ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!!
НЕКА КОЛЕДНАТА ЗВЕЗДА ДА БЪДЕ ВАШИЯТ ПЪТ В ЖИВОТА.НЕКА ЗДРАВЕТОИ КЪСМЕТА БЪДАТ ВАШИТЕ СПЪТНИЦИ,А СЪРЦЕТО И УМЪТ-ВАШИТЕ СЪВЕТНИЦИ.И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ОСТАВИТЕ ЕДНО ОТВОРЕНО ПРОЗОРЧЕ ЗА ХОРАТА,КОИТО ВИ ОБИЧАТ.

за всички мъници, да оздравяват бързо болните, че скоро идва дядо Мраз!
Марти тъкмо му мина хремичката и не мина седмица и сега е с ужасна кашлица дере се по цял ден и е много кисел никои освен мен не признава а е станал и огромен инат(като майка си)и на глава с него не се излиза
много е готин ходи като патица 

дано поне при баща му да иска да стои че незнам какво ще се прави
-да са живи и здрави и много засмяни 
..Роси още не ходи самостоятелно, само за ръчичка, така че се пързаля постоянно и не мога да преценя дали ако ходи сама няма да се претрепе, но щом Никки казва, значи е така
! Иначе тия пантофи са точно за теб- Роси пак ходеше също с тия на Колев и й се отвръщаха краката, с тия са й само сухи и топли- абе, супер. Иначе, Никки,и нашите станаха на топчета още от първото обуване- засега това им е единствения кусур, който им намирам, дано издържат повече
.
. със сестра ми имаме точно такава разлика. Леле, разкажи повече как се чувстваш! целувки и прегръдки 
.
.
. Както й да е, казаха ми да лежа един час и аз се затъпих към леглото с ясната мисъл, че детето ми ще се роди на Стефанов ден и ако има съученик Стефан, децата ще се чудят на рожден ден ли да ходят, на имен ли
. Даааа, почнаха се леки менстурални болки по обяд, викам хе хе, това ли било, че то фасул работа
аз видите ли, съм напълно уверена, че много скоро ще родя. Да ама не.....към 8 почнаха много чести и продължителни контаркции по на 6, 7, 8 минути .....така и не родих на Стефанов ден, което разбира се има и своите добри страни 
хем се радвам,щото то си е за радост и по принцип искаме 2-3 дечица,хем ме тресе шубето с такава малка разлика как ще се оправям с две душманчета
,а ако мяза на кака си...
мъжа ми каза че ще ми запази място в психиатрията 

.... не мога да се въздържа та ще се допиша - в аналогичен на този американски форум - една от декемврийските мами е бременна с термин януари 2008 така че ти си направо закъсняла Препоръчани теми