Края на годината дойде, ДЕКЕМВРИйче торта ще яде!"

• 13 189
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
За Никки,за Лили,
момичата желая ви здравето на скалите,
дълголетието на орлите,
младостта на елите
и на всичките банки парите!

baloniЧестит първи рожден ден на принцеска Габи и на Юлиано,да са живи и здрави и много игриви! bdbaloni

# 241
  • Под Сините камъни
Честит Рожден Ден на всички които празнуват днес независимо дали са малки или големи  bdbaloni много здраве щастие през новата година Hug

# 242
  • Русе
Аз сега се върнах да чета 1-2 стр назад и Вержи мн ме зарадва - лека бременност и здраво бебче й желая  Hug

Честит Рожден Ден , Лилетка!!!

# 243
Привет и от нас Hug
Virginity, честито  bouquet. Лека бременност и на есен още едно сладко бебенце да радва със смеха си дома Ви   bouquet

Рождения ден на Елена мина страхотно....празнувахме три дни с близки и приятели  Hug , получихме куп подаръци.
Вчера пък ходихме с приятели на Витоша на пързалка Grinning. Беше супер....много й хареса на Елена. Баща й я вози на шейна, голям смях беше Party, а още по-голям смях падна, когато аз се изтърсих Laughing...още ме наболява дупето, нооо си заслужаваше Peace

Весело изкарване на Новата 2008 Година Hug. Много хубаво настроение и широки усмивки Peace

Целувки от мен и Елена  bouquet

# 244
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Лилетка
Пожелавам ти щастие в любовта, уют в дома, късмет в живота и пари в работата.

# 245
  • СОФИЯ
Честито на двете рожденички Ники  и Лилетка!!

Успех във всичко с което се захванете!
Късмет във всичко, което не зависи от вас!
И сбъдване на всичко, за което мечтаете!   

Честит първи рожден Ден на Габи на lia25 и Юлиано на Jvd!!!  Да са живи и здрави!

# 246
  • София
Честит 1ви рожден ден на Габка на Лили

и на Юлиано на JVD

Честит рожден ден на Никки и Лилетка, здраве и любов ви пожелавам Heart Eyes

Ние от 3 дни се мъчим от горен десен зъб #Crazy
Вече проби, но бебка много се промени, кисела е, заспиването е мъкааа...иска само при мен, а инак ако ме няма у дома е много послушна newsm78
Ама нали и това ще мине Wink

# 247
Момичета,минавам да ви почерпя за рожденния ден на Георги. Hug Grinning
Да са ви живи и здрави дечицата на всички Hug

# 248
Честит рожден ден на Габка

Честит рожден ден и на попорасналите декемврийчета Ники и лилетка

Желая на всички весело посрещане на новата година и до нови форумски срещи.

# 249
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Георги на EASpirit, Симона на vqra_83, Тихомир на Олелия

# 250
Честит рожден ден на новогодишния ни малък - порастнал мъж Георги на EASpirit

# 251
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Георги на EASpirit, Симона на vqra_83, Тихомир на Олелия - това е с днешна дата - щастливи и здрави да са!  bouquet
С вчерашна - Честит първи рожден Ден на Габи на lia25 и Юлиано на Jvd - също да са щастливи и здрави!  bouquet
Специални честитки за голееемите декемврийчета Никки и Лилетка! Да им се сбъдната мечтите! И бързо да си измислят нови! Момичета, наздраве! Hug
Вержи, на теб - спокойна бременност и здраво бебе, пък ако ще и да е бедствие! Много, много хубав коледен подарък - освен Лорка, разбира се! Heart Eyes
Всички рожденици са много хубави на снимките.
Аз пък се чувствам скапана, тия безконечни празници малко ме измориха. Днес и ние бяхме на Витоша, може да сме се засекли с някоя от вас, ама като не се знаем още...Беше много хубаво, само че и при нас беше кратичко, за жалост.
Айде, лека от мен!

# 252
Честит 1-ви рожден ден на Георги на EASpirit, Симона на vqra_83, Тихомир на Олелия   bouquet

Ейййй Вержи ти ме разби направо с тая новина!!!
Така се шокирах, че както нямах време половината темичка прочетох. брей брей брей направо съм зашеметена  Grinning

Но новината е прекрасна  Peace Лека бременност и няма страшно, не му мисли много просто действай и нещата си се нареждат по местата си   bouquet  Heart Eyes
Ей мацка, в голям размисъл ме хвърли  Blush  Joy

# 253
  • Русе
Честит Рожден Ден на нашето гадже - Георги на EASpirit!!!
Да бъде жив и здрав и все така послушничък  Heart Eyes

Марги, честит празник, миличка  Heart Eyes

Честит Рожден ден и на Симона и Тихомир!!!

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 23:49 от Адриана_

# 254
Честит първи рожден ден на Георги на EASpirit, Симона на vqra_83, Тихомир на Олелия! Да са живи и здрави малките слънчица!
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! Пожелавам ви много здраве, любов и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт