се оказа,че не е и двама от док. ме натиснаха по стабилно по корема и моята принцеса изплака. Направо неможах да повярвам на ушите си Embarassed Само като я видях  Laughing,най милото същество на света.

Искам да поздравя рождениците днес,като им пожелавам много здраве и усмивката да не слиза от личицата им!!!
 Честито Вержи! Пожелавам ти лека бременост!

Детелини на 27.12 била ли си  в предродилно? newsm78

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 15:03 от STASII

# 193
  • Бургас
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000, Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита

Вержи много се радвам, чудесна новина. Я сподели как го излъга Найден, че моя хубустник не ще и не ще и ще трябва да се надявам единствено на непорочно зачатие.
Аз лично мисля, че дори така по лесно се гледат, нямам личен опит, но племениците ми са с година и седем разлика и много, много се разбират. Ти си чудесна майка и ще се справиш.

# 194
  • Düsseldorf
Лелеееееееееееее! Един ден да пропусна да вляза тук, и каква новина само!!! ! Честита бременност, Вержи!!! preggoМного се радвам, че приемаш позитивно тази всъщност прекрасна новина и не си излишно шашната!!! (Мъничко притеснение е разбираемо, но ние те знаем като силна и борбена и сме сигурни, че ще се справиш прекрасно... Simple Smile ).
Много благодарим на всички  за поздравите и за хубавите пожелания и ви черпим виртуално с тортичка, макар и леко закъснели:

Нещо не ми се разказва много подробно за РД, понеже бяхме леко болнички и доста се притеснявахме. Инак празникът мина хубаво и доста шумно, още се възстановяваме - 24 дек. Бъдни вечер, 25 Коледа, 26 РД на Свиленка и снощи -27. Стефановден - имен ден на баща ми....  newsm75 cooknewsm67  party023  food002 beer3 1dishes cheerslalalala birthday baloni cook   bigdance2и накрая резултатът - усещане в главата ето такова bambam bambam bambam

Честит рожден ден на Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000, Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита!!! Всички сладурковци да са здрави и засмени, умни и добрички!!!

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 14:46 от alex_shu

Общи условия

Активация на акаунт