Края на годината дойде, ДЕКЕМВРИйче торта ще яде!"

• 13 210
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Ето меееее,опитвам да се да ви прочета,ама много сте писали и само хвърлям по едно око тук таме.

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!!

НЕКА КОЛЕДНАТА ЗВЕЗДА ДА БЪДЕ ВАШИЯТ ПЪТ В ЖИВОТА.НЕКА ЗДРАВЕТОИ КЪСМЕТА БЪДАТ ВАШИТЕ СПЪТНИЦИ,А СЪРЦЕТО И УМЪТ-ВАШИТЕ СЪВЕТНИЦИ.И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ОСТАВИТЕ ЕДНО ОТВОРЕНО ПРОЗОРЧЕ ЗА ХОРАТА,КОИТО ВИ ОБИЧАТ.

# 166
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Лазар на eleazar,
 Анастасия на KITTI, Иван на tedy_mishka, Йоана на STASII и Теодор на valer!!!  newsm59

Честит имен ден на Стефан на mama-shushi, Стефания на dinka и на всички други именници!

bouquet

И Вики и Дими опитаха доста неща покрай рождения си ден и Коледа - опитаха си от блата на тортата, кашкавал, мандарина, кисело зеле(смукаха го), детско шампанско от пръста на мама, вино от пръста на дядо...може и още да има...слава Богу, нямаме пъпки  Grinning

Аз днес и утре съм на работа, и ми е едно странно...
Вчера, да се похваля, се снимах с Брус Уилис, Робърт де Ниро и Брад Пит - восъчните им "събратя", изложени в "Земята и хората" - установих, че Брус Уилис е много малко по-висок от мен, което доста ме изненада. Мислех, че е като канара.

Hug за всички мъници, да оздравяват бързо болните, че скоро идва дядо Мраз!

# 167
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И ОТ НАС
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ И ИМЕННИЦИ ДНЕС да са живи и здрави
Много отдавна не съм се вясвала тук ама покрай праниците време не намирам за абсолютно нищо Tired Марти тъкмо му мина хремичката и не мина седмица и сега е с ужасна кашлица дере се по цял ден и е много кисел никои освен мен не признава а е станал и огромен инат(като майка си)и на глава с него не се излиза ooooh!
Иначе да се похваля Марти проходи най накрая newsm68 много е готин ходи като патица hahaha
а и сега по празниците опита сарми и боб(друго не посмях да му дам заради алергията) и боба определено много му хареса Joy
Ние в събота заминаваме за Скопие малко на почивка при роднини ама каква почивка ще е ще видиме newsm78 дано поне при баща му да иска да стои че незнам какво ще се прави

# 168
Честит празник на всички празнуващи днес- рожденници и именденници Wink-да са живи и здрави и много засмяни  bigdance2
Даниелче,тя Никки пишеше, че не се пълзалят Wink..Роси още не ходи самостоятелно, само за ръчичка, така че се пързаля постоянно и не мога да преценя дали ако ходи сама няма да се претрепе, но щом Никки казва, значи е така Grinning! Иначе тия пантофи са точно за теб- Роси пак ходеше също с тия на Колев и й се отвръщаха краката, с тия са й само сухи и топли- абе, супер. Иначе, Никки,и нашите станаха на топчета още от първото обуване- засега това им е единствения кусур, който им намирам, дано издържат повече Wink.
Jap4e,честито! Леко и безаварийно!
Бла бла, не се ядосвай за глупости, на Роси на рожденния ден й подариха някои особено "сполучливи" подаръци, които обещавам да ти кажа при първа възможност като се видим Wink Hug

# 169
  • София
Един коледен танц от нас Laughinghttp://www.elfyourself.com/?id=1834724435

# 170
ето и нашия прощапулник,искам да споделя този празник с вас.приятно гледане   http://lora2006.multiply.com/video/item/1

# 171
  • София
ina_nk много е сладка твойта кукла Heart Eyes

# 172
  • Варна
я сега дето много ми знаеше човката и се чудех на хората на акъла и на смелостта, на мен ми дойде на главата...
ако се чудите за какво говоря ще ви кажа - днес с ей такива очи  Shocked гледах как ми се появява бледа втора чертичка на теста! и така, Лора май ще става кака на есен  Laughing
Дядо Коледа ми донесе подарък,ама сега ако дойде и да си го гледа,равен няма да има  Joy

# 173
  • Vaudreuil Canada
Virginity ха честито   bouquet  всичко да е наред при вас със здравето пък другото ще се нареди Simple Smile Честито и на бъдещата кака Simple Smile

Таман се чудех това затишие във форума до къде ще доведе  Mr. Green

# 174
Вержииии, сериозно ли бе душа  Hug  Hug  Hug. със сестра ми имаме точно такава разлика. Леле, разкажи повече как се чувстваш! целувки и прегръдки  Hug
Бла_бла, не разбрах защо баткото е получавал подаръци на празника на Маги  newsm78.
Жапче, честито!
Радвам се, че отворихте тема за храненето - мисля, че покрай тези изобилни трапези децата неминуемо вкусвят доста неща, но нали е по-малко лошо няма, даже е добре. А отделно да ви питам откога може да даваме по-сериозно мандарини и тем подобни  newsm78.
И за да не стане прекалено многословно утре, за миг ще се върна в Шейново на 27.12 вечерта.  Laughing. Значи след като цял ден на 26 не родих и никой не благоволи да ми каже какво ме чака, течащите води от безцветни станаха розови благодарение на честите проверки за разкритие и съответно аз не мигнах цяла нощ от притеснения, сутринта на 27 след като бе обявено разкритие от печалните ....1 сантиметър, ме индуцираха с хапче, което лекарката изпусна в мен докато " ровеше" къде точно да го сложи  Confused , а на мене ми идеше да й кажа " абе жена и без това си толкова навътре и толкова дълго, дръпни главата на бебето да излиза и да си ходим, че ми писна отвсякъде"  ooooh!. Както й да е, казаха ми да лежа един час и аз се затъпих към леглото с ясната мисъл, че детето ми ще се роди на Стефанов ден и ако има съученик Стефан, децата ще се чудят на рожден ден ли да ходят, на имен ли  newsm78. Даааа, почнаха се леки менстурални болки по обяд, викам хе хе, това ли било, че то фасул работа  hahaha аз видите ли, съм напълно уверена, че много скоро ще родя. Да ама не.....към 8 почнаха много чести и продължителни контаркции по на 6, 7, 8 минути .....така и не родих на Стефанов ден, което разбира се има и своите добри страни  Mr. Green. Така и контракциите не станаха на пет минути, че да раждам, така и никой не дойде да направи нещо ... поне да ме успокои и ми каже защо още ме чакат когато левкоцитите са ми повишени и вече всеки знае, че става опасно....помня тази нощ, утре ще ви доразкажа.  Hug

# 175
  • София
Хо хоооо, Вержи, стига бе!!! Честито, миличка, желая ти една прекрасна бременност и най-сладкото братче или сестриче на Лорчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Направо ме зашемети с тая новина Crazy

Инче, Лори е стахотна сладурана на видеото Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 23:47 от pontes

# 176
Вержи  Shocked!
Честито, дръж ни в течение, кога е термина? Лорка ще е кака! Grinning Направо ме заби в земята! Страхотна новина! Grinning Желая ти много лека и хубава бременност!  bouquet

# 177
  • Варна
питате ли ме мене  Crazy хем се радвам,щото то си е за радост и по принцип искаме 2-3 дечица,хем ме тресе шубето с такава малка разлика как ще се оправям с две душманчета newsm78 ,а ако мяза на кака си... #Crazy мъжа ми каза че ще ми запази място в психиатрията Joy
а понеже не знам дали този или предния месец е станала "белята" Laughing ще е или август или септември Thinking
 Лора тъкмо я научих да казва "кака" цял ден обикаля и какосва наляво надясно а то за кво било  Rolling Eyes та внимавайте какво приказвате и на какво учите децата си Laughing

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 23:55 от Virginity

# 178
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000, Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита

Virginity Голяма бомба пусна  Mr. Green ще падне мислене и смятане преди секс по празниците  Joy  .... не мога да се въздържа та ще се допиша - в аналогичен на този американски форум - една от декемврийските мами е бременна с термин януари 2008 така че ти си направо закъсняла  Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 05:39 от shemet_neveroiaten

# 179
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на kirkorova80, Кристиян на detelini, Лора на ivi2000, Митко на Svetlana, Явор на ВОВ, Филип на Марита 

Aaaaaaaaaa никъф секс по празниците  Naughty то тя Теодора ми е подарък от рождения ден.  Laughing

Вержи ай честито и  тук.   bouquet

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 01:38 от Пижулинка

Общи условия

Активация на акаунт